Malatya

Malatya Haberleri

Cumhuriyet Kupası'nda dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün 2021 Yılı Faaliyet Programında yer alan '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları ve Etkinlikleri' kapsamında gerçekleşen sportif turnuvalarda dereceye giren takımların ve sporcuların ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Bulduğu altın tuğrayı sahibine teslim etti

Malatya'da asgari ücretle çalışan Erkan Malkoç, görev yaptığı parkta bulduğu ve maaşının 2-3 katı değerindeki altın tuğrayı sahibine teslim etti.

Fendoğlu'ndan 29 Ekim mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, 29 Ekim mesajında, Cumhuriyetin önemine temas ederek, 'Cumhuriyet Türk Milletinin bağımsızlık onurudur' dedi.

Malatya'da 29 Ekim coşkuyla kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Malatya'da da coşkuyla kutlandı.

Bakan Soylu'dan Malatya'ya teşekkür

Batı Karadeniz bölgesinde meydana gelen sel felaketi sonrasında bölgedeki çalışmalara destek veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve çalışmalara katılan personellere İçişleri Bakanlığı tarafından teşekkür belgesi gönderildi.

Malatya'daki bıçakla öldürme olayına 4 tutuklama

Malatya'da akrabalar arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişinin öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Kuyumcular 31 Aralık'a kadar yetki belgesi alacak

Kuyumculuk mesleğinde yeni dönemde artık sadece yetki belgesi olan işletmeler altın ticareti yapabilecek. Yetki belgesi için ustalık şartı aranan işletmelerin belgelerini 31 Aralık'a kadar alması gerekiyor.

13'üncü Uluslararası Kısa Film Festivali dolu dolu geçti

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Sinema Topluluğu tarafından düzenlenen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen İnönü Üniversitesi 13'üncü Uluslararası Kısa Film Festivali, renkli görüntülere sahne oldu.

Malatya'da 29 Ekim coşkusu

Malatya Park AVM'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 2. Ordu Bölge Bando Komutanlığı tarafından konser düzenlendi.

Malatya'nın ilçelerinde Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya'nın ilçelerinde de Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına başlandı.

Başkan Demez'den 29 Ekim mesajı

Malatya Baro Başkanı Avukat Onur Demez, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın yıldönümü mesajında, Cumhuriyet kazanımlarının üzerinde durdu.

Reşat Erdoğan'dan 29 Ekim mesajı

Faik Erdoğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Reşat Erdoğan, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında 'Atatürk hiç yanılmadı, o zaman korkmayın, Çünkü Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır' dedi.

İnönü'de ödüller sahiplerini buldu

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi ve SİNETOP öğrenci topluluğu tarafından organize edilen ve her yıl yüzlerce filmin yarıştığı 13. Uluslararası Kısa Film Festivalinin kapanışında sinema ödülleri sahiplerini buldu.

Başkan Bülbüloğlu'ndan 29 Ekim mesajı

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bülbüloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Cumhuriyetin önemine dikkat çekti.

Genç MÜSİAD Malatya üyeleri, e-ticaret programında buluştu

Genç MÜSİAD Malatya üyeleri, e-ticaret programında buluşarak, e-ticaretin önemi ve gerekliliği konusunda aydınlatıldı.

Malatya'da 29 Ekim kutlamaları başladı

Malatya'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın yıldönümü nedeniyle Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

Çocuklara kültürel miras bilinci gezisi

Malatya'da öğrencilere tarihi ve kültürel yerlere gezi düzenlenip, çocukların kültürel miras bilincini küçük yaşlarda öğrenme ve kavramaları sağlanıyor.

Başkan Özcan'dan 29 Ekim mesajı

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayarak, cumhuriyetin kazanımlarının önemine dikkat çekti.

Başkan Gürkan, sanayi esnaf temsilcileriyle bir araya geldi

Özmalatyalılar Yapı Kooperatifi, Malatya İhtisas Yapı Kooperatifi, Malatya Ağaç Sanatkarları Odası ve Malatya Mobilyacılar Esnaf Odası başkanları Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Toplam 10069 haber.