Bingöl

Bingöl Haberleri

Solhan'da 300'ün üzerinde çocuk yüzme öğrendi

Bingöl'ün Solhan ilçesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü destekleriyle açılan yüzme kursunda, 300'ün üzerinde çocuk yüzme öğrendi.

Sokakta yaralı olarak bulduğu kedileri sahiplendi

Bingöl Üniversitesinde öğretim görevlisi olan Ali Murat Mırçık, farklı zamanlarda sokakta bulduğu yaralı kedileri sahiplenerek evinde bebek gibi bakıyor.

Bingöl'de ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü

Bingöl'ün Genç ilçesinde çıkan orman yangını, itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerince yoğun çalışmalarının ardından kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yol çalışmalarını inceleyen Vali Usta: ''İnsanımız her türlü hizmetin en iyisine layık''

Bingöl'de İl Özel İdaresi tarafından yapılan yol çalışmalarını inceleyen Vali Ahmet Hamdi Usta, ''Çevirme, Sarısaman, Yazkonağı, Yolaçtı ve Sağgöze köyleri grup yolunda yapılan karayolları standardında yapılan 25 kilometrelik asfaltlama çalışmalarını yerinde gördüm. Harika bir hizmet. İnsanımız her türlü hizmetin en iyisine layık''

Bingöl'de gezici KETEM aracı, öncelikle kırsal alanlarda hizmet verecek

Bingöl'e İl Sağlık Müdürlüğünün girişimleri sonucu kente gezici KETEM aracı kazandırıldı. İl Özel İdaresi ve Bingöl Belediyesinin de destekleriyle tamamlanan araç, hizmete sunuldu. Aracın, öncelikle kırsal alanlarda hizmet vereceği belirtildi.

Anaokul öğrencilerine itfaiye birimi tanıtıldı

Bingöl'de 25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası etkinlikleri çerçevesinde, anaokulu öğrencilerine itfaiye birimi tanıtıldı.

Bingöl'de kentsel dönüşümle yeni bir yaşam alanı oluşuyor

Konut ve iş yerlerinin tamamlandığı, alt yapı ve çevre düzenlemesinin sürdürüldüğü kentsel dönüşüm projesi alanında incelemelerde bulunan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, ''Bingöl için çok güzel bir yaşam alanı oluşuyor, mahallemiz ile birlikte şehrimizin çehresi değişiyor'' dedi.

Coğrafi işaretli Yedisu horoz kuru fasulyesi festivali düzenlendi

Bingöl'ün coğrafi işaretli olan Yedisu horoz kuru fasulyesi festivalinde konuşan Vali Ahmet Hamdi Usta, '4 bin dekarda fasulye üretimini yapmak istiyoruz. Mevcut halihazırdaki 700 dekarda üretimin ekonomiye katkısı yaklaşık 17 milyon TL civarındadır. Hedeflediğimiz üretimin 4 bin dekarının ekonomiye katkısı ise 100 milyon civarında olacağını paylaşmak istiyorum' dedi.

Bingöl Genç karayolunda kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Bingöl Genç karayolu 9'uncu kilometrede iki aracın karıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi ise ağır yaralandı.

BİNTSO Başkanı Çintay, Togg T10X araç ve Trugo şarj cihazını Bingöl'e kazandırdı

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Başkanı Kadir Çintay, Togg T10X araç ve Trugo şarj cihazını Bingöl'e kazandırdı.

Bingöl'de 'Üniversitede huzur ve güveni arttırma il komisyon toplantısı' yapıldı

Bingöl Üniversitesinde eğitim öğretimin huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürülebilmesi amacıyla 'Üniversite huzur ve güveni artırma il komisyonu toplantısı' yapıldı.

Erbakan: 'Aziz milletimiz, LGBT'cilere, dış güçlerin iktidar olması istediği kimselere geçit vermedi'

Bingöl'de konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 'Aziz milletimiz, 14 ve 28 Mayısta devletinin, milletinin, yeni nesillerinin geleceğini düşünerek oy verdi ve Cumhur İttifakına destek oldu. Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçti. LGBT'cilere, dış güçlerin iktidar olması istediği kimselere, 5 yaşındaki çocuğa kuran öğretmek çağ dışılıktır diyenlere, Ayasofya'nın yeniden müzeye dönüşmesi lazım diyenlere, LGBT Türk aile yapısını bozmaz, zarar vermez diyenlere geçit vermedi elhamdülillah' dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan Bingöl'de

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Bingöl'e geldi.

Bingöl'de bin 700 kişiye KADES uygulaması tanıtıldı

Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığına bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personeli, bin 700 vatandaşa KADES uygulamasını tanıttı.

Bingöl Belediyesinin asfaltlama çalışması devam ediyor

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın kente kazandırdığı asfalt plenti yatırımıyla başlayan BSK asfalt seferberliği devam ediyor. Mahallelerdeki çalışmaları hızlandıran ekipler, kilitli parke taşlarını söküp yolları kaliteli asfalt ile buluşturuyor.

Bingöl'de trafik kazası: 3 yaralı

Bingöl'ün Solhan ilçesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Bingöl'deki örtü yangını evlere sıçramadan söndürüldü

Bingöl'ün Genç ilçesinde bir köyde çıkan örtü yangını, evlere sıçramada söndürüldü.

Bingöl'de uyuşturucu madde ele geçirildi

Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan arazi aramasında, yaklaşık 13 kilo esrar ve 347 kök kenevir ele geçirildi.

Bingöl'de SAR ekibi, gönüllülere kamplı eğitim verdi

Bingöl SAR Arama ve Kurtarma ekibi, gönüllülere yönelik kamplı eğitim verdi. Eğitimde, enkaza giriş teknikleri ve ilkyardım bilgileri aktarıldı.

Toplam 2408 haber.