Malatya

Malatya Haberleri

İki katlı ev kurşunların hedefi oldu

Malatya'da iki katlı müstakil bir eve pompalı tüfekle saldırı düzenlendi.

İnönü Üniversitesi yükselişte

Yükseköğretim Kurumunun (YÖK) yayımladığı 2020 Yılı Üniversite ve İzleme Değerlendirme Raporu'nda yer alan İnönü Üniversitesi verilerinde bir önceki yılın raporuna göre artış olduğu görüldü.

İstanbul'da yakalanan 70 kaçak göçmen Malatya'ya getirildi

İstanbul'da yakalanan 70 kaçak göçmen, sağlık kontrolü için Malatya'ya getirildi.

Başkan Gürkan, Ankara'daki seminere konuşmacı olarak katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Ankara Gölbaşı'nda gerçekleştirilen Eğitim Seminerine konuşmacı olarak katıldı.

Yeni Malatyaspor'da kupa mesaisi başladı

Yeni Malatyaspor Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Akhisarspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına başladı.

En yüksek bütçe Yeşilyurt'a, en düşüğü ise Doğanyol'a

Malatya'da belediyelerin 2022 mali yılı bütçeleri görüşülerek, karara bağlandı. Büyükşehir Belediyesi'nin 2022 mali yılı bütçesi 1 milyar 460 milyon TL olarak onaylandı. İlçelerde ise en yüksek Yeşilyurt, en düşük ise Doğanyol Belediyesi'nin bütçesi oldu.

Üniversite çiftçi buluşması

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri, Üniversite-Çiftçi buluşması kapsamında bir şirketin desteğiyle 'Kayısı Yetiştiriciliğinde Gelişmeler' konulu toplantıda bir araya geldiler.

Milletvekili Tüfenkci, gençlerle bir araya geldi

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Partili gençlerle bir araya geldiği toplantıda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Battalgazi'deki yatırımlara tam not

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi tarafından oluşturulan Özel Sera Alanı, Çim Rulo Tesisleri, yapımı devam eden Gül Bahçesi Proje alanlarını Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile birlikte gezen Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, ilçede yapılan çalışmaları başarılı bulduğunu aktardı.

Şoförlere kış lastiği uyarısı

Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklamada ticari araçlarda kış lastiği uyarısında bulunurken, karara uymayanlara 2021 yılı için 846 TL ceza kesileceğini bildirdi.

Malatya'da tombala baskını: 15 kişiye işlem yapıldı

Malatya'da polis tombbacılara baskın düzenledi. Operasyonda ekipler 15 kişiyi işlem yapıldı.

Yeşilyurt'ta drone eğitimleri başladı

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezinde 15 yaş ve üstü vatandaşlara yönelik düzenlenen İHA 0-İHA 1 Drone Ticari Pilot Sertifika Eğitim Kursu pratik eğitimleri başladı.

Önce darp, sonra gasp edildi

Malatya'da silah tehdidiyle bir kişiyi darp ettikten sonra parasını gasp eden 3 zanlı, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Malatya'da 3 'torbacı' tutuklandı

Malatya'da torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen 4 ayrı operasyonda 6 kişi gözaltına alındı, gözaltına alınan şahıslardan 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya'da 14 mülteci yakalandı

Malatya otogarında 14 kaçak göçmen yakalandı.

Adil Gevrek: 'Ligin ilk yarısını en iyi şekilde bitirmek istiyoruz'

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Galatasaray karşısında sahalarında aldıkları 1 puan ile moral bulduklarını söyleyerek, ilk yarıda kalan maçları da en iyi şekilde tamamlamak istediklerini belirtti.

Darende Ayvalı Göleti 2022'de sulamaya başlayacak

Malatya'nın Darende İlçesi Ayvalı Göleti ve Sulaması İnşaatı çalışmaları devam ederken, göletten önümüzdeki yıl istifade edilecek. Gölet, milli ekonomiye yılda 2,5 milyon lira katkı temin edecek ve ayrıca 507 kişiye tarımsal istihdam sağlayacak.

Malatya'da depremzedeler konutlarına kavuşuyor

Elazığ'ın Sivrice İlçesi merkezli 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle Malatya'da etkilenen vatandaşların yaraları sarılmaya devam ediyor. TOKİ tarafından Kale ve Arguvan ilçelerinde yaptırılan konutların hak sahibi vatandaşlara teslimi, yapılan kura ile gerçekleştirildi.

Selçuk İnan: 'Biz de artık sürekli hakemleri konuşmaktan sıkıldık'

Spor Toto Süper Lig'de Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kalan Galatasaray'da Yardımcı Antrenör Selçuk İnan, karşılaşmada verilen hakem kararlarını eleştirerek, 'Biz de artık sürekli hakemleri konuşmaktan sıkıldık' dedi.

Toplam 10069 haber.