İstanbul Avrasya Elazığlılar Derneği çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

İstanbul Avrasya Elazığlılar Derneği faaliyetleri kapsamında 40 kursiyer ile yabancı dil kursu vermeye başladı.

PAYLAŞ
ABONE OL Google News ile Takip Et
Elazığ Haber - Elazığ Haber

İstanbul Avrasya Elazığlılar Derneği pandemi yasaklarının hafifletilmesinin ardından hizmetlerine ve etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Avrasya Elazığlılar Derneği yönetim kurulu, ücretsiz, her yaştan kadın ve erkeklere İngilizce kursu vermeye başladı.

Derneğin Mustafa Turan toplantı salonunda verilen kurs, kadın kolları başkanı Melahat Şekeroğlu önderliğinde 40 kursiyerle başladı. Filiz Paşa'nın öğretmenliğini yaptığı yabancı dil kursu çeşitli aktivitelerle de eğlenceli bir hal alıyor.

ŞEKEROĞLU: PANDEMİDEN SONRA YİNE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYOR

Konu ile ilgili görüşlerini alınan Avrasya Elazığlılar Derneği Başkanı Abdullah Şekeroğlu, “Elazığ’ımıza ve Elazığlı’lımıza hizmet için kurulduk. Elimizden geldiğince hemşehrilerimize İstanbul’da yani gurbet elde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bununla birlikte kalmayıp Türk illerine de kültürümüzü tanıtmaya devam ediyoruz. Bununla beraber hizmetlerimiz de pandemiden sonra yine kaldığımız yerden devam ediyor” ifadelerini kullandı.

ŞEKEROĞLU: DAHA GÜZEL HİZMETLERİMİZ OLACAK

Avrasya Elazığlılar Derneği Kadın Kolları Başkanı Melahat Şekeroğlu, “Hizmetlerimize büyük adımla başladık. Bu hizmetlerimizin en önemlisi şu anda aktif olan İngilizce eğitimi. Büyük yoğunluk, büyük coşku var. Mutlu bir şekilde başlandı. Allah’ın izniyle inşallah daha güzel aktivitelerimiz, hizmetlerimiz olacaktır” şeklinde konuştu.

 

Elazığ Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
Bu Elazığ Haberlerine Bakmadan Geçmeyin