Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yolcu dostu otobüs durağı vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor

Elazığ Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete sunulan ve birçok imkanı barındıran yolcu dostu otobüs durağını vatandaşlar çok faydalı buluyor.

Depremler sonrasında Malatya'nın içme suyu temiz çıktı

Malatya il Sağlık Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Erhan Berk, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler sonrasında 11 bin 582 kaynaktan numune alındığını belirterek, Su kaynaklarımızda mikrobiyolojik ve partikül olarak herhangi bir problemimiz yok' dedi.

Elazığ Belediyesi jeotermal sera sahasında topraksız tarıma başladı

Elazığ Belediyesi tarafından Cip mesire alanı içerisindeki jeotermal sera sahasında yapımı devam eden ve yıllık 20 milyon fideyle birlikte 90 ton domates üretilmesi hedeflenen sera projesinin tamamlanan ilk etap kısmında topraksız tarımla sebze üretimine geçildi.

Diyarbakır'da zabıtadan bayram öncesi maytap denetimi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, maytap, çatapat, torpil gibi patlayıcı maddelerin satışını önlemek için işyerlerinde denetim gerçekleştirdi.

Tarihi surlarda bayram temizliği

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan tarihi surlar ve burçlarda Kurban Bayramı dolayısıyla temizlik yaptı.

Diyarbakır'da kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların kurbanlık alımı ve kesimini sağlıklı bir şekilde yapması için kesim ve satış yerlerini belirledi.

Keban Koşusunu Sararhan kazandı

2023 yılı Keban Koşusunu, Berrin Doğan'ın sahibi olduğu, Harun Değirmenci tarafından antrene edilen, Sultansuyu Tarım İşletmesi yetiştirmesi 6 yaşındaki al erkek safkan Sararhan jokeyi Ferit Yardımcı ile kazandı.

Pertek'te feribot saatlerine düzenleme

Tunceli'nin Pertek ilçesi ile Elazığ arasında yük ve yolcu taşımacılığı yapan feribotların hareket saatleri 22 Haziran tarihinden geçerli olmak üzere yeniden düzenlendi.

Transit ile pikap çarpıştı: 2 yaralı

Elazığ'da transit ile pikabın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi yaralandı.

Elazığspor, Selahaddin Dinçel ile anlaştı

Elazığspor, yeni sezon içim Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ile anlaşmaya vardı.

Elazığ'da hayvan sevkiyatı denetimi sürüyor

Elazığ'da Kurban Bayramı öncesi ekipler, hayvan sevkiyatları ile ilgili gerekli belge kontrolleri için yol denetimleri yaptı.

9 kişinin öldüğü arazi kavgasında tutuklu sayısı 6'ya yükseldi

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan, 9 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili 3 kişinin daha tutuklanmasıyla sayı 6'ya yükseldi.

Bayram tatilinde araç kiralayanlar dikkat: Dolandırıcılar piyasada

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala 9 günlük tatil için rent a carlarda yoğunluk başladı. Vatandaşların otomobil kiralarken nelere dikkat etmesi hususunda sektör işletmecilerinden uyarı geldi.

Yedisu Kaymakamı Başar, KÖYDES çalışmalarını inceledi

Bingöl'ün Yedisu Kaymakamı Furkan Başar, Ayanoğlu köyündeki KÖYDES çalışmalarını inceleyip bilgi aldı.

Bingöl'de eğitim- öğretim değerlendirme toplantısı yapıldı

Bingöl'de 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Elazığlı koşucular Bingöl'de yarı finale çıktı

Bingöl'de devam eden Analig Yıldızlar Atletizm şampiyonasına katılan Elazığlı sporcular, toplamda 6 madalya alarak yarı finallere yükseldi.

Toplam 31476 haber.