Malatya

Malatya Haberleri

Rektör Karabulut'tan 10 Kasım mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İnönü Üniversitesi iletişim fakültesi belediye başkan yardımcılarını ağırladı

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yatkın, karşılıklı istişareler bulunmak ve yeni projeler üzerine fikir alış verişi yapmak üzere gelen Yeşilyurt Belediye Başkan yardımcılarını ağırladı.

İçişleri Bakanı Soylu'dan Başkan Gürkan ile personele teşekkür belgesi

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından Akdeniz bölgesinde meydana gelen yangın afeti ve Batı Karadeniz bölgesinde meydana gelen sel afeti sonrasında bölgedeki çalışmalara destek veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve çalışmalara katılan personellere teşekkür belgesi gönderildi.

MTÜ'den 'Yerli ve Milli Dış Politika' Konulu Konferans

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından organize edilen, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik'in konuk olduğu Yerli ve Millî Dış Politika' konulu konferans programı Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Rektör Yardımcıları, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İnanç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Özer, akademisyenler ve öğrencilerin katılımları ile gerçekleşti.

Battalgazi'nin prestij projesinde start verildi

Battalgazi Belediyesi tarafından Şire Pazarı'nı daha da canlı hale getirmek ve estetik bir görüntü kazandırmak amacıyla hazırlanan Prestij Sokak ve Şire Pazarı projesi kapsamında Yenihamam Mahallesi Aras Sokakta sokak sağlıklaştırma çalışmalarına başlanıldı.

Reşat Erdoğan'dan 10 Kasım mesajı

Faik Erdoğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Erdoğan, Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Bülbüloğlu'ndan 10 Kasım mesajı

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Her organ bağışı hayat kurtarıyor

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Adil Başkıran, pandemi döneminde organ bağışının iyice düştüğünü belirterek, 'Organ bekleyen hastalar için umut kapısı olan kadavra bağışı maalesef şu anda çok düşük oranda' dedi.

Fırat Havvası'ndaki turizmin geleceği görüşüldü

Fırat Kalkınma Ajansı koordinasyonunda Tunceli'de düzenlenen 2. Turizm Yönetişim Ağı İstişare Toplantısı'nda bölgedeki turizmin geliştirilmesi için istişarede bulunuldu.

Başkan Çınar, Yakınca deprem konutlarını inceledi

Yakınca Mahallesinde yapımı süren Deprem Konutlarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ' Deprem mağduru hemşehrilerimiz için Yakınca Mahallesinde yapımı süren Deprem Konutlarıyla birlikte bu bölgeye yeni bir yaşam alanı kurulmuş olacak' diye konuştu.

Sadıkoğlu'ndan 10 Kasım mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Jandarma KOM'dan sahte alkole geçit yok

Malatya'da sahte alkol üretimi yapan bir şüpheli, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Estetik cerrahiyi cerrahlar yapmalı

Estetik uygulamalara olan ilginin artmasıyla birlikte, estetik mağdurlarının sayısında da artış gözlenmeye başladı. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Oğuzhan Aydoğdu, estetik yaptırmayı planlayanları merdiven altı kliniklerden uzak durmaları konusunda uyararak, Estetik cerrahi ameliyatı yapmaya yetkilendirilmiş tek branş, plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanlığıdır dedi.

Yeni Malatyaspor milli arayı iyi değerlendirmek istiyor

Yeni Malatyaspor, milli arayı iyi değerlendirerek çıkışa geçmek istiyor.

Lösemili çocuklara moral

Malatya'da, lösemili çocuklara moral etkinliği düzenledi.

MHP heyetinden Başkan Gürkan'a ziyaret

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, beraberinde MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP MYK Üyeleri Ömer Ekici ve Eyüp Gönültaş, İl Başkanı Mesut Samanlı ve beraberindeki heyetle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Öğrencilere sosyal-kültürel faaliyetler

Malatya'nın Arguvan İlçesi'ndeki okulları ziyaret eden gençler, öğrencilerle çeşitli sosyal-kültürel faaliyetler gerçekleştirdi.

Covid-19 nedeniyle organ bağışı oranı düştü

Covid-19 pandemisi nedeniyle organ bağışı oranı yüzde 7'den yüzde 4'e düştü, Türkiye'de 25 bin 190 kişi organ bağışı bekliyor.

Malatya Amatör Futbol'da çekişme sürüyor

Malatya U 18 Amatör Küme Gençler Futbol Ligi'nde 4. hafta geride kalırken, gruplardaki geçen haftanın liderleri yine galip gelerek birinciliklerini sürdürdü.

Toplam 10069 haber.