Tunceli

Tunceli Haberleri

Tunceli Belediyesi birimleri farklı noktalarda hizmet vermeye başladı

Tunceli Belediyesi hizmet binası risk analiz raporunun olumsuz çıkması üzerine binada bulunan tüm birimler farklı noktalara taşınarak hizmet vermeye başladı.

Tunceli'de korkutan yangın

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda ev kullanılamaz hale geldi.

Tunceli'de seçmenler oy kullanmaya başladı

Tunceli'de cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde oy kullanmaya başladı.

Tunceli Valiliğinden kayıp gençlerin bulunmasına ilişkin açıklama

Tunceli Valiliği, 21 Nisan tarihinde Ovacık kara yolunda araçlarının Munzur Çayı'na düşmesi sonucu kaybolan 3 gencin cansız bedenlerine ulaşılmasına ilişkin açıklama yaptı.

Tunceli'de kayıp 3. gencin de cansız bedenine ulaşıldı

Tunceli'de araçlarının Munzur Çayı'na düşmesi sonucu kaybolan gençlerden Azat Demiral'ın da cansız bedenine ulaşıldı. Çaya düşen araçta bulunan Baran Aslantaş ile Mehmet Can Demiral'ın da cansız bedenleri geçtiğimiz günlerde bulunmuştu.

Rabat Vadisi tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle öne çıkıyor

Tunceli'de bulunan Rabat Vadisi, hem tarihi dokusu hem de doğal güzellikleriyle öne çıkıyor. Erzurum Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından 1. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilen vadide tarihi kale ve köprü bulunuyor.

Tunceli'de yaban domuzları, yavrularıyla birlikte yerleşim yerine indi

Tunceli'de yaban domuzları, beraberindeki yavrularıyla yerleşim yerine kadar inip yiyecek aradı.

Tunceli'de tarihi mezarlıkta kaçak kazı

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde bir köyde bulunan tarihi mezarlıkta kazı yapan kişi ya da kişilerin yakalanması amacıyla jandarma tarafından çalışma başlatıldı.

Tunceli Valiliğinden kayıp gençlerin bulunmasını ilişkin açıklama

Tunceli Valiliği, içinde bulundukları aracın Munzur Çayı'na uçması sonucu kaybolan ve 2'si bulunan gençlere ilişkin açıklama yaptı. Valilik açıklamasında kayıp diğer genci arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Tunceli'de kayıp gençlerden birinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Tunceli'de araçlarının Munzur Çayı'na uçması sonucu kaybolan 3 gençten Mehmet Can Demiral'ın da cansız bedenine ulaşıldı.

Tunceli'de boz ayı ailesi ve yaban keçileri görüntülendi

Tunceli'de doğa fotoğrafçıları tarafından boz ayı ailesi ve yaban keçileri görüntülendi.

Tunceli itfaiyesi, kayıp gençleri bulmak için yoğun çaba harcıyor

Tunceli Belediyesi İtfaiye ekipleri, Munzur Çayı'na düşen gençleri bulmak için yoğun çaba harcıyor. Ekiplerin çalışmasına İstanbul, Ankara ve İzmir itfaiye ekipleri de destek veriyor. Tunceli'de çok sayıda ekibin katılımıyla devam eden çalışmalarda dün 22 yaşındaki Baran Aslantaş'ın cansız bedenine ulaşılmıştı. Kayıp 2 şahsın için bulunması için çalışmalara geniş bir alanda devam ediliyor.

Araçlarıyla Munzur çayına düşerek kaybolan gençlerden birinin cansız bedenine ulaşıldı

Tunceli'de içinde bulundukları aracın Munzur çayına uçması sonucu kaybolan 3 gençten birinin cansız bedenine ulaşıldı. 22 yaşındaki Baran Aslantaş'a ait olduğu belirlenen cenaze, ambulansla Tunceli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kayıp diğer iki genci arama çalışmalarına ise devam ediliyor.

Tunceli'de kaybolan 3 genci arama çalışmaları 15'inci gününde sürüyor

Tunceli'de araçlarının Munzur çayına düşmesi sonucu kaybolan 3 genci arama çalışmaları, 55 kilometrelik alanda yaklaşık bin kişinin katılımıyla devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Vali Mehmet Ali Özkan, devletin tüm imkanlarıyla arama çalışmalarını yürüttüklerini belirterek amaçlarının kayıp gençleri bir an önce bularak ailelerine teslim etmek olduğunu söyledi.

Çemişgezek feribot seferlerinde yaz saati uygulaması

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesi ile Elazığ arasında ulaşım sağlayan feribotların sefer saatlerinde yeni düzenleme yapıldı.

EMŞAV, şehitler anısına eksilen güllerin yerine yenilerini dikti

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Tunceli İl Başkanlığı, 15 Temmuz Şehitler Parkında şehitler anısına dikimi yapılan ancak zamanla bir bölümü kuruyan güllerin yerine yenilerini dikti.

Tunceli Belediyesi hizmet binası depreme dayanıksız çıkınca boşaltıldı

Tunceli Belediyesi hizmet binası, yapılan performans analizinde depreme dayanıksız çıkınca binadaki birimler başka alanlara taşınmaya başlandı. İdari binanın yanı sıra itfaiye biriminin bulunduğu binanın da boşaltıldığını belirten Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu, ilerleyen süreçte şehre yeni ve depreme dayanıklı binalar yapmayı planladıklarını söyledi.

Kayıp 3 genç için su tahliyesi yapılacak

Tunceli Valiliği, Munzur Çayı'nda kaybolan 3 genci arama çalışmaları çerçevesinde Uzunçayır Baraj Gölü'nden su tahliyesi yapılacağını bildirdi.

Muhtar, yetiştirdiği sebze fideleriyle tarımsal üretime katkı sunuyor

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesine bağlı Yünbüken köyünde yaşayan 55 yaşındaki Ali Kılıç, köyünde hem muhtarlık yapıyor, hem de ürettiği sebze fideleriyle tarıma katkı sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Toplam 1640 haber.