Malatya

Malatya Haberleri

Malatya'da Siberay eğitimi verildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından basın mensuplarına yönelik güvenli internet kullanımı ve siber suçlarla mücadele konularında konferans verildi.

Malatya TSO Heyeti'nden Diyarbakır ziyareti

Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı açılışı için Diyarbakır'a giden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve beraberindeki heyet, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ile Diyarbakır Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Doğanyol Devlet Hastanesi depreminin 2. yıldönümünde hizmette

Malatya'nın Doğanyol İlçesi Devlet Hastanesi'nde 24 Ocak depreminin 2. yıldönümünde hasta alımına başlaması hedeflendi.

Aracın çarptığı kedi tedavi altına alındı

Malatya'da bir aracın çarpıp kaçtığı kedi klinikte tedavi altına alındı.

Türkiye Şampiyonuna başarı hediyesi

Sakarya'da düzenlenen U23 Türkiye Dağ Bisiklet Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Malatya İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu yarış takımı sporcusu ve Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümü öğrencisi Süleyman Sefa Temel, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı ziyaret etti.

Yeni Malatyaspor, Giresun'da galibiyet arayacak

Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda karşılaşacağı GZT Giresunspor karşısında galibiyet arayacak.

45'inci evlilik yıldönümünü kutlayan çift, kadın cinayetlerine dikkat çekti

Malatya'da yaşayan Emin Ömer ve Hafize Yalman çifti, evliliklerinin 45'inci yıldönümünü kutladı. Çocuklarının ve torunlarının hazırladığı sürpriz pastayı kesen yarım asırlık evli çift, gençlere tavsiyelerde bulunarak, Kadınlarımız ölmesin, çiçekler solmasın' dedi.

Ahır yangınında maddi hasar oluştu

Malatya'da bir evin ahır kısmında çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.

Arguvan'ın sorunları ele alındı

Malatya'nın Arguvan İlçesi'nde düzenlenen toplantıda, ilçenin sorunları ele alındı.

Özhaseki'den Başkan Gürkan'a hizmet övgüsü

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Ankara'da düzenlenen Gençlik Festivali kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan standı ziyaret ederek, Başkan Gürkan ile bir süre sohbet etti.

Fendoğlu, TMBB'de vatandaşların taleplerini dile getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, TBMM'de yaptığı konuşmada, Sivas-Malatya kara yoluna bağlanan yolun kazalara sebebiyet vermemesi, muhtemel can kayıplarının engellenmesi ve trafiği rahatlatması açısından bir kavşak veya cep sistemiyle ana yola bağlantısının sağlanmasını istedi.

Kuyumculardan 'Altına yatırım yapan zarar etmez' tavsiyesi

Malatya'da kuyumcular altına yatırım yapanın zarar etmediğini belirterek, paranın yastık altı yerine altın ile değerlendirilmesini önerdiler

Necatibey Ortaokulu Kız Hentbol Takımı kadrosunu güçlendiriyor

Hentbol da 2.Lig'e yükselen Malatya Necatibey Ortaokulu Kız Hentbol Takımı, sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler gerçekleştirdi.

Başkan Güder: 'Eskimalatya cazibe merkezi haline gelecek'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci'yle beraber Eskimalatya'da esnafları ziyaret etti. Yeni yapılacak olan meydan çalışması ile Eskimalatya'da bulunan sanayi bölgesinin taşınması hakkında bilgiler veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Eskimalatya'nın merkezinde bulunan sanayimizi dışarıya taşıyıp, buradaki alanları daha güzelleştirmek adına çalışmalar yapacağız. Eskimalatya'mız herkesin hayal ettiği bir cazibe merkezi haline gelecek' dedi.

Gasp ve tehditten 2 tutuklama

Malatya'da 2 daireyi tehditle vekaletname alınarak satışlarını gerçekleştirdikleri iddiasıyla yakalanan 4 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Malatya'da prematüre günü bebeklerle kutlandı

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 17 Kasım Dünya Prematüre Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Yeşilyurt'ta gençlik festivalindeki etkinlikleri büyük ilgi görüyor

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının Ankara Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlediği Gençlik Festivalinde stant açan Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sosyal ve sportif etkinliklerin yanı sıra kayısı çekirdeği kahve ikramları festivali ziyaret edenlerin büyük ilgisini çekti.

Türk bilim adamları kayısıdan roket yakıtı üretti

İnönü Üniversitesi'nde bilim adamları kayısıdan roket yakıtı üretmeyi başardı. Proje hayata geçirildiğinde 1 liralık kayısı atığından 200 dolarlık roket yakıtı üretilecek.

Cumhuriyet meydanında çalışmalar devam ediyor

Malatya genelinde yapılan hizmet ve yatırımlarla Malatya'nın geleceğine yatırım yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, resmi törenler sırasında Malatya trafiğini rahatlatacak ve bölgedeki park sorununu çözecek meydan düzenleme çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor.

Toplam 10069 haber.