Malatya

Malatya Haberleri

Malatya'da 8 kilo skunk ele geçirildi

Malatya'da, yolcu otobüsünde 8 kilo skunk ele geçirildi. Olayda 1 kişi tutuklandı.

Başkan Taşkın vatandaşlarla bir araya geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ilk mesai gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Malatya Girişim Gurubu geleneksel iftar yemeğine geniş katılım

Malatya Girişim Gurubu'nun her yıl Ramazan ayında verdiği geleneksel iftar yemeği bu yıl da geniş katılım ile gerçekleşti. Programa katılan Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 'Malatya'mız eskisinden daha güzel olacak, lütfen buna inanın' dedi.

Oylar eşit çıkınca muhtar kura ile belirlendi

Malatya'nın Kale ilçesinde iki muhtar adayı eşit oy alınca, muhtar kura ile belirlendi.

Deprem bölgesi Malatya'da satılık konutlara talep arttı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde büyük yıkım yaşayan Malatya'da satılık konutlara talep artarken kira fiyatları ise düşüşe geçti.

Öğrenciler kanserde erken tanıya destek olacak

Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen 'Bir gün çok şeyi değiştirir' projesi ile öğrenciler, annelerinin mutlaka KETEM aracılığı ile kanser taramasından geçirilmesini sağlayacak.

Başkan Taşkın: 'Bu bir hizmettir, bir bayrak yarışıdır'

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ve görevi devreden Osman Güder Battalgazi Belediyesi personelleriyle birlik ve beraberlik iftarında bir araya geldi.

Doğanşehir Belediyesi'nde devir teslim töreni

31 Mart yerel seçimlerinde Doğanşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Bayram mazbatasını alarak göreve başladı.

Kontrolden çıkan hafif ticari araç okul bahçesine uçtu: 2 yaralı

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde sürücünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç okul bahçesine uçtu. Kazada 2 kişi yaralandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesinde devir teslim töreni

31 Mart yerel seçimlerini kazanan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 'Tüm Malatya'nın belediye başkanı olacağız. Şunu Malatya halkı hiçbir zaman unutmasın, oylarıyla emanet ettikleri şehrimize sahip çıkacağız. Emanete ihanet edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' dedi.

Darende'de Başkan Alican Bozkurt göreve başladı

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın Darende Belediye Başkan Adayı olarak AK Parti'den seçimleri kazanan Alican Bozkurt, mazbatasını alarak göreve başladı.

Prof. Dr. İlhan Geçit Mazbatasını Aldı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'den Yeşilyurt Belediye Başkanı seçilen Prof. Dr. İlhan Geçit mazbatasını alarak, 5 yıllık görev süresine başladı. Yoğun ilgi altında mazbatasını teslim alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, yeni dönemin Malatya ve Yeşilyurt'a hayırlı olmasını temenni ederken, Yeşilyurt'u en kısa sürede ayağa kaldırmak için 7/24 vatandaşların emrinde olacaklarını söyledi.

Bayram Taşkın: 'Ülkemizde merkez ilçeler arasında birinciyiz'

Rekor oyla Battalgazi Belediye Başkanı seçilen Bayram Taşkın mazbatasını alarak görevine resmen başladı.

Bayram öncesi Malatya'da başlayan alışveriş festivaline yoğun ilgi

Malatya'da Ramazan Bayramı öncesi açılan Alışveriş Festivaline kadınlar büyük ilgi gösterdi. Sabah erken saatlerde kuyruğa giren vatandaşlar, indirimli ürünlerden alabilmek için birbirleri ile yarıştı.

Malatya 4.5 ile sallandı

Merkez üssü Malatya'nın Doğanşehir ilçesi olan 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi.

'31 Mart yerel seçimleri Malatya'mıza ve ülkemize hayırlı olsun'

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, 31 Mart yerel yönetimler seçimlerinin sonuçlarının Malatya ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Sadıkoğlu seçilenlere seslendi!

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi. Seçimsiz geçecek dört yılın önemine vurgu yapan Başkan Sadıkoğlu, 'Önümüzdeki dört yıl hükümetimizin ve seçilen belediye başkanlarının en önemli gündemi deprem bölgesinin ayağa kaldırılması olmalı' dedi.

Depremden etkilenen tarihi çarşı hamamı restore edilecek

Malatya kent merkezinde bulunan ve Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar alan 150 yıllık tarihi çarşı hamamı restore edilecek.

Diş Hekimleri iftar yemeğinde buluştu

Ramazan ayı nedeniyle Malatya Diş Hekimleri Odası tarafından özel bir otelde geleneksel iftar yemeği verildi. İftar yemeğine diş hekimleri ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

Toplam 9426 haber.