Bingöl

Bingöl Haberleri

Bingöl'de ilkokul öğrencileri resim sergisi açtı

Bingöl'de bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi İlkokulu 3-B sınıfı öğrencileri tarafından yıl boyunca yapılan resim ve tablolar için sergi açıldı. Sergide satışa sunulan resim ve tablolardan elde edilen gelirleri ile öğrenciler için tarihi, turistik gezi düzenlenecek.

Bingöl'de öğrenciler siber suçlarla mücadele konusunda bilgilendirildi

Bingöl'de jandarma ekipleri, köylerde eğitim gören ortaokul öğrencilerini siber suçlarla mücadele konusunda bilgilendirdi.

BİNTSO Arama ve Kurtarma Ekibine eğitim verildi

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Arama ve Kurtarma Ekibine, AFAD tarafından eğitim verildi.

Bingöl'de Cevdet Yılmaz coşkusu

Bakanlık, Başbakan Yardımcılığı, AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı gibi birçok önemli görevde bulunan Bingöl Eski Milletvekili Dr. Cevdet Yılmaz, yeni Kabinede Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev aldı. Yılmaz'ın yeni görevi nedeniyle memleketi Bingöl'de sevinç kutlamaları yapıldı. Vatandaşlar, havai fişekler patlatıp, meşaleler yakıp davul zurna eşliğinde halaylar çekti.

Solhan'da Kur'an kursu öğrencileri için mezuniyet töreni yapıldı

Bingöl'ün Solhan ilçesinde 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Bingöl'de salep soğanı toplayan şahıslara 488 bin 630 lira para cezası kesildi

Bingöl'de salep soğanı toplayan 2 kişiye 488 bin 630 lira para cezası kesildi.

Bingöl'de geçen yıl 59 KKKA vakası görüldü, 3 kişi hayatını kaybetti

Bingöl'de geçtiğimiz yıl 59 Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakası görülürken, 3 kişi hayatını kaybetmişti. Bu yıl da kent genelinde 4 vaka tespit edilirken, Halk Sağlığı Başkanı Uzm. Dr. Ferhat Korkutata'dan uyarı geldi.

Bingöl'de orman yangınlarıyla mücadele eğitimi

Bingöl'de Orman İşletme İl Müdürlüğü, personeline orman yangınlarıyla mücadele ve işbaşı eğitimi verildi.

Jandarmadan öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi

Bingöl İl Jandarma Komutanlığına bağlı Karlıova ve Yedisu İlçe Jandarma trafik timleri öğrencilere trafik eğitimi verdi.

TEMA Vakfı Bingöl'de gönüllülerini bekliyor

TEMA Vakfı Bingöl merkez ilçe sorumlusu olarak göreve başlayan Erhan Yıldırım, merkez ve ilçelerde çalışmalara hızlı bir şekilde devam ettiklerini belirtti.

Alman polislerinin üniformaları Bingöl'den

Bingöl'de 2007 yılında 30 kişi ile kurulan ve devletin verdiği desteklerle personel sayısını 630'a çıkartan tekstil fabrikası, Avrupa'ya ihracata başladı. Ukrayna ve Polonya'nın ardından Almanya'daki polislerin üniforması da Bingöl'de üretilmeye başlandı.

Genç'te vatandaşlara kene ile mücadele eğitimi verildi

Bingöl'ün Genç İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri ilçede Kırım Kongo Kanamalı Ateşi vakalarına yönelik köy ve okullarda vatandaşlar ile bir araya gelerek bilgilendirme yaptı.

Bingöl'den kutsal topraklara gidecek ilk hac kafilesi uğurlandı

Bingöl'den gidecek 80 hacı adayı, dualar eşliğinde kutsal topraklara uğurlandı.

Bingöl'de kadınların el emeği göz nuru ürünleri sergilendi

Bingöl'de 'Kadın Üretiyor Bingöl Kazanıyor' Projesi ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bağlı Aile Destek Merkezilerinden hizmet alan kadınların ürettiği el emeği göz nuru ürünler sergilendi.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yıl sonu sergisi

Bingöl'ün Genç ilçesinde bulunan Şehit Murat Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından yapılan ve tasarlanan ürünler yıl sonu sergisinde beğeniye sunuldu.

Bingöl'de köylerin alt yapı ve kanalizasyon tesisi yapımına başlandı

Bingöl İl Özel idaresi havaların düzelmesi ile birlikte merkez ve ilçelere bağlı 10 köyün alt yapı ile kanalizasyon yapım çalışmalarına başladı.

Bingöl'de yaralı bulunan baykuş tedavi altına alındı

Bingöl'de duyarlı vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan baykuş tedavi altına alındı.

Kemik nakliyle sağlığına kavuşan şahin, tedavisinin ardından doğaya salındı

Bingöl'de geçtiğimiz yıl jandarma ekipleri tarafından doğada yaralı halde bulunan şahin, üniversitenin hayvan hastanesindeki tedavisi ve bakımlarının ardından doğaya salındı.

Bingöl milletvekili Berdibek: 'Vatandaşlar emin ellere anahtarı vermiştir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kazanmasının ardından, Bingöl milletvekilleri vatandaşlara hitap etti. Kalabalığa hitap eden AK Parti Milletvekili Feyzi Berdibek, 'Vatandaşlar bu konuda duyarlılığını ortaya koymuş, gelecek noktasında emin ellere anahtarı vermiştir' dedi.

Toplam 2408 haber.