Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Öğrenciler balık müzesini gezdi

Elazığ'da öğrenciler, Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü kampüsü içinde bulunan balık müzesi ve akvaryum ünitesini gezdi.

Elazığ'da yasa dışı avcılık yapan 2 kişi yakalandı

Elazığ'da yasa dışı avcılık yapan ve ekipler tarafından yakalanan 2 kişi hakkında idari işlem yapıldı.

Uzmanı psikolog 'mobbingi' anlattı

Klinik Psikolog Tülinay Seçkin, iş yerindeki mobbinge ilişkin, Çalışanın kapasitesinin daha çok üstünde veya altında iş vererek onu küçümsemek eğiliminde olunması, söz verilmemesi, dinlenilmemesi ya da görmezden gelip yok sayılması ön planda olabilir dedi.

Baysak, 'Ana temamız Türkiye yüzyılıdır'

Yerli ve milli projelerin öncüsü olabilmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten EB Dijital Ajans Firma Yöneticisi Ertuğrul Baysak, 'Başlamış olduğumuz bu yolda ana temamız tabi ki Türkiye Yüzyılıdır' dedi.

Tunceli'de sarı yılan görüntülendi

Türkiye'de yaşayan en büyük yılanlardan biri olan sarı yılan Tunceli'de görüntülendi.

Otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü, 4 yaralı

Malatya'nın Kale ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil elektrik direğine çarptı. Kazada aynı aileden 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Elazığ'da ağır hasarlı bina, tek dokunuşla yerle bir oldu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerden etkilenen iller arasında bulunan Elazığ'da yıkımına başlanan ağır hasarlı bina, iş makinesinin makasının değmesiyle yerle bir oldu.

Hafif ticari araç yan yattı, emniyet kemeri hayat kurtardı

Elazığ'da otomobil ile çarpışan hafif ticari araç yan yattı. Emniyet kemeri takan sürücü ve yolcunun burnu bile kanamadı.

Evinin önünde uyuşturucu satanları uyardı, dehşeti yaşadı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde evinin önünde uyuşturucu satanları uyaran kişi dehşeti yaşadı. İddiaya göre, oğlu ve kardeşi uyuşturucu satıcılarının hedefi olurken evi de tarandı.

Motosiklet dükkanı cayır cayır yandı: O anlar kameraya yansıdı

Diyarbakır'da bir motosiklet dükkanında yangın çıktı. Cayır cayır yanan dükkan cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bingöl'de zincirleme tır kazası:3 yaralı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde freni tutmayan tır, seyir halindeki 2 tıra çarptı. Meydana gelen kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Bingöl'de jandarma ekipleri, hasta çocuğa doğum günü sürprizi yaptı

Bingöl jandarma ekipleri, Sturge-Weber Sendromu hastası çocuğa doğum gününde sürpriz yaparak yeni yaşını kutladı.

Bingöl'de öğrencilerden yıl sonu sergisi

Bingöl Vali Güner Orbay Ortaokulunda yıl sonu nedeniyle düzenlenen resim sergisinde okulun öğrencileri tarafından yapılan 100 eser davetliler ve velilerin beğenisine sunuldu.

Başkan Gürkan: 'Şehrimizi tekrar ayağa kaldırma gayreti içerisindeyiz'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, deprem sonrası sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak akıl ile şehri yeniden ayağa kaldırma gayreti ve çabası içerisinde olduklarını söyledi.

Babası şikayet etti, 2 oğlu tutuklandı

Elazığ'da yaklaşık 1,5 yıl önce hastaneye gitmek için evinden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Deniz T.' olayına ilişkin, babasının şikayeti üzerine gözaltına alınan 2 ağabeyi ve arkadaşı tutuklandı.

Depremzede çocuklar at binerek travmayı atlatacak

Asrın felaketinin yaşandığı illerden biri olan Malatya'da özellikle çocukların yaşadıkları deprem travmasını atlatabilmesi adına atlı terapi programı başlatıldı. 3 ay sürecek etkinlikler ile çocuklar ve gençler, atlı terapinin yanı sıra çeşitli spor dalları ile de bu psikolojiyi atmaya çalışacak.

Toplam 31008 haber.