Elazığ haber, Elazığ haberleri, Elazığ son dakika haber

Elazığ

Elazığ gündeminden sıcak gelişmeler, son dakika Elazığ haberleri farklı bakış açısıyla Elazığ haber sayfamızda.

Elazığ Haberleri

Fırat Üniversitesinde piyano resitali gerçekleştirildi

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından Devlet Konservatuvarının destekleriyle piyano resitali gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Merkezlerine vatandaşlardan yoğun ilgi

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin 20 noktasında kurulan ve hizmet sunan Spor ve Yaşam Merkezlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Elazığ'da Şehit Fethi Sekin Külliyesi tamamlanıyor

Elazığ Belediyesi tarafından İzmir Adliyesi önünde şehit edilen kahraman polis Fethi Sekin anısına doğup büyüdüğü Baskil ilçesinin Doğancık köyünde yapımına başlanan külliye inşaatında sona gelindi.

Leyleklerin yuva yapması nedeniyle yenileme çalışmaları ertelenen 386 yıllık caminin restorasyonu tamamlandı

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremde minaresi hasar alan, ardından leyleklerin yuva yapmasından dolayı düzenleme çalışmaları ertelenen Sultan 4'üncü Murat Camiinin restorasyonu tamamlandı. Görevliler, leyleklerin yuvasını minareden alıp caminin çatısına yerleştirdi.

Elazığ'da '13. Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali' başlıyor

Elazığ'da 13. Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali 17 Kasım'da başlıyor. Festivalin bu seneki konusu olan 'Senin Gözünden Elazığ' kısa film yarışmasında toplamda 10 bin TL ödül dağıtılacağı kaydedildi.

Harput Kalesinde zindan, kürsübaşı ve kutsal alan ziyarete açıldı

Elazığ'da tarihi Harput Mahallesi'nde bulunan MÖ 8. Yüzyıl'da Urartu Krallığı tarafından yapılan Harput Kalesinde çalışmaların tamamlandığı zindan, kürsübaşı alanı ve Urartu kutsal alanı ziyaretçilere açıldı.

Elazığ'da boru patladı, su metrelerce yükseldi

Elazığ'da Gümüşkavak Mahallesi'nden geçen su borusu, henüz bilinmeyen bir nedenle patladı. Tazyikli su metrelerce yüksekliğe ulaşırken patlayan boru, olay yerine gelen ekipler tarafından onarıldı.

Elazığ'da Sosyal Hizmet Binası Projesinde sona gelindi

Şehri geleceğe taşımak için ulaşımdan turizme, sosyal ve kültürel projelerden alt yapı çalışmalarına birçok hizmeti hayata geçiren Elazığ Belediyesi, yeni haliyle her yaştan vatandaşa hitap edecek Hilalkent sosyal hizmet binasını yakın zamanda vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Elazığ Belediyesinden mevsimlik çiçek dikimi

Şehri daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, mevsimlik çiçek dikimleriyle şehrin dört bir yanını güzelleştiriyor.

Elazığ Valiliği batan tekne ile ilgili inceleme başlattı

Elazığ Valiliği, Keban Baraj gölünde batan tekne ile ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı.

Elazığ'da 3 asırlık Faik Bey Konağı restore edilerek turizme kazandırılmayı bekliyor

Elazığ'ın tarihi Hüseynik Mahallesi'nde bulunan 300 yılık tarihi Faik Bey Konağı aradan geçen yüzlerce yıla rağmen ayakta kalmayı başardı. Mahalle sakinleri tarihi konağın restore edilerek turizme kazandırılmasını istiyor.

Kampüste öğrenciler halk oyunları ile gönüllerince eğlendi

Fırat Üniversitesi'nde (FÜ) öğrencilerin motivasyonlarını artırmak, il dışından gelen öğrencilere Elazığ yöresine ait yöresel oyunları tanıtmak amacıyla halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi.

Hüseynik Mahallesi'ndeki tarihi konaklar, sonbaharla birlikte ayrı bir güzelliğe büründü

Elazığ'da 1700'lü yıllarda kurulduğu tahmin edilen Hüseynik Mahallesi, sonbaharın gelmesiyle birlikte taşlı dar sokakları, ahşap konaklar, asırlık ağaçlar, bağlar ve bahçelerle ayrı bir güzelliğe büründü.

Elazığ'da üst yapı çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesi, kanal boyu ıslah ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ'da sonbaharda rengarenk olan ağaçlar havadan görüntülendi

Elazığ'ın Sün köyü, sonbahar aylarında oluşan renklerle görsel bir şölen sunuyor. Köyde sonbaharla rengarenk olan ağaçların yer aldığı, bahçelerin sarı, kırmızı ve turuncu renklerinin oluşturduğu eşsiz manzara havadan görüntülendi.

Avrupa Elazığlılar Derneği Başkanı Muharrem Akan güven tazeledi

Merkezi Almanya'nın Wiesbaden şehrinde bulunan Avrupa Elazığlılar Derneği'nde yapılan seçimde Başkan Muharrem Akan güven tazeledi.

AK Parti'li eski Belediye Başkanı Mehmet Sait Dağoğlu hayatını kaybetti

Elazığ'ın Palu ilçesi eski Belediye Başkanı Mehmet Sait Dağoğlu, hayatını kaybetti.

Torununun teşviki ile sokak sokak gezerek atık kitap topluyor, hem geri dönüşüme kazandırıyor hem de öğrencilere ücretsiz veriyor

5 yıl önce torununun teşviki ile Elazığ'da pikap ile sokak sokak gezerek atık durumda defter ve kitap toplayan Erdal Gezeroğlu, kullanılamayacak durumdakileri geri dönüşüme verirken, kullanılabilecekleri ise ücretsiz olarak öğrencilere ve kütüphaneye hediye ediyor.

Muşar Dağı zirvesinde resim sergisi

Elazığ'da akademisyen Necmi Karkın, Muşar Dağı zirvesinde resim sergisi açtı.

Toplam 3398 haber.