Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bingöl'de asayiş şube müdürlüğü nisan ayı faaliyetlerini açıkladı

Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi.

Motosiklet ile bisiklet çarpıştı: 3 yaralı

Malatya'da motosiklet ile bisikletin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Diyarbakırlı öğrenciler NASA Conrad Challenge 2024 Finallerinde Türkiye'yi temsil ediyor

Bahçeşehir Koleji Diyarbakır Hevsel Kampüsü öğrencilerinden oluşan Healthy Companions takımı, Houston NASA Uzay Merkezi'nde düzenlenen Conrad Challenge 2024'te Türkiye'yi temsil edecek tek takım olarak seçildi. Conrad Challenge, NASA bünyesinde düzenlenen prestijli bir yarışma olup, Healthy Companions takımı Türkiye'deki tek temsilci olarak 1000 takım arasından 5 finalistten biri olarak seçildi ve NASA'nın Houston Uzay Merkezi'ne gitmeye hak kazandı.

Yeşilyurt Kent Konseyinde düzenlenen seminere yoğun ilgi

Yeşilyurt Belediyesi'nin destekleriyle Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından düzenlenen 'Kalbin Şifası Kuran-İslam'da Peygamberler' seminerine kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

'Elazığ, hem ekonomi hem de kültür-sanatta önemli bir konumda'

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Elazığ'da düzenlenen Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışma finalleri kapsamında kente gelen sinema oyuncuları Serkan Şengül ve Orhan Aydın, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan'ı makamında ziyaret etti.

Elazığ'da havaların ısınmasıyla ilaçlama çalışmalarına hız verildi

Elazığ İl Özel İdaresi, halk sağlığını tehdit eden sinek, sivrisinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmalarına hız verdi.

Kayıp çoban 3 gündür arazi, gölet, mağara ve metruk yapılarda aranıyor

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde 4 gündür kayıp olanı çoban; arazide, gölet, mağara ve metruk yapılar gibi yerlerde aranıyor.

Koyunun kafa attığı yetiştirici yaralandı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde kesime getirilen koyunun kafa attığı yetiştirici hastanelik oldu.

Ermenilerin 1915'te çıkardığı olaylarda Diyarbakır'da 120 civarında yönetici tutuklandı

Sözde Ermeni Soykırımı iddialarına açıklık getiren tarihçi Prof. Dr. Oktay Bozan, '24 Nisan tarihinde bir karar alınmış olunuyor. Bu kararda, Ermeni komitelerinin kapatılması, buradaki kişilerin tutuklanması ve bu kişiler hakkında gerekli tahkikatın yapılması istenmiş oluyor. 24 Nisan 1915'teki Osmanlı Devleti'nin aldığı bu karar üzerine Taşnak, Hınçak gibi cemiyetlerin kapatıldığını ve yetkilerinin tutuklandığını görüyoruz. Bu kapsamda Diyarbakır'da da 120 civarında yönetici tutuklanmış' dedi.

Diyarbakır'da günlük 150 bin metrekarelik yeşil alanda çalışma yürütülüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yeşil örtü olarak bilinen çimlerin sağlıklı şekilde gelişmesini, park ve refüjlerin daha estetik görünmesini sağlamak için günlük 150 bin metrekare alanda çalışma yürütüyor.

Diyarbakır'da vektörlere karşı ilaçlama çalışmaları sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde ilaçlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

TÜİK'in çocuk portalı Malatya'da öğrencilerine tanıtıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından çocuklarda veri okuryazarlığını artırmak amacıyla hayata geçirilen 'TÜİK Çocuk' portalı projesi Malatya'da ilkokul öğrencilerine tanıtıldı.

Elazığ'da dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

Elazığ'da düzenlenen TÜBİTAK 18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Malatya Bölge Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Elazığ takımlarına, B Klasman hakemleri

TFF 3. Lig 2. Grup'un 30. haftasında oynanacak Eynesil Belediyespor-Elazığspor maçını Bursa Bölgesi B Klasman Hakemi Hasan Kaçar, TFF 3. Lig 4. Grup'un 30. haftasında yapılacak 23 Elazığ FK-Sebat Gençlikspor müsabakası da Adana Bölgesi B Klasman Hakemi Tarık Güldal yönetecek.

Doğanşehir'de dağ sümbülleri çiçek açtı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde endemik dağ sümbülleri doğayı süsledi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden 'Dev' ameliyat

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 210 kilogram olan obezite hastası başarılı bir ameliyat geçirdi. 26 yaşındaki hastanın hedefi bu ameliyat ile 10 kilo verebilmek.

Toplam 30964 haber.