Yöresel Ürünler Fuarı Haberleri

Yöresel Ürünler Fuarı Haberleri

FKA, YÖREX Fuarında Fırat bölgesinin yöresel ürünlerini tanıttı

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle Sizin Oraların Nesi Meşhur sloganıyla organize edilen Antalya 11. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'nda Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) standı yoğun ilgi gördü.

Sayıner: E-Ticaret şirketimiz büyük ilgi görüyor

Elazığ ekonomi haber: Antalya’da sürdürülen Yöresel Ürünler Fuarı’nda Elazığ yöresel ürünlerinin tanıtılması nedeniyle www.elazigburada.com e-Ticaret sitesi yetkililerince fuara katılan firmalara bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

ETSO Başkanı Asilhan Arslan, Antalya'da Elazığlı vatandaşlarla bir araya geldi

Antalya'da devam eden Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) kapsamında Elazığ yöresel ürünlerinin tanıtımını yapan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Antalya'da yaşayan Elazığlılarla bir araya geldi.

YÖREX'te Elazığ rüzgarı

Antalya'da 20 Ekim'de başlayan ve yoğun katılımla devam eden Yöresel Ürünler Fuarında (YÖREX) Fırat Kalkınma Ajansı ve Elazığ TSO ortaklığında açılan Elazığ standında ülke dışından ve farklı şehirlerden gelen ziyaretçilerle iş birliği görüşmeleri devam ediyor.

Malatya TSO, YÖREX'te Malatya'nın yöresel ürünlerini tanıtıyor

Malatya'nın yöresel ürünler bakımından Türkiye'deki en zengin illerin başında geldiğini yöresel ürünler fuarında belirten Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Yöresel ürünlerimizin coğrafi tescil almaları ilimiz ekonomisinin gelişmesine, istihdamın artmasına ve markalaşmaya ciddi katkılar sağlıyor' dedi.

Elazığ yöresel ürünlerine İzmir Fuarında büyük ilgi

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından İzmir'de 'Kız Kardeşim' projesi kapsamında düzenlenen yöresel ürünler fuarında Elazığ ürünlerine büyük ilgi gösterildi.

FKA, 11. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarında Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli'yi tanıtacak

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) açacağı stantta, Antalya'da 20-24 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 11. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarında Bingöl, Elazığ, Malatya ve Elazığ illerinin tanıtımını gerçekleştirecek.

FKA YÖREX'te 'Fırat Bölgesini' tanıtacak

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle organize edilen Antalya 11. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'nda Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) açacağı stantta Bingöl, Elazığ, Malatya ve Elazığ illerinin tanıtımını gerçekleştirecek.

Elazığ'ın yöresel ürünleri YÖREX fuarında sergilenecek

Antalya'da 20-24 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 11. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarında Elazığ'ın yöresel ürünleri de sergilenecek.