Tüp Bebek Haberleri

Tüp Bebek Haberleri

Uzmanından çocuk sahibi olmak isteyenlere sigara ve alkol uyarısı

Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Fatma Nur Hançer Çaça, genetik faktörlerin dışında, çevresel etkenler, alkol, sigara, ilaç ve bazı kimyasalların etkisiyle çiftlerde kısırlık oranının arttığını söyledi.

14 yıllık evli kadın, 5,5 yıl sonra ikinci çocuk heyecanı yaşadı

Diyarbakır'da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı olan Prof. Dr. Hakan Çoksüer'e başvuran 14 yıllık evli kadın, aldığı tedaviler ile 8,5 yıl sonra ilk çocuğuna, 5,5 yıl sonra ise ikinci heyecanı yaşıyor.

Akraba evliliklerinde anomali bebek riski artıyor

Diyarbakır'da görev yapan Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer, akraba evliliği konusunda uyararak, 'Kuzenler arasında oluşan evlilikte anomali (sakat) bebek riski artmaktadır' dedi.

Uzmanı uyardı, adet sancısı kısırlığın belirtisi olabilir

Diyarbakır'da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı olan Prof. Dr. Hakan Çoksüer, adet sancısının kısırlık belirtisi olabileceği uyarısında bulunarak, erken tanı uzman önerisi tedaviler ile sorunun önüne geçilebileceğini söyledi.

Uzman doktor gebe kadınları uyardı: Bebek kaybetmemek için ilk 3 ayda bu gıdalara dikkat

Diyarbakır'da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı olan Prof. Dr. Hakan Çoksüer, hamile kadınların bebeklerinin kaybetmemeleri için ilk 3 ayda dikkat edilmesi ve tüketilmemesi gereken gıdaları sıraladı.

Diyarbakır'da tedavi gören kadın 15 yıl sonra gebe kaldı

Diyarbakır'da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı olan Prof. Dr. Hakan Çoksüer'e başvuran 15 yıllık evli kadın, fitoterapi ve bitkisel tedaviler ile doğal gebelik yaşadı.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 79 aşının 19'u gebelik ile sonuçlandı

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 'Tüp Bebek Merkezi' açılışında bilgi veren Hastane Başhekimi Doç. Dr. Şüheda Kaya, Faaliyetlerimize 28 Mart tarihinde ilk aşılamayı yaparak başladık ve şuanda aşılama dediğimiz İntrauterin İnseminasyon işlemi 76 adet yapıldı. Bunun 19'u gebelik ile sonuçlandı' dedi.

Diyarbakır'da tedavi gören hasta, 3 düşükten sonra çocuk müjdesi aldı

Mardin'den Diyarbakır'a gelip tüp bebek tedavisi gören çift, 3 düşükten sonra çocuk müjdesini alarak bebeklerini kucaklarına alacakları günü bekliyor.

Çocuk hayali kuran çift, 13'üncü tüp bebek denemesinde keseyi gördü

Mardin'de yaşayan 7 yıllık evli Gülbahar-Halil Önder çifti, 13'üncü tüp bebek denemesinde bebeklerinin kesesini görme heyecanı yaşadı.

Çok sahibi olmak isteyen çift Diyarbakır'da aldığı tedaviler ile bebeklerinin kalp atışını duydu

Çocuk sahibi olmak için Adana'da tüp bebek tedavileri gören Leyla-Fikret Pişgin çifti, başarısız sonuçlar aldı. Pişgin çifti, tavsiye üzerine Diyarbakır'a gelerek aldıkları tedaviler ile bebeklerinin ilk kalp atışını duydu.

23 başarısız tüp bebek tedavisinin ardından PRP tedavisiyle 42 yaşında anne adayı oldu

Diyarbakır'da tedavi gören Adalet Vurucu, 20 yıllık evlilik sürecinde 23 kez denediği tüp bebek tedavisinden sonuç alamayınca 42 yaşında PRP tedavisiyle anne olmanın heyecanını yaşıyor.

Çocukları olmayan 11 yıllık çift, bayram öncesi çocuk müjdesi aldı

Diyarbakır'da yaşayan 11 yıllık evli çift, 11 başarısız tüp bebek denemesinden sonra bayram öncesi çocuk müjdesini aldı.

Çocuk sahibi olamayan çift, müjdeyi Diyarbakır'da aldı

Bingöl'de evlat sahibi olmak için birçok yerde tedavi gören Ruken Sayak, Diyarbakır'da tedavi gördüğü Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer'in yanında çocuk müjdesini aldı.

Uzman doktor DSÖ verileriyle uyardı: 6 kişiden 1'i kısırlık yaşıyor

Diyarbakır'da, Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı olan Prof. Dr. Hakan Çoksüer, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) raporları üzerine yüzde 15'lere varan kısırlık oranının temel nedenlerini sıralayarak, uyarıda bulundu.

Genç yaşında erken menopoz denilen hasta, Diyarbakır'da çocuk sahibi oldu

Siirt'te evlat sahibi olmak için birçok yolu deneyen hastanın, 'erken menopoz' nedeniyle çocuğu olmadı. Nihayetinde Diyarbakır'da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı olan Prof. Dr. Hakan Çoksüer'e başvuran çift, çocuk müjdesini aldı.

Bebekleri olmaz dendi, PRP ile kendiliğinden gebe kaldı

Diyarbakır'da yaşayan Zeynep ve Fırat Güzey çifti doğal yoldan bebek sahibi olamayınca birçok merkeze başvurdu. Tüp bebek dahi çocuk sahibi olamayacağı söylenen çift, PRP tedavisiyle mutluluğa kavuştu.

Erken menepozda PRP tedavisi ile kendiliğinden gelen gebelik

4 tüp bebek denemesi sonrası çocuk sahibi olamayacağı söylenen çiftin bebek özlemi, Diyarbakır'da PRP yöntemiyle kendiliğinde gerçekleşerek sona erdi.

Şehir şehir dolaşıp 4 tüp bebek denemesi başarısızlıkla sonuçlanan çift mutlu sona Diyarbakır'da ulaştı

4 tüp bebek denemesi sonrası çocuk sahibi olamayacağı söylenen çiftin bebek özlemi, Diyarbakır'da gördükleri tedavi ile sona erdi.

Kadın doğum uzmanından uyku ilacı kullanan gebelere uyarı

Gebelerde artan uykusuzluk şikayetleri, ilaç kullanımına yönlendiriyor. Diyarbakır'da özel bir hastanede görevli Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer, uyarılarda bulunarak gündelik yaşam biçimi değişikliklerine işaret etti.

Çocuk sahibi olmak isteyenler için yeni yöntem 'akupunktur'

Diyarbakır'da özel bir hastanede çalışan Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer, '35 yaş ve altında tüp bebek olma ihtimali yüzde 32 oranındayken, 35 yaş üstünde ise bu oran önemli derecede düşmektedir. Akupunktur tedavisiyle 35 yaş altına uygulanan tüp bebek tedavisinde başarı oranı yüzde 60-65 oranına çıkarılabilir' dedi.

Profesörden anne adaylarına 'gribal enfeksiyon' uyarısı

Diyarbakır'da özel bir hastanede görevli Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer, sonbaharda anne adaylarına gribal enfeksiyon uyarısında bulunarak, Yakın temasta tokalaşma gebe hastalarında bebek ve anneyi riske atıyor dedi.

Sezaryen doğumdan sonra 'skar defekti' hastalığına dikkat: Gebe kalma ihtimalini düşürüyor

Diyarbakır'da Memorial Hastanesinde görevli Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Ali Emre Tahaoğlu, İstmosel (skar defekti) hastalığının kadınlarda sezaryen doğumdan sonra gebe kalma ihtimalini düşürdüğünü söyledi.

Rahim gençleştirme aşısıyla tüp bebek tedavisinde başarı

Diyarbakır'da özel bir hastanede görevli Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer, rahim gençleştirme aşısıyla tüp bebek tedavisinde başarı şansının arttığını söyledi.

Profesör uyardı: Sosyal medyada aşırı hazır gıda reklamları düzensiz aşerme, ölümlü gebelik ve kısırlık getiriyor

Diyarbakır'da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer, sosyal medya üzerinde yayınlanan yüzlerce fast food reklamları, gebe hastalarda düzensiz aşermeyi, obezite nedeniyle ölümlü gebelik ve kısırlık getirdiğine dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

Erken menopoz hastalarında güncel tedavi akupunktur

Diyarbakır'da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer, 'Bir kadının ortalama 51 yaş civarında menopoza girmesi beklenirken, 40 yaşından önce adetten kesilmesi erken yumurtalık yetmezliği erken menopoz olarak tanımlanıyor' dedi.

Rahim yıkama işlemi gebelik şansını artırıyor

Diyarbakır'da özel bir hastanede görev yapan Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer, rahim yıkama işleminin gebelik şansını artırdığını açıkladı.

Erken menopozda yeni yöntem: PRP tedavisi

Diyarbakır'da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer, Halk arasında yumurtalık gençleştirme olarak da bilinen PRP yöntemiyle, erken menopoz olgularında kendiliğinden gebelikler oluşuyor. Yöntem, hastanın kendi yumurtasıyla gebe kalması içi bir fırsat veriyor' dedi.

23 yıllık bebek hasreti sona eriyor

Diyarbakır'da yaşayan ve 23 yıldır bebek hasreti çeken Keziban ve Salih Dilman çifti, toplam 3 başarısız tüp bebek denemesi sonucunda ikinci çocuklarına aynı klinikte müjdeyi aldı.

23 yıllık evlat hasreti 11 başarısız denemeden sonra sonuçlandı

Diyarbakır'da yaşayan ve 23 yıldır evli olan Nilcan ve Ramazan Akça çifti, toplam 11 başarısız tüp bebek denemesi sonucunda ikinci çocuklarına aynı klinikte müjdeyi aldı.

Uzman doktordan anne adaylarına sauna ve hamam uyarısı

Diyarbakır'da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer, sıcak havalarda anne adaylarının sauna ve hamama bağlı olarak sıvı kaybı yaşama, klimaya bağlı olarak da enfeksiyon kapma uyarısında bulundu.