Malatya

Malatya Haberleri

MTSO'dan 'Çalışma Hayatında Mobbing' konulu paneli

25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü kapsamında düzenlenen programda konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu 'Kadına yönelik şiddet ancak kadınların hayatın her alanındaki özgürlük ve eşitliğini kabul eden toplumsal bilinç ile son bulabilir' dedi.

Malatya Barosu'ndan şiddete kınama

Malatya Barosu Kadın Komisyonu, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle Adliye önünde Malatya Baro Başkanı Avukat Onur Demez ve avukatlarla birlikte basın açıklaması yaptı.

Kavgayı ayıran işçi pompalı tüfekle vuruldu

Malatya'da biri kadın 2 kişinin kavgasına müdahale eden işçi, çalıştığı inşaatta tüfekle vuruldu.

Kadına karşı şiddette topyekün mücadele önerisi

AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu, basın açıklamasında kadınlara yapılan şiddetin tüm dünyada bir sorun olduğunu hatırlatarak, topyekün mücadele önerisinde bulundu.

Koronada yapay zekayla yüzde 98'lik teşhis başarısı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Covid-19 teşhisinde yapay zeka ile ilgili sistem geliştirdiklerini belirterek, MTU COV NET isimli çalışmamız Covid-19 teşhisinde yüzde 98'lik teşhis başarısı gösteriyor dedi.

Fenerbahçe'ye mektup yollayan öğrencilere Başkan Ali Koç'tan jest

MALATYA (İHA) – Malatya'da Bostanbaşı ilkokulu öğrencilerinin Fenerbahçe Kulübü'ne yazdığı mektup sonrası Başkan Ali Koç'un talimatı ile öğrencilere Fenerbahçe forması ve top gönderildi.

Jandarma bot timi kuruyor

Malatya İl jandarma Komutanlığı kaçakçılığı önlemek amacıyla bir ilke daha imza atarak bot timi kuruyor.

Başkan Çınar, Samanlı'daki park alanını inceledi

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ' 218'nci parkımızı Samanlı Mahallemizde hizmete sunduk, hemşerilerimize ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun' diye konuştu.

Mounir Chouiar: 'Galatasaray maçında yenen taraf olmak istiyoruz'

Yeni Malatyaspor'un sağ kanat oyuncusu Mounir Chouiar, Galatasaray maçı öncesinde yaptığı açıklamada, Galatasaray karşısında yenen taraf olmak için uğraşacağız dedi.

Kaybolan hayvanlar mikroçip sayesinde bulunabilecek

Kaybolan sahipli kedi ve köpek gibi hayvanlar, deri altına yerleştirilen mikroçip sayesinde kolaylıkla bulunabilecek.

Jandarma'dan kaçak sigara operasyonu

Malatya'da, Jandarma'dan kaçak sigara operasyonu sonucunda çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 2 zanlı gözaltına alındı.

Başkan Güder esnafları yalnız bırakmıyor

Mimar Sinan Caddesi'nde bulunan esnafları ziyaret ederek, 'Hayırlı işler' temennisinde bulunan Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Yalnızca ilçemizin değil, ülkemizin de var olmasının önemli unsurlarından olan esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman yanındayız' dedi.

Malatya'da dolandırdılar Adana'da yakalandılar

Malatya'da yaşayan bir kişiye kendilerini polis-savcı olarak tanıtarak 475 bin lirasını dolandıran 3 kişi, Adana'da gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

Polat Sulu Mağarası koruma altına alındı

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'ndeki Polat Sulu Mağarası koruma altına alındı.

Tartıştığı kardeşini silahla yaraladı

Malatya'da tartıştığı kardeşi tarafından silahla vurulan bir kişi yaralandı.

Malatya'da iki ayrı kaza: 2 yaralı

Malatya'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Malatya'da yola düşen dev beton makas trafiği felç etti

– Malatya'da seyir halinde olan bir tırdan yola düşen 24 metre uzunluğundaki dev beton makas trafiği felç etti.

Malatya Büyükşehir Basketbol takımı galip

Türkiye 2. Lig Tekerli sandeyle Basketbol'da Malatya'yı temsil eden Malatya Büyükşehir Basketbol Takımı, 2. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Amasya Gümüşhacıköyspor'u misafir etti. Malatya Büyükşehir Basketbol Takımı, 2.hafta maçını galip tamamladı.

MTÜ'den 'Bilinçli Nesil Güçlü Gelecek' konferansı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü ve 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü kapsamında 'Bilinçli Nesil Güçlü Gelecek' konulu konferans düzenlendi. Online düzenlenen programa, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Kübra Güran Yiğitbaşı, MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, rektör yardımcıları, genel sekreter, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Toplam 10069 haber.