Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'İnsanların başörtüsü ile uğraşan zihniyeti gündemimizden kaldırdık'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vesayetçi yapıları tasfiye ettik, insanların başörtüsü ile uğraşan zihniyeti gündemimizden kaldırdık. Bugün başı açık, başı örtülü bütün kardeşlerimiz her yerde rahatlıkla görev yapabiliyor. Kürtçe, Zazaca insanların ana dilleri. Bu konulardaki tabuları da ortadan kaldırdık dedi.

Elazığ'da sınava girecek öğrencilere moral etkinliği

Elazığ Belediyesi tarafından önümüzdeki hafta YKS'ya girecek öğrencilere yönelik moral konseri düzenlendi.

Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yaşayan 70 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Erdal Demir hayatını kaybetti. Demir, askeri törenin ardından kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi.

Sigara izmaritinden çıktığı değerlendirilen yangın mağazayı küle çevirdi

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde sigara izmaritinden çıktığı değerlendirilen yangın, giyim mağazasını küle çevirdi.

Gürkan: Buğday Pazarı Esnafını ziyaret etti

Buğday Pazarı esnaflarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulunan Malatya büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 'Esnafımız için üzerimize ne düşüyorsa onu yapacağız' dedi.

Malatya'da kentsel dönüşüm projesinde son aşamaya gelindi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in girişim ve gayretleriyle Şehit Fevzi Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm projesinde son aşamaya gelindi.

OSB yönetim koşusunu Koç Kaçığı kazandı

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetim koşusu, dün akşam saatlerinde Diyarbakır Hipodromunda yapıldı. İngiliz taylarının bin 700 metre mesafe üzerinde kum pistte yapılan koşuyu, Mehmet Demirkapı'nın sahibi olduğu, jokey Burak Bektaş'ın bindiği Koç Kaçığı adlı at kazandı.

Malatyalı kiraz üreticilerinin umudu ihracatçıların gelmesi

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleriyle sıkıntılı bir süreçten geçen Malatya'daki kiraz üreticileri, ürünlerinin iyi bir fiyata satılması için ihracatçıların yolunu gözlüyor.

Diyarbakır'da 359'uncu aile oturma eylemine katıldı

Diyarbakır'da dağa kaçırılan çocukları için ailelerin HDP il binası önünde sürdürdüğü oturma eylemine 359'uncu aile katıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Yeni yüzyıla yakışır bir şekilde milletimize ve ülkemize hizmet edeceğiz'

Cumhuriyetin yüzüncü yılını geride bıraktıklarını aktaran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 21'inci yüzyılın yükselen ülkeleri arasında ülkemiz en ön sıralarda yerini alacaktır. Ekonomisiyle, sosyal politikalarıyla, altyapı yatırımlarıyla, teknolojik atılımlarıyla, kurumsal gelişmeleriyle yeni yüzyıla yakışır bir şekilde milletimize, ülkemize hizmet edeceğiz dedi.

Yenişehir'de Kur'an kursunda 300 öğrenci mezun oldu

Diyarbakır'da Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Yenişehir İlçe Müftülüğü iş birliğinde düzenlenen 4-6 yaş grubundaki Kur'an kursunda 300 öğrenci mezun oldu.

Elazığ İl Özel İdare elendi

U15 Türkiye Şampiyonası 1. kademe maçlarına Erzincan'da çıkan Elazığ İl Özel İdare, grubunda oynadığı son maçta Sivas Belediyespor'a 2-0 yenilerek elendi.

Tunceli'de dolu ekili alanlarda hasara yol açtı

Tunceli'de dün öğleden sonra etkili olan dolu, ekili alanlara hasar verdi.

Büyük Bingöl Spor Futsal Takımı'nın hedefi Şampiyonlar Ligi

TFF Futsal Süper Ligi'ni ikinci sırada tamamlayan Büyük Bingöl Spor Futsal Takımı'nın hedefi, play-off'larda galip gelerek Türkiye şampiyonu olmak ve oradan da UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi'ne çıkmak.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin bir evde yaptığı aramada, çeşitli miktar ve çeşitlerde uyuşturucu madde ele geçirilirken bir şüpheli gözaltına alındı.

Elazığ'da depremzedeler için yapılan TOKİ konutunun ilk bloğu tamamlandı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Elazığlı afetzedeler için yapımına başlanan toplu konutlarda katlar yükseliyor.

Toplam 31002 haber.