Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Diyarbakır'da 'ters laleler' doğayı renklendiriyor

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde yüksek kesimlerde açan ters laleler olarak bilinen endemik çiçekler, doğayı renklendiriyor.

Başkan Taşkın: 'Doğalgazsız mahalle bırakmayacağız'

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Güngör Ateş ile bir araya gelerek doğalgaz yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.

Geçici konteyner iş merkezinde yaşanan 180 bin liralık hırsızlık esnafı bezdirdi

Malatya'da depremzede esnaflar için yapılan geçici iş merkezine dadanan şahıs, bir cep telefoncu dükkanına girerek yaklaşık 180 bin TL'lik malzeme çaldı. Esnaflar geçtiğimiz aylarda da aynı merkezde yaşanan hırsızlığa önlem alınmasını istedi.

Yeşilyurt'ta sanatsal ve kültürel kurslara yoğun ilgi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Kiltepe Mahallesinde faaliyetlerine devam eden Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezinde açılan 15 kursa 250'e yakın kursiyerin katıldığını, farklı alanlarda verilen eğitimlere gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

MAGİNDER, kentteki çalışmaların hızlandırılmasını istiyor

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) olarak her süreçte Malatya'nın yanında yer aldıklarını belirten Başkan Salih Karademir, her zaman sorunları dile getirerek çözüm yollarının bulunması adına gerekli adımları attıklarını söyledi.

Başkan Sadıkoğlu: 'Kişisel rantları uğruna Malatya'yı borç batağına sürüklediler'

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Nisan ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, son günlerde Malatya'nın ana gündemi haline gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin borcu hakkında değerlendirme yaptı.

23 Elazığ FK'nın konuğu Sebat Gençlik

23 Elazığ FK, TFF 3. Lig 4. Grubun son haftasında Sebat Gençlikspor'la evinde karşı karşıya gelecek.

1. Çaydaçıra Yüzme Festivali başlıyor

Elazığ tarihinde ilk olma özelliği taşıyan 1. Çaydaçıra Yüzme Festivali başlıyor.

Ofis Semti'ndeki altgeçit temizlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde başlattığı temizlik kampanyası kapsamında Yenişehir ilçesindeki Ofis altgeçidini temizleyerek köpüklü su ile yıkadı.

Elazığ'da yangın ile mücadele eğitimleri sürüyor

Elazığ Orman İşletme Müdürlüğünde 2024 yılı yangın sezonu öncesinde 'orman yangınlarıyla mücadele eğitimi yapıldı.

Elazığ'da tefecilik operasyonu: 3 gözaltı

Elazığ'da düzenlenen tefecilik operasyonunda 3 kişi gözaltında alındı.

Elazığ'da koruma altındaki dağ keçileri sürü halinde görüntülendi

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde nesli tükenme tehlikesi altında olması nedeniyle koruma altında olan dağ keçileri sürü halinde görüntülendi.

41. Mühendislik Dekanları Konseyi toplantısı Elazığ'da başladı

Elazığ'da Fırat Üniversitesi'nin ev sahipliğinde iki gün sürecek olan 41. Mühendislik Dekanları Konseyi toplantısı başladı.

KKKA hastalığı hakkında uyarılarda bulunan Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Nilay İçkilli, 'Kulak arkası, koltuk altı, diz arkası, kasık bölgeleri sıklıkla kontrol edilmeli'

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarına karşı vatandaşları uyaran Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Nilay İçkilli, bahçe veya piknik alanlarına gidildikten sonra vücudun kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. İçkilli, 'Kulak arkası, koltuk altı, diz arkası, kasık bölgelerinde kene gizlenebildiği için bu yerlere tekrar tekrar önemle bakılması gereklidir' dedi.

Diyarbakır'da temizlik kampanyası başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Serra Bucak ve Doğan Hatun, temizlik ekipleriyle birlikte Bağlar ilçesi Dörtyol mevkiinde temizlik kampanyasının startını verdi.

Elazığ'da okul önü denetimleri sürüyor

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan okul önü denetimleri sürüyor.

Toplam 30969 haber.