Elazığ haber, Elazığ haberleri, Elazığ son dakika haber

Elazığ

Elazığ gündeminden sıcak gelişmeler, son dakika Elazığ haberleri farklı bakış açısıyla Elazığ haber sayfamızda.

Elazığ Haberleri

Fuar ve Kongre Merkezi'nde sona gelindi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın kent vizyonuna hizmet edecek projeleri arasında yer alan Fuar ve Kongre Merkezi inşaatında sona gelindi.

İnsan vücudundaki en güçlü kemikten esinlenilerek 8 büyüklüğündeki depreme dayanıklı yapı geliştirildi

Elazığ'da deprem mühendisliği üzerine çalışmalar yürüten öğretim görevlisi, insan vücudundaki en güçlü kemiklerden olan kaval kemiğinden esinlenerek 8 büyüklüğündeki depreme dayanıklı bir yapı geliştirdi.

Başkan İlhan: Cami adına para toplanmasına müsaade edilmeyecektir

İzzetpaşa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan, son günlerde vatandaşlar tarafından 'İzzetpaşa Camii' adına yardım toplanması konusunda vakfa yapılan başvurular ile ilgili yaptığı açıklamada, vakfımızın bilgisi ve izni olmadan ikinci bir şahıs, vakıf, dernek gibi birimlerin para toplamalarına müsaade edilmeyecektir' denildi.

Keban Baraj Gölü'nden çıkan balık şaşkınlığa neden oldu

Keban Baraj Gölü'nde bir balıkçının ağlarına Sibirya Mersin balığı takıldı. İlk defa böyle bir türle karşılaşan balıkçı, büyük şaşkınlık yaşadı.

İstanbul Avrasya Elazığlılar Derneği çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

İstanbul Avrasya Elazığlılar Derneği faaliyetleri kapsamında 40 kursiyer ile yabancı dil kursu vermeye başladı.

Başkan Albayrak: Fiyatların düşük olması lazım

Çaydaçıra Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapımı tamamlanan ve satışa çıkarılan 60 konut için 4 bin 85 kişi başvuru yaptı. Başvuru yapan kişiler için kura çekimi 26 Ekim Salı günü gerçekleşecek. Konutları ve fiyatları değerlendiren Elazığ Emlakçılar Oda Başkanı Hakan Albayrak’ta 'Elazığ bir deprem geçirdi, fiyatlar daha uygun olabilirdi' dedi.

Muhtar Türkmen: Pazar yeri talebinde bulunduk

Elazığ haber: Mahalledeki ışıklandırma sorununun çözülmesi için yetkililere çağrıda bulunan Çaydaçıra Mahalle Muhtarı Hıdır Türkmen, mahallenin sorunlarını ve çalışmalarını anlattı.

Elazığlı hemşehrimiz Fikret Onhan'a yeni görev

Elazığlı hemşehrimiz Malatya eski Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan, Karaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atandı.

Elazığ, yetim evlat muamelesi görüyor!

Önce 24 Ocak 2020 yılındaki büyük deprem, sonrasında pandemi süreci derken vatandaşın hali içler acısı. Elazığ insanına bir dokunup bin ah işittiğimiz şu günlerde ekonominin geldiği nokta vatandaşı canından bezdiriyor.

Fırat Üniversitesi'nde gezi etkinlikleri başladı

Fırat Üniversitesi (FÜ) tarafından öğrencilere Elazığ'ın kültürel ve turistik değerlerini tanıtmak amacıyla gezi etkinlikleri gerçekleştirilmeye başlandı.

Elazığ'da tesbihat ve sohbet programı düzenlendi

i Nebi Haftası kapsamında tesbihat ve sohbet programı düzenlendi.

Elazığ'da Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri

Elazığ'da Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında 'Peygamberimiz ve Vefa' konulu program düzenlendi.

Ünlü modacıdan dipliner önerileri

Dalmış Klinik yetkilisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, makyaj ürünlerinin kadınlar için vazgeçilmez olduğunu belirterek, dipliner kullanımı hakkında önemli ipuçları verdi.

Gazi Huzurevi Bocce takımı bir kez daha Türkiye finallerinde, hedef şampiyonluk

Elazığ Gazi Huzurevi'nde bocce sporuyla tanışan ve 60 yaş üstü erkeklerden oluşan Bocce takımı, Türkiye Şampiyonası finallerinde şampiyonluk hedefliyor.

'Hayal bile edemezdik' diyen muhtar, TKDK'dan aldığı destek ile köyünü tavuk ve besi çiftliğine döndürdü

Elazığ'da babadan kalma geleneksel hayvancılığı devam ettiren köy muhtarı Ömer Erdem, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'ndan (TKDK) aldığı 2 milyon liralık destek ile köyüne bir besi bir de tavuk çiftliği kurdu. Muhtarı örnek alan köylülerin de destek alması ile köye 7 tane çiftlik kuruldu.

Elazığ'da 'Çedene kahvesi' tescilleniyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi odası tarafından 'Çedene kahvesinin' kasım ayında tescilleneceği bildirildi.

Gözü gibi baktığı motorunu evinin odasında muhafaza ediyor

Elazığ'da yaşayan Sabahattin Dal, 1970 yıllarında ağabeyinin aldığı ilk motoru evinin misafir odasında saklıyor. Motorunu dışarı çıkarmayan Dal, yüksek fiyat teklif edilmesine rağmen satmıyor.

Fırat Üniversitesinde piyano resitali gerçekleştirildi

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından Devlet Konservatuvarının destekleriyle piyano resitali gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Merkezlerine vatandaşlardan yoğun ilgi

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin 20 noktasında kurulan ve hizmet sunan Spor ve Yaşam Merkezlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.