Malatya

Malatya Haberleri

Erdoğan'dan, Cumhuriyet Bayramı ziyaretleri

Faik Erdoğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Reşat Erdoğan, Cumhuriyet Bayramı'nın yıldönümü dolayısıyla Malatya'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

On binlerin katılımıyla Kernek Meydanı vatandaşın hizmetine sunuldu

Malatya tarihinde önemli bir yere sahip olan Kernek Meydanı yapılan düzenlemelerin ardından gerçekleştirilen açılış töreniyle yeniden halkın hizmetine sunuldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin: 'Bugün CHP, HDP aracılığı ile Kandil'den talimat alır hale gelmiştir'

Malatya AK Parti Genişletilmiş İl Danışma toplantısında konulan Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, mecliste kabul edilen sınırı ötesi tezkeresine hayır diyen CHP'yi eleştirdi. CHP'yi HDP'nin ve PKK'nın maşası olmakla suçlayan Şahin, 'Bugün CHP, HDP aracılığı ile Kandil'den talimat alır hale gelmiştir, yarın doğrudan talimat almaya başlarsa buna da hiç şaşırmayız' dedi.

Parlakpınar, ' GETAT, modern tıbbı inkar etmeyen destek tedavidir'

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Sağlık Bakanlığı sertifikalı, akupunktur, hipnoz ve proloterapi kursu düzenlendi.

Fırat mahallesindeki yeni park yapımında sona yaklaşıldı

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Fırat Mahallesi'ndeki yapımı tüm hızıyla devam eden Yeni park çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Rektör Kızılay: 'Türkiye gücüne güç katarak ilerliyor'

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Türkiye'nin gücüne güç katarak ilerlediğine dikkat çekerek, 'Gelecekte dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olacak. Şimdi gücümüze güç katarak gidiyoruz' dedi.

Malatya'da yeni fidancılar sitesi hazır

Malatya'daki fidancılar yeni sitesine kavuşuyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan Yeni Fidancılar Sitesi, Kasım ayı itibariyle hizmete girecek.

Deprem sonrası Doğanyol yeniden inşa edildi

Sivrice depremi ile evlerin büyük bölümünün hasar gördüğü Malatya'nın Doğanyol ilçesi, aradan geçen süreç içerisinde adeta küllerinden yeniden doğdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile depremin hemen ardından başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilçenin yüzde 95'i yenilendi.

Yaşadığı evi ateşe verdi, yangına müdahale için gelen ekiplere kapıyı açmadı

Malatya'da oturduğu evi ataşe veren yaşlı kadın yangını söndürmeye gelen itfaiye ekiplerine direnince ekipler 12. kattaki ikamete pencereden girdi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yaşlı kadın ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Malatya'da uyuşturucu tacirlerine darbe

Malatya'da, sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 6,5 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

Minikler Cumhuriyetin ilan edileceğini bildiren gazete çıkardı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98.yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Malatya'da minik öğrenciler Cumhuriyetin ilan edileceğini bildiren gazeteyi temsili olarak çıkardı.

jandarmadan Cumhuriyet kutlamaları etkinliği

Malatya İl jandarma Komutanlığına bağlı jandarma ekipleri, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Malatya Kadınlar Spor Kulübünde kadın sporcular ile bir araya geldi.

Malatya'da kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi

Türk Kızılay Malatya Şubesi tarafından 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası nedeniyle etkinlik düzenledi ve kan bağışının önemine dikkat çekildi. Etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Asker selamı veren canlı heykel rekor denemesine başladı

Tiyatro oyuncusu ve yönetmen İbrahim Şahin Uyumaz, Cumhuriyet Bayramı'nın 98'nci yıl kutlamaları çerçevesinde bir rekora imza atmak için gösteriye başladı.

Bakan Yardımcısı Tunç, Malatyalı muhtarlarla buluştu

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı yaklaşık 30 kişilik muhtar heyetini makamında kabul etti. Görüşmede bölgenim sulama sorunları başta olmak üzere birçok konu ele alındı.

Malatya Barosu'ndan Şebnem Şirin cinayeti açıklaması

Malatya Barosu Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Çiğdem Ağdağ Baydoğan, Denizli'de erkek arkadaşı tarafından öldürülen 25 yaşındaki Şebnem Şirin cinayeti ile ilgili yaptığı açıklamada, kadınlara yönelik her türlü şiddet eylemi içerisinde bulunan tüm faillerin en ağır şekilde cezalandırılması için sürecin sonuna kadar takipçisi olunacağı söyledi.

Yeni Malatyaspor'da Sadık Çiftpınar şoku

Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk olacak olan Yeni Malatyaspor'da Sadık Çiftpınar şoku yaşandı. Antrenmanda sakatlanan Sadık'ın Kasımpaşa maçı kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.

Cumhuriyet Koşusu'nda ter döktüler

Malatya'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Koşusu'nda onlarca atlet ter döktü.

Malatya'da 29 Ekim coşkuyla kutlandı

Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya'nın ilçelerinde de Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yılı törenlerle kutlandı.

Toplam 10069 haber.