Malatya

Malatya Haberleri

Yurtlara sıkı denetim

Malatya'daki yurtlarda sıkı denetim başladı.

Malatyalı kareteci Uygur Balkanlardan gümüş madalya ile döndü

Malatyalı Kareteci Fatma Uygur, Balkan ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

Uzmanından orta seviyede stres önerisi

Malatya İnönü Üniversitesi Öğr. Gör. Duygu Yücel, konferansta yaptığı konuşmada, orta seviyede stres önerip, 'Düşük düzeyde stres umursamazlık ve başarısızlığı getirir. Stres düzeyinin orta seviyede olması hayat fonksiyonlarının normal bir şekilde başarıya götürmesine neden olur. Stres seviyesinin yüksek olması anksiyete bozukluğuna ve panik ve endişeye sebep olur' dedi.

Başkan Çınar, sokak sağlıklaştırma çalışmalarını inceledi

Yakınca Mahallesi Kileyik Meydanı'nda başlayan sokak sağlıklaştırma çalışmalarını inceleyen Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ''Sokaklarımızın, caddelerimizin ve meydanlarımızın prestijini artırıp, İlçemizin geleceğine güzel ve nitelikli meknlar emanet ediyoruz' diye konuştu.

Narmikan kavununda hasat başladı

Malatya'nın Arguvan ilçesinin kendine has tadı ve görüntüsüyle ünlü Narmikan Kavununda hasat başladı.

Malatya'da çapa motoru devrildi: 1 ölü

Malatya'da çapa motorunun şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaynarca kırmızıya büründü

Malatya'nın Kuluncak ilçesine bağlı Kaynarca Mahallesi'nde doğal yöntemlerle yapılan kurutmalıklar mahalleyi kırmızıya bürüdü.

Öğretim Üyesi Betül Dürgen kansere yenildi

Malatya İnönü Üniversitesi Onkoloji Hastanesinde kanser tedavisi gören ve vefat eden Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Betül Dürgen için İnönü Üniversitesi Rektörlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi.

Muhtarlar buluşması programı gerçekleştirildi

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Muhtarlar Günü Buluşması gerçekleştirildi.

Turizmin Kale'si olacak

Elazığ'daki 6.8 büyüklüğündeki Sivrice depreminden ciddi şekilde etkilenen Malatya'nın Kale ilçesinde bir yandan yeni deprem konutları inşa edilirken, diğer yandan ise ilçe turizm ve cazibe merkezi olma yolunda önemli adımlar atılıyor

Malatya'da 11 kaçak göçmen yakalandı

Malatya'da MAŞTİ içerisinde bir araçtan indirilen yabancı uyruklu 11 kaçak göçmen yakalandı

Futbol turnuvasının başlama vuruşunu Başkan Çınar yaptı

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde 'Cumhuriyet Kupası' Futbol Turnuvası düzenledi. Turnuvanın başlama vuruşunu yapan Başkan Çınar, dereceye giren takımları tebrik etti.

Doğanşehir'de Muhtarlar Günü kutlaması

19 Ekim Muhtarlar Günü, Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'nde de kutlandı.

Malatya Baro Başkanı Demez'den Kavala tepkisi

Malatya Baro Başkanı Avukat Onur Demez yaptığı açıklamada, bazı ülkelerin yayımladıkları Osman Kavala hakkındaki bildiriye tepki göstererek, ''Bağımsız yargı sistemimize yönelik yapılan, hukukun üstünlüğü ve demokrasi anlayışımıza gölge düşüren bu faydasız tavsiye ve telkinleri kabul etmiyoruz' dedi.

Acildeki yoğunluk triaj sistemiyle önleniyor

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde hayata geçirilen Triaj sistemiyle, biriken hastalar, önem sırasına göre ilgili birimlere sevk ediliyor.

Arguvan'da Muhtarlar Günü kutlaması

19 Ekim Muhtarlar Günü, Malatya'nın Arguvan ilçesinde de düzenlenen törenle kutlandı.

Darendespor'a gelir için gece düzenlendi

Malatya'nın Darende ilçesini Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil edecek olan Darendespor'a maddi kaynak arayışları devam ediyor. İstanbul'da düzenlenen gecede birçok Darendeli bir araya geldi.

Meme kanserinde erken teşhis hayat kurtarıyor

Dünyada her 7 kadından birinin meme kanserine yakalandığını belirten uzmanlar, erken teşhisin önemine değiniyor. Malatya'da kanseri azmiyle yenen bankacı Özlem Önal Erkurt, bu süreçte yaşadıklarının kısa filmini çekerek, 'Hastalık benim değilmiş gibi davrandım ve işe yaradı' dedi.

Torbacılara operasyon: 1 tutuklama

Malatya'da torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik şok operasyonda uyuşturucu madde ve silahlar ele geçirildi. Yakalanan bir şahıs sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Toplam 10069 haber.