Malatya

Malatya Haberleri

Milletvekili Tüfenkci, Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam merkezini inceledi

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt mesleki eğitim ve yaşam merkezinde yaptığı konuşmada, Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezi, eğitim ve kültürel yatırımlara örnek gösterilecek, vatandaşlarımızın kişisel gelişimlerine en güzel şekilde katkı sunacak değerli bir eserdir' dedi.

Malatya OSB'nin arıtma tesisi 2022'de tamamlanacak

Vali Aydın Baruş, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımı süren arıtma tesisi inşaatında incelemelerde bulundu.

Battalgazi'de 'Ahmet Kekeç' paneli düzenlendi

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi tarafından ölümünün yıldönümünde Gazeteci Yazar Ahmet Kekeç paneli düzenlendi. Merhum Ahmet Kekeç'in oğlu Mehmet Hakan Kekeç'in konuşmacı olduğu panelde Ahmet Kekeç'in hayatı anlatıldı.

Doğu ile Karadeniz ekonomik iş birliği

Doğu ile Karadeniz ekonomik iş birliği yapılarak Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Rize Ticaret ve Sanayi Odası arasından kardeş oda protokolü imzalandı.

Seyir halindeki araç alev topuna döndü

Malatya'nın Darende ilçesinde seyir halindeyken bir otomobil, alev topuna döndü. Araç içerisinde bulunan yolcuların son anda kurtulduğu olayda araç tamamen küle döndü.

Kayısı diyarında patates hasadı tamamlanmak üzere

Kayısı diyarında patates hasadı yüz güldürüyor. Kayısı başkenti olarak bilinen Malatya'da çiftçilerin alternatif ürüne yönlendirilmesi amacıyla 5 yıl önce başlatılan patates ekimi gün geçtikçe artıyor. Ayrıca yerli ve milli tohum çoğaltılarak, Karabağ'a dahi ihraç ediliyor.

Ödüllü genç mühendis Covid-19'a yenildi

Malatya'da genç ödüllü mühendis Fuat Yetkin, yakalandığı korona virüs hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Yeni Malatyaspor'da Giresunspor maçı hazırlıkları sürüyor

Yeni Malatyaspor Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

İnönü Üniversitesi aşılamada önde

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, bir televizyonda yaptığı konuşmada, 9 haftalık dönemde öğrencilerin tam doz aşı yapılma oranlarının yüzde 79 oranlarında olduğunu belirterek, akademik ve idari personelin tam doz aşı oranının ise yüzde 95 olduğunu vurguladı.

Şehit ve gazi çocuklarına jandarma şevkati

Malatya'da şehit ve gazi çocukları tiyatroya götürülerek hediyeler verildi

Malatya'da makaron ve kaçak sigara operasyonu

Malatya'da bir işyerinde yapılan aramada, 46 bin 640 adet makaron ve 945 deste gümrük kaçağı sigara sarma kağıdı ele geçirildi. Olayla ilgili bir zanlı yakalandı.

Sağlık çalışanlarını darp ettikten sonra serbest bırakılan şahıs tekrar gözaltına alındı

Malatya'da hastanenin acil servisinde bir doktor ile sağlık çalışanını darp ettikten sonra yakalanıp sevk edildiği mahkemece serbest bırakılan şahıs, Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine tekrar gözaltına alındı.

Motosikletin sıkıştırdığı araç takla attı: Anne ile kız yaralandı

Malatya'da motosikletin sıkıştırdığı ileri sürülen otomobil refüje çarptıktan sonra takla attı. Feci kazada anne ve kızı yaralanırken, motosiklet sürücüsü gözaltına alındı.

Alkollü hasta sağlık çalışanlarını darp etti

Malatya'da bir hastanenin acil servisini birbirine katan alkollü şahıs, kendisine müdahale etmek isteyen bir doktor ve sağlık çalışanını darp etti.

Hekimhan'da trafik kazası: 1 yaralı

Malatya'nın Hekimhan İlçesi'nde bir otomobil ile aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Doğanşehir sanayi sitesinde alt ve üst yapı çalışmaları tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından çalışmaları yapılan Doğanşehir İlçesi Sanayi Sitesinde alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanarak sanayi esnafının ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kadının azmi

Malatya'nın Darende İlçesi'nde hayvancılık yaparak ev bütçesine katkıda bulunan Sevda Semerci isimli kadın, kadınların evlerine mahkum olmamalarını isteyerek iş hayatına atılmalarını önerdi.

Başkan Sadıkoğlu: Malatya'nın en büyük ihracat pazarı AB ülkeleri

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Covid-19 Sürecinin Türkiye ve AB ülkelerine bıraktığı etki konulu çalıştayda yaptığı konuşmada, Avrupa Birliği pazarının Malatya'nın en büyük ihracat pazarı olduğunu belirtip, 'Salgının etkisiyle düşen ihracat grafiğimiz yeniden yükselişe geçti' dedi.

Yeşilyurt'ta yeni hizmet binası Şubat ayında hizmete girecek

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde yapımı süren belediye hizmet binasını Şubat ayına yetiştirmek istediklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ' Turgut Özal Mahallemizde hizmete sunacağımız Yeni Belediye Hizmet Binamızın inşaatı planlandığı gibi ilerliyor' diye konuştu.

Toplam 10069 haber.