Bingöl

Bingöl Haberleri

Bingöl'de 221 bin 407 kişi sorgulandı

Bingöl'de güvenlik güçlerince 13 gün içerisinde yapılan uygulamalarda 221 bin 407 şahıs sorgulanırken aranan 9 şüpheli ise yakalandı.

Bingöl-Erzurum karayolu tır trafiğine açıldı

Bingöl Valiliği, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle dün akşam tır trafiğine kapanan Bingöl Erzurum karayolunun saat 09.00 itibari ile trafiğe açıldığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya açıkladı: Bingöl'de 6 kilo skunk ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl'de düzenlenen operasyonlarda 6 kilo skunk ele geçirildiğini açıkladı. Kentte son günlerde gerçekleştirilen operasyonlarda ise 76 kilo 298 gram uyuşturucu madde ele geçirildiği bildirildi.

Yedisu'dan sonra Kiğı'da da taşımalı eğitime 1 gün ara verildi

Bingöl'ün Yedisu ilçesinin ardından Kiğı ilçesinde de taşımalı eğitime bir günlük ara verildi.

Yedisu'da taşımalı eğitime 1 gün ara verildi

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

Bingöl-Erzurum karayolu trafiğe açıldı

Bingöl Valiliği, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle akşam saatlerinde ulaşıma kapanan Bingöl-Erzurum karayolunun ekiplerin yoğun çalışması ile yeniden açıldığını bildirdi.

Bingöl-Erzurum karayolu tipi nedeniyle kapandı

Bingöl-Erzurum karayolu yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı.

Vali Usta hastanede yaralıları ziyaret etti

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, dün gece Karlıova-Erzurum kara yolunda meydana gelen trafik kazasında yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti.

Okulların tatil edildiği Karlıova, tamamen beyaza büründü

Bingöl'ün yüksek rakımlı ilçesi Karlıova'da geceden beri etkili olan kar yağışı, ilçenin tamamını beyaza bürüdü.

Bingöl'de 2 ayrı otobüs kazası: 22 yaralı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde farklı mevkilerde meydana gelen 2 otobüs kazasında toplamda 22 kişi yaralandı.

Bingöl'ün 5 ilçesinde okullar tatil edildi

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yoğun yağışların devam ettiğini ve ilerleyen saatlerde kar beklendiğini belirterek 5 ilçede okulların 1 gün tatil edildiği açıkladı.

Karlıova'da beklenen kar yağışı başladı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde beklenen kar yağışı başladı, ilçe 10 dakika içinde tamamen beyaza büründü.

Bingöl'de selde mahsur kalan 2 çoban ve 30 hayvan kurtarıldı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen selde mezrada mahsur kalan 2 çoban ve yaklaşık 30 hayvan, ekipler tarafından kurtarıldı.

Bingöl'de aşırı yağış nedeniyle dereler taştı, yaya köprüsü geçici olarak kapatıldı

Bingöl'de geceden bu yana devam eden şiddetli sağanak yağış nedeniyle dereler taştı. Çapakçur Deresi üzerinde bulunan yaya köprüsü geçici olarak kapatıldı.

Genç'te dereler taştı, ekipler çalışmalarını sürdürüyor

Bingöl'ün Genç ilçesinde meydana gelen sağanak sonrasında dereler taştı. Selin meydana geldiği ve yolların çöktüğü ilçede ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

2 metreden büyük orkinosu görenler telefona sarıldı

Bingöl'de bir balıkçı, tezgahına 2 metre 42 santim boyunda orkinos koydu. Balığı gören vatandaşlar fotoğraf çekmek için yoğunluk oluşturdu.

Bingöl'de 2,5 dakikada 750 gram balı yemek için yarıştılar

Bingöl'de Uluslararası Bal Şurası ve Fuarı çerçevesinde kurayla seçilen 10 yarışmacı, 2,5 dakika içinde 750 gram petek balı yemek için kıyasıya yarıştı. Yarış sırasında ortaya renkli görüntüler çıktı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, BİNTSO Başkanı Çintay ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Başkan Kadir Çintay ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Son 20 yılda, 93 bin ton bal ihracatı yapılmış ve 316 milyon dolarlık ihracat geliri elde edilmiştir'

Bingöl'de düzenlenen Uluslararası Bal Şurası ve Fuarı'na katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yaklaşık 9 milyon adet arılı kovanın bulunduğu ülkemizde arıcılık sektörü; bal, polen, propolis ve bal mumu gibi arı ürünlerinden 12 Milyar lira katma değer sağlamaktadır. Son 20 yıla baktığımızda toplam 93 bin ton bal ihracatı yapılmış ve 316 milyon dolarlık ihracat geliri elde edilmiştir' dedi.

Toplam 2407 haber.