Elazığ siyaset haberleri, Elazığ haberleri, siyaset gündemi

Siyaset

Elazığ siyaset dünyasının nabzını Elazığ Haber Siyaset sayfaları ile sıcağı sıcağına takip edin. Elazığ siyasi parti temsilciliklerinden haberler, Elazığ siyaset gündemine ait başlıklar burada!

Siyaset Haberleri

AK Parti Elazığ Milletvekili Balık muhalefete yüklendi

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, 2022 yılı Merkezi Bütçe Kanunu teklifinin 7. maddesi üzerine yaptığı konuşmada, Elazığ'a yapılan hizmetlerden bahsedip, muhalefet partilerini eleştirdi.

Başkan Şerifoğulları: Her canlı yaradanımızın bize emanetidir

Her canlının yaşam hakkına sonuna kadar sahip çıktıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Şehrimizin dört bir yanında yer alan 90 parka su ve mama kapları yerleştirdik. Bu çalışmamızı daha da yaygınlaştıracağız' dedi.

Genel Başkan Erbakan'dan seçim ittifakı hakkında önemli açıklamalar

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, seçimlere kendi başlarına girmeyi istediklerini ancak bunun ittifak konusunda kırmızı çizgi çekmek anlamına gelmediğini belirterek, 'Seçime yakın dönemde, 3-6 ay kala yeni kombinasyonların, yeni ittifaklar, alternatiflerin çıkması mümkün. Yeni partiler kuruluyor. Mevcut ittifaklarda değişiklikler olması mümkün. Bu tabloyu o zaman değerlendirip, teşkilatlarımızla istişare yapıp bir karar verilecektir' dedi.

Başkan Şerifoğulları'ndan bir proje daha

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Doğa Dostu Bisiklet Yolları' projesinin yapım ihalesine çıkacağını duyurdu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım'dan terörle mücadele vurgusu

Türkiye'de son 40 yıldır terörle karşı karşıya olduklarını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, 'Son 5 yılın içerisinde 15 Temmuz'dan bu güne kadar ciddi şekilde teröre karşı yapılan mücadelede zirveyi yakalamış vaziyetteyiz. 10 bin PKK militanı dağdaydı. Dün sordum sayı 158'e düştü' dedi.

Başkan Kılıçoğlu, Elazığ'da cemevlerini ziyaret etti

AK Parti Tunceli'nin Pülümür İlçe Başkanı Cağnur Kılıçoğlu ve beraberindeki heyet, Elazığ'da cemevlerini ziyaret etti.

Milletvekili Erol HDP'lilere ateş püskürdü

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TBMM'de HDP'lilere ateş püskürdü.

AK Parti'li Usta'nın Elazığ ziyaretinden açıklamalar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, 'Şunu unutmamalıyız bu ülkede AK Parti iktidarı ile birlikte insana insan olduğu için değer veren bir anlayışa geçildi. Dili, dini, ırkı ve mezhebi ne olursa olsun hiçbir ayrıma uğramaksızın herkesin her türlü hizmetten faydalanabilmesi için elimizden gelen çabayı azami şekilde gösteriyoruz' dedi.

Gürsel Erol tezkere oylamasına katılmadı

Irak ve Suriye'ye 2, Lübnan'a 1 yıl asker göndermeyi içeren tezkerelerin süresi, CHP ve HDP'nin 'hayır' oylarına karşı AK parti, MHP ve İYİ Parti'nin 'evet' oylarıyla uzatıldı. TBMM'deki tezkere görüşmelerine CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un katılmadığı öğrenildi.

Milletvekili Demirbağ muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ziyaretlerini sürdürüyor. Muhtarlarla bir araya gelen Demirbağ, merkeze bağlı Sarıçubuk Köyü’nde de çelik konstrüksiyon konutlarda incelemelerde bulundu.

Bakan Abdülhamit Gül: Batının terörle mücadele anlayışı çifte standartlıdır

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, 'Batının terörle mücadele anlayışı çifte standartlıdır. Ülkemizin yanı başında bir terör koridoru kurulmasına asla izin vermeyeceğiz. Türkiye'yi artık hiçbir güç eski Türkiye'ye geri çeviremeyecektir' dedi.

Kılıçdaroğlu: Genç kardeşlerimizin hayalleri hedeflerimiz olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kadın Kolları İl Başkanları'nın 'Kotalar bize dar, hedefimiz iktidar' başlığı ile Aydın'ın Kuşadası ilçesinde düzenlediği programda konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'Genç kardeşlerimizin hayalleri hedefimiz olacak' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kifayetsizler' çıkışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'İhracat nedir, üretim nedir, kalite nedir bilmeyen bu kifayetsizler Türkiye'nin Afrika'da ne işi var diyor. Ufku Ankara'nın ötesine geçmeyenler bizim çok boyutlu dış politikamızı anlayamıyor' dedi.

Özkan’dan faiz indirimi yorumu

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Merkez Bankası'nın faiz indirimine ilişkin, 'Bir saat bile geçmeden döviz kurundaki anlık artış veya değişkenlik üzerinden meseleye yaklaşmanın ekonomimiz açısından doğru bir bakış açısı olmayacağını düşünüyoruz. Kararın pek çok bileşenin, değişkenin dikkate alınmak suretiyle verildiğine inanıyoruz' dedi.

Yıldırım: 2023 seçimlerine daha iyi hazırlanıyoruz

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen 'Teşkilat Akademisi' Elazığ Eğitim programının tamamlandığını duyurarak, eğitimlerin gayet verimli geçtiğini kaydetti.

Bahçeli'den önemli açıklamalar!

MHP Genel Başkanı partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunuyor...

Ekrem İmamoğlu Elazığ'da

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ'da ziyaretlerde bulundu, okul binası yapım protokolü imza törenine katıldı.

Toplam 264 haber.