Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakırlı judocu Fransa'da madalya peşinde

Diyarbakırlı milli sporcu Muhammed Delil Peksert, ay yıldızlı milli forma için ringe çıkacak.

Türkiye'nin en büyük mandala etkinliği Ceylan Karavıl Park AVM'de yapıldı

Ceylan Karavil Park AVM, birbirinden farklı etkinliklerle ve kültürel, sanatsal alanlarda deneyimleri ziyaretçilerine sunarak Diyarbakır ve bölgenin çekim noktası olmaya devam ediyor.

Vali Karaloğu, Türkiye Ermenileri 85. Patriği Maşalyan'nı makamında kabul etti

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Türkiye Ermenileri 85. Patriği Sahak Maşalyan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

GGC Başkanı Ceylan, TGF Genel Başkan Yardımcılığına getirildi

Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun (TGF) 10'uncu Olağan Genel Kurulu, Alanya'da yapıldı. Yılmaz Karaca'nın yeniden Genel Başkanlığa seçildiği genel kurul sonrası yapılan görev dağılımında, Genel Başkan Yardımcılığına Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı Mehmet Mucahit Ceylan getirildi.

Bismil'de seyir halindeki otomobil alev alev yandı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde seyir halindeyken alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi.

Acılı baba Yusuf Erdinç: 'HDP oğlumu benden kopardı, içimi paramparça etti'

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde başlattığı evlat nöbeti 785'inci gününde de devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Aydın: 'CHP için Kürtler sadece oy pusulasından ibarettir'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, CHP için Kürtlerin sadece oy pusulasından ibaret olduğunu belirterek HDP'ye seslenip, Kürtleri oy pusulasından başka bir şey olarak görmeyen, katliamcı CHP ve İstanbul'un papyonlu CHP'li başkanına, Kürtleri pazarlama densizlikleri ile yüzleşmeleri çağrısında bulunuyorum dedi.

Uzmanlar ikinci el araç alırken dikkat edilmesi gerekenler konusunda uyarıda bulundu

Araç satın alırken dikkat edilmesi gereken konularda uyarıda bulunan uzmanlar, hasar kaydı, temiz kullanım ve dürüst satıcının çok önemli olduğunu söyledi.

Ailelerin direnişine bir destekte Milli Beka Hareketı'ndan geldi

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde başlattığı evlat nöbeti 784'üncü gününde devam ediyor. Terör örgütünün elinden çocuklarını almak için mücadele veren annelere destek her geçen gün büyüyerek artarken, ailelere bir destek de Milli Beka Hareketinden geldi.

Yanan kamyonete bilinçsiz su döktü, alevler büyüdü

Diyarbakır'da aniden alev alan gıda kamyonetine bir vatandaş bilinçsiz bir şekilde su döktü, alevler büyüdü.

Yüreği yanık anne Arslan: 'Allah HDP'yi kahr-u perişan etsin, benim kızımı benden kopardı'

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde başlattığı evlat nöbeti 784'üncü gününde devam ediyor.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın 'Hafıza Odası' sergisine tepki gösterdi

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Diyarbakır'da yerel ve ulusal yayın yapan medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek kentin gündemiyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Aydın, 'Kürtçe şarkılar söyleyen sanatçılara dünyayı dar etmek isteyenler Kürtlerin acı hatıraları üzerinde halay teptiler' dedi.

Diyarbakır'da gıda denetim seferberliği başladı

Gıda Denetimi seferberliği kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Diyarbakır'da da gıda üretim firmaları ve bunu pazarlayan market ile işletmelere yönelik denetim yapılırken denetimler öncesi açıklamalarda bulunan Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Ertan Atlar, 'Gıda tedariğinin tüm dünya açısından öneminin daha iyi anlaşıldığı bugünlerde özellikle sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşımın temeli gıda üretim yerlerinin kontrol ve denetimidir. Denetimin ilk hedefi cezalandırmak değildir. İşletmeyi asgari üretim gerekliliklerine ulaştırmak ilk hedeftir. Tüm vatandaşlarımızın karşılaştıkları olumsuzluklar ile ilgili olarak Alo 174 gıda hattına ulaşabileceklerini ve her vatandaşımızın da birer denetçi olduğunu hatırlatmak isteriz' dedi.

Vali Karaloğlu, hafta sonu çalışmalarını inceledi

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden çalışmaları inceledi.

DİSKİ kışa hazır

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, yaklaşan kış ayları öncesinde Diyarbakırlıların altyapı konusunda herhangi bir sorun yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Uzmanlar kış aylarında güneş gözlüğü kullanımıyla ilgili uyarıda bulundu

Kış aylarında güneş gözlüğü kullanımına dikkat çeken uzmanlar gözlüklerin sahte olmamasına, ultraviyole ışınını engelleyici özelliği olmasına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Vali Karaloğlu öncü oldu, Lav Yolu'nda doğaseverleri buluşturdu

Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Ovabağ Mahallesi'nde Karacadağ 'Lav Yolu' bisiklet turu ve doğa yürüyüşü yapıldı.

Yüreği yanık anne Necibe Çiftçi: 'Bir evladımı şehit ettiniz, bari diğer evladımı verin'

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlattığı evlat nöbeti 783'üncü gününde devam ediyor.

13 yaşında kaçırılan ağabeyi için eyleme katıldı

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır il binası önünde başlattığı evlat nöbetinin 783'üncü gününde 238 aile, evladı için eyleme katıldı.

Toplam 8682 haber.