Bingöl

Bingöl Haberleri

Japonya Büyükelçisi Katsumata Bingöl'de

Japonya Büyükelçiliği tarafından 'Yerel Projelere Hibe Programı' kapsamında Bingöl'ün Genç Belediyesi'ne arama kurtarma aracı hibe edildi. Programda konuşan Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Takahiko Katsumata, bu projenin Japon ve Türk halkının dostluğunun kanıtı olduğunu söyledi.

Bingöl'de Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kutlandı

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası dolayısı ile personele yönelik kutlama programı düzenlendi.

Bingöl'de sağanak yağış etkili oldu

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından dün yapılan uyarı sonrası Bingöl'de gece geç saatlerde başlayan sağanak yağış devam ediyor.

Bingöl Valisi Usta: ''Bingöl'ümüzü kanun dışı kişi ve gruplara dar edeceğiz'

Emniyet ve jandarmanın bir hafta içerisinde gerçekleştirdiği çalışmaları paylaşan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 'Bingöl'ümüzü kanun dışı kişi ve gruplara dar, sağduyulu vatandaşlarımıza huzur ve ferah şehri yapma çabamız kesintisiz devam edecek' dedi.

Bingöl'de toprağa gömülü 13 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Bingöl'de jandarma tarafından yapılan arazi aramasında, toprağa gömülü bir şekilde 13 kilo toz esrar ele geçirildi.

Terörden temizlenen bölgeler bitümlü sıcak karışım ile kaplandı

Bingöl'de İl Özel İdaresi her yıl yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül, 4 yılda bin 600 kilometrelik köy yolunun asfalta kavuşturulduğunu, bunun 200 kilometresinin bitümlü sıcak karışım (BSK) olduğunu söyledi. Üçgül, ayrıca terörden temizlenen bölgelerin de BSK yapıldığının altını çizdi.

Bingöl'de 3 yıldır aranan firari şahıs yakalandı

Bingöl'de jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, hakkında 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 3 yıldır firari olan şahıs yakalandı.

Öğretmenler, özel öğrencilerle çalıp söyledi

Bingöl'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde öğretmenler, özel öğrencilerle birlikte farkındalık oluşturmak amaçlı 'Özel Eğitim için Söyle' adlı video müzik çalışması yaptı.

Kaymakamlıktan öğrencilere sınava hazırlık jesti

Bingöl'ün Karlıova İlçe Kaymakamlığının girişimleri ile üniversitesi sınavına girecek öğrencilere daha rahat bir ortam sağlanması kaynak kitap, soba, çalışma masası, yatak ve yakacak desteğinde bulunuldu.

Kaymakam Çelik vatandaşlarla bir araya geldi

Bingöl'ün Adaklı İlçe Kaymakamı Koray Çelik, Kamışgölü köyünü ziyaret ederek hem vatandaşları dinledi hem de inşaatı devam eden köy camisinde incelemelerde bulundu.

Bingöl'de 20 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen çalışmada, 20 yıl 7 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Bingöl'de zorunlu kış lastiği denetimi yapıldı

Bingöl'de şehir içi ve şehirlerarası yük ile yolcu taşıyan ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu uygulamasıyla birlikte ekipler tarafından denetim yapıldı.

Bingöl'de kurtlar ilçe merkezinde görüntülendi

Bingöl'de aç olduğu tahmin edilen kurtlar, ilçe merkezine indi. O anlar bir sürücü tarafından görüntülendi.

Kaymakam Güzel, 'Şehitlerimiz, en kıymetli değerlerimizdir'

Bingöl'ün Genç ilçesi Kaymakamı Muhammet Güzel, 'Şehitlerimiz bizim milletimizin kahramanları, bizlerin en kıymetli değerlerimizdir. Onların anneleri, babaları, eşleri, çocukları bizim emanetlerimizdir' dedi.

Bingöl'de 'Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı' yapıldı

Bingöl'de Vali Ahmet Hamdi Usta başkanlığında 'Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı' yapıldı.

Vali Usta: 'Hemşehrilerimize daha kaliteli bir yaşam standardı sunmak için gayret ve çabalarımız kesintisiz devam edecektir'

Bingöl'deki kurumları ziyaret eden ve incelemelerde bulunan Vali Ahmet Hamdi Usta, Hemşehrilerimize daha kaliteli bir yaşam standardı sunmak içi gayret ve çabalarımız kesintisiz devam edecektir dedi.

Vali Usta, öğretmenlerle birlikte 'Aybüke öğretmen oldum ben' filmini izledi

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta ve eşi Şerife Şengül Usta, öğretmenlerle birlikte 'Aybüke; Öğretmen Oldum Ben' isimli filmi izledi.

Bayram, 'Çevreci bir belediye' projesini anlattı

Bingöl Belediye Başkanlığı aday adayı Dr. Alican Bayram, 'Çevreci bir belediye' projesini anlattı.

Bingöl Valisi Usta, 'İnşallah 2024 yılı içinde ambulans helikopterimize kavuşacağız'

UMKE alanını ziyaret eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 'İnşallah 2024 yılı içinde ambulans helikopterimize kavuşacağız' dedi.

Toplam 2375 haber.