Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Final Okulları öğrencileri çocuk bayramını hafta boyunca kutladı

Diyarbakır Final Okulları öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları şenlik haftası kapsamında büyük bir coşku ile kutladı.

Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Elazığ'da anıta çelenk koyma töreni düzenlendi.

23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.

Başkan Geçit koltuğunu Fatma Nazlı'ya devretti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Topsöğüt Yeşilkonak Erdem Okulu öğrencilerinden Fatma Nazlı'ya devretti. Fatma Nazlı'nın ilk talimatı Yeşilyurt'un yeniden ayağa kaldırılması olurken, ' Savaşsız bir dünya istiyoruz.' diye konuşup tüm dünyaya barış çağrısında bulundu.

Milletvekili Ölmeztoprak'tan 23 Nisan Mesajı

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Battalgazi Devlet Hastanesi'nde 23 Nisan coşkusu

Battalgazi Devlet Hastanesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuk servisinde tedavi gören çocuklar için etkinlik düzenlendi.

Malatya'da ev yangını

Malatya'da depremlerde hasar alan 2 katlı müstakil bir evde yangın çıktı. Yangın çevreye sıçramadan itfaiye tarafından söndürüldü.

Organize suç örgütüne operasyon: 6 tutuklama

Malatya merkezli üç ilde organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 7 zanlıdan 6'sı tutuklandı.

Tunceli'de şüpheli çanta paniği

Tunceli'de kaldırımın üzerinde bulunan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi.

Diyarbakır'da tabancayla oynayan çocuk canından oldu

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde evde tabancayla oynarken silahın ateş almasıyla ağır yaralanan çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı

Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Bingöl'de akraba olan iki aile arasındaki husumet barışla son buldu

Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.

AK Partili Ölmeztoprak'tan konteyner kente ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinde ziyaret ettiği ettiği konteyner sakinleri ile bir araya geldi. Milletvekili Ölmeztoprak, konteynerlerde tek bir vatandaş kalmayıncaya kadar çalışmaların aralıksız sürdürüleceğine söyledi.

Av yasağı başladı, Diyarbakır'da balık fiyatları arttı

Türkiye'de 15 Nisan itibarıyla gırgır ve troller için uygulanan av yasağı, balık çeşitlerinde azalma ve fiyat artışına neden oldu. Türkiye'deki çeşitli denizlerde başlayan yasağın ardından balık tezgahlarında çeşitlilik azalırken, fiyatlar yükseldi.

Meteorolojiden sıcaklık uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ'da sıcaklıkların mevsim normallerinin 10 ila 15 derece üzerine çıkabileceği bildirerek yaşlı, çocuk ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşları uyardı.

Dicle Nehri'nde aranan şahıs hakim kardeşi çıktı

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesindeki Dicle Nehri'nde bir kişinin cansız bedeni olduğu bilgisi üzerine aranan şahıs, hakim kardeşi çıktı.

Toplam 30817 haber.