Bingöl

Bingöl Haberleri

Bingöl'de 13 yıldır firari olan şahıs köy evinde yakalandı

Bingöl'de 4 ayrı suçtan aranan ve 13 yıldır firari durumda olan şahıs, Genç ilçesine bağlı köydeki bir evde yakalandı. Şahıs, yapılan işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Sağlık Müdürü Tosun: ''Bingöl'de organ bağışında bulunan bine yakın vatandaşımız var''

Bingöl'deki organ bağışı çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Veysel Tosun, 'İlimizde şu anda bine yakın resmi olarak organ bağışında bulunmuş vatandaşımız mevcut. Bunun yanında ilimizde son yıllarda toplamda 12 adet beyin ölümü gerçekleşmiş olup, bunlardan hasta yakınlarından organ bağışı onayı alınmış kişi sayısı da 1 adettir' dedi.

Bingöl'deki ormanlık alanlarda renk cümbüşü

Bingöl'de sonbaharın gelmesiyle birlikte köylerdeki ormanlık alanlarda ağaçlar görsel şölen sunuyor.

Bingöl'de Yedisu ve Karlıova arasında yol çalışması

Bingöl'ün Yedisu ve Karlıova ilçesinde arasındaki yol yapım çalışmalarına start veriliyor, ilk etapta 11 kilometrelik hat düzenlenecek.

Bingöl'de 93 kilo esrar ele geçirildi

Bingöl'de bir hafta içerisinde güvenlik güçlerinin yaptığı çalışmada, 93 kilo 209 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Bingöl'de ilk kez omuz protezi ameliyatı yapıldı

Bingöl Devlet Hastanesinde ilk defa omuz protezi ameliyatı yapıldı.

Bingöl Üniversitesi, İsrail menşeli ürünlerin satışını durdurdu

Bingöl Üniversitesi, kafeterya ve sosyal tesislerde İsrail menşeli ürünlerin satılmayacağını duyurdu.

Bingöl'den Çad'a su kuyusu

Bingöl'de hayırsever vatandaşlar tarafından toplanan bağışlar ile Orta Afrika'da bulunan Çad ülkesine 10 adet su kuyusu açılırken, son açılan su kuyusuna Mescid-i Aksa ismi verildi.

Bingöl Belediye Başkanı Arıkan: ''Şehrimizin çehresini değiştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz'

Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesine bağlantı sağlayan Şair Eşref Caddesi'nde yol genişletme ve kavşak düzenleme çalışmalarına start verdi. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 'Hemşehrilerimizi, kaliteli ve güvenli ulaşım ağlarına kavuşturmak, şehrimizin çehresini değiştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz' dedi.

Bingöl Valisi Usta: ''İnşallah Bingöl'ü turizmde olması gerektiği yere taşıyacağız''

Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Usta, 'Turizm master planını hazırlatıyoruz. Hesarek bölgesinin turizm bölgesi ilanına yönelik kurum görüşlerimizi toplayarak Bakanlığımıza gönderdik. Trekking rotaları belirliyoruz. İnşallah Bingöl'ü turizmde olması gerektiği yere taşıyacağız' dedi.

Bingöl'de 42 buçuk kilo uyuşturucu ele geçirildi

Bingöl'ün Genç ilçesi Yolaçtı ve Yeniyazı köylerinde yapılan operasyonlarda 42 kilo 500 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bingöllü üreticilerden alınan ballar, Tarım Kredi Kooperatifi marketlerine gönderildi

Tarım Kredi Kooperatifince Bingöl'deki üreticilerden alınan ballar, raflardaki yerini almak için tırla marketlere gönderildi.

Bingöl'de deprem konutlarının kura çekimi yapıldı

Bingöl'ün Adaklı ilçesinde yapılan ve bu ay içinde teslim edilmesi beklenen deprem konutlarının kura çekimi yapıldı.

Bingöl Valisi Usta: ''Engelli kardeşlerimizin hayatını daha da kolaylaştıracağız''

Bingöl Altı Nokta Körler Derneğini ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Usta, 'Valiliğimiz koordinesinde belediyemiz ve diğer kurumlarımızla birlikte ilimizde de güzel çalışmalara imza atılmaktadır. İnşallah yapılan çalışmalar engelli kardeşlerimizin hayatını daha da kolaylaştıracaktır' dedi.

Bingöl'de iki haftada 3 ton 652 kilo tekstil atığı toplandı

Bingöl Belediyesince 70 noktaya yerleştirilen giysi atık kumbaraları aracığıyla iki haftada 3 ton 652 kilogram tekstil atığı toplandı. Giyilebilir nitelikte olan ürünler ihtiyaç sahiplerine, geri kalanlar ise geri dönüşüm yoluyla yeniden üretim sürecine kazandırılıyor.

Bingöl'de 8 derslikli ortaokul için protokol imzalandı

Hayırsever iş adamı Osman Nuri Bakırcı tarafından Bingöl merkez Güveçli köyü ve Sancak belldesinde yapılacak olan 8 derslikli ortaokul protokolünü Vali Ahmet Hamdi Usta ile birlikte imzaladı.

Bingöl'de meşelerin sonbahar güzelliği

Bingöl'de sonbaharın gelmesiyle birlikte meşe ağaçları farklı renklere büründü, ortaya seyrine doyumsuz görüntüler çıktı.

Genç viyadüğünde sona gelindi

Bingöl Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan ve Genç ilçesi Murat nehri üzerine yapılan 620 metre uzunluğundaki viyadükte sona gelindi.

Bingöl Belediyesinden asfalt seferberliği

Bingöl Belediyesi tarafından bu yıl hayata geçirilen asfalt pleti sayesinde 134 bin metrekare yol ağı yenilenmeye devam ediliyor.

Toplam 2407 haber.