Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MÜSİAD Avrupa Genel İdare Kurulu toplantısı Hollanda'da gerçekleştirildi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, Hollanda'da gerçekleşen MÜSİAD Genel Kurulu ve Avrupa Genel İdare Kurulu toplantısına katıldı.

Battalgazi Belediyesi'nin resim kursuna yoğun ilgi

Battalgazi Belediyesi tarafından deprem bölgesi Malatya'da gençlerin gireceği özel yetenek sınavına hazırlanması, gençlerin yeteneklerini geliştirebilmesi ve asrın felaketini yaşayan ilçe halkının deprem psikolojisinden uzaklaştırmak amacıyla açılan Resim Kursunda dersler başladı.

Malatya'ya beton san beton santrali kurulacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan MESTON şirketi, beton santrali kurarak üretim yapmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 90 bin metrekarelik alana kurulacak olan beton santrali alanında incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 'Malatya'da ihtiyaç duyulan betonun karşılanması noktasında önemli görev ifa edecektir' dedi.

Elazığ'da sahte para operasyonu: 3 tutuklama

Elazığ'da polis ekipleri tarafından düzenlenen sahte para operasyonunda 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karavanın kamerasından gelen bildirimle soyulduğunu fark etti

Diyarbakır'da, yazılım mühendisi gezginin karavanına giren hırsızlar, yaklaşık 50 bin lira değerinde elektronik malzeme çaldı. Hırsızlık anı, karavanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Elazığ'da su topu takımlarından yeni başarı

Yıldızlar Okul Sporları Su Topu Türkiye Şampiyonası Bolu'da düzenlendi.

Minik öğrencilerin yıl sonu resim sergisi beğeni topladı

Elazığ'da ilkokul 2'nci sınıfa giden öğrenciler tarafından hazırlanan yıl sonu resim sergisi ziyaretçilerin beğenisini aldı.

Bu da vakumlu kuaför

Malatyalı Kuaför Hüseyin Akdağ kendi bulduğu 'Elektrikli süpürge' ile saç tıraşı ilgi görüyor. Akadağ, elektrikli süpürgesinin vakumu ile yaptığı saç kesimi ile şov dalında dünya birincisi de oldu.

İş dünyasından deprem kredisi çağrısı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, KOSGEB faizsiz deprem kredisinin TSO'ya kayıtlı tüm firmalara verilmesi gerektiğini söyleyerek, Ülkemizin en kritik dönemlerinde tüm desteği şartsız veren esnaf, tüccar ve sanayicimize bugün destek olunmayacaksa ne zaman olunacak diye konuştu

Bingöl'ün köylerinde alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor

Bingöl'ün Yedisu ilçesindeki iki köyde alt ve üst yapı çalışmaları yüzde 80 oranında tamamlandı.

Diyarbakır'da kamulaştırılan iki yapının yıkımı yapıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesinde imar planına göre yolda kalan iki yapıyı kamulaştırdıktan sonra yıkımını gerçekleştirdi.

Elazığ'da sağanak yağış sele neden oldu

Elazığ'da aniden bastıran sağanak yağış sele neden oldu.

Elazığ'da korkutan yangın

Elazığ'da, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından ağır hasar alan bir binada çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

Otoyolda duran kamyona arkadan gelen tır çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolunda duran kamyona arkadan gelen tır çarptı. Meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Türkan Şoray'ın ölüm tehlikesi atlattığı, Cemo filminin bazı sahnelerinin çekildiği mekanlar harabeye döndü

Türkan Şoray ile Fikret Hakan'ın oynadığı Cemo filminin bazı sahnelerini çekildiği Elazığ'ın Ulukent Mahallesi'ndeki yerler, harabeye dönmüş durumda. Mahalle sakinleri mekanların restore edilerek turizme kazandırılmasını istiyor.

Anadolu'nun kerpiç evleri fotoğraflanıyor

Diyarbakır, Ankara ve Kayseri'de bulunan Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu üyesi 3 derneğin kendi aralarında başlatmış oldukları Anadolu'nun kerpiç evleri projesi çerçevesinde Diyarbakır Fotono21 Fotoğraf Derneği bu hafta Şırnak'ın İdil ilçesinde bulunan kerpiç evleri kayıt altına aldı.

Toplam 31008 haber.