Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ'da makas atan sürücü kameralara yansıdı

Elazığ'da trafikte makas atarak ilerleyen otomobil sürücüsü, hem kendi canını hem de başka sürücülerin hayatını tehlikeye atarken, o anlar bir aracın kamerasına yansıdı.

Soluk borusuna şeker kaçan 5 yaşındaki çocuk, Heimlich manevrasıyla böyle kurtarıldı

Diyarbakır'da nefes borusuna şeker kaçan 5 yaşındaki çocuğu anında Heimlich manevrasıyla müdahale eden kuyumcu Yusuf Çelik kurtardı. Çelik'in 5 yaşındaki çocuğu hayata döndürdüğü an saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Malatya'da şimşekler geceyi aydınlattı

Malatya'da etkili olan sağanak yağış ile gökyüzünü kaplayan şimşekler geceyi aydınlattı.

Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Aküzüm'den Bismil'e ziyaret

Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Aküzüm, ilçe ziyaretleri kapsamında Bismil ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu.

Havalimanında stoklandığı iddia edilen otomobillerin rent a car araçları olduğu öne sürüldü

Diyarbakır Havalimanı otoparkında araç stokunun yapıldığı iddiası üzerine harekete geçen Diyarbakır Ticaret İl Müdürlüğü personelleri havalimanında denetim yaptı. Denetim sonucunda araçların stok için otoparka konulmadığı öğrenildi.

Hasarlı kerpiç evde göçük meydana geldi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde depremlerde hasar alan iki katlı kerpiç bir evde göçük meydana geldi.

Vali Su, Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda incelemede bulundu

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda incelemede bulundu.

PKK'lı teröristlerce şehit edilen öğretmen Nevzat Akdemir anıldı

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde, 1993 yılında PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan öğretmen Nevzat Akdemir için anma töreni düzenlendi.

Tunceli'de kaza: 3 yaralı

Tunceli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kayalığa çarparak durabildi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Eşya taşırken 3'üncü katta düşen şahıs ağır yaralandı

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde evinde eşya taşırken üçüncü kattan düşen şahıs ağır yaralandı.

DTSO, kadın kooperatifleri çalıştay raporunu açıkladı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Kadın Meclisi ve DTSO Bilim Eğitim Vakfı iş birliğinde düzenlenen Bölgesel Düzeyde Kadın Kooperatifleri çalıştay raporu açıklandı.

Turist rehberleri Diyarbakır'ın tarihi yerlerini gezdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yöresel lezzetlerin turizm programlarına dhil edilmesi ile yeni rotaların ve kültürel değerlerin turizme kazandırılması amacıyla bölgedeki turist rehberlerini ağırladı.

Diyarbakır'da iki kardeşin öldürülme anı güvenlik kamerasına yansıdı

Diyarbakır'da iki kardeşin kuzenleri tarafından öldürülme anı marketin güvenlik kamerasına yansırken, valilik konuya ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

Başkan Güder: ' İlimizin yeniden inşasını yaparken projelerimizi sürdüreceğiz'

Depremin ardından yaraların sarılması için Battalgazi'de çalışmalar yürüten Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ve beraberindeki heyet Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in ilçede hayata geçirdiği projeleri gezdi. İlçenin imarı için yoğun çalıştıklarını ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Deprem sonrasında şehrimizi yeniden inşa ederken projelerimize de devam edeceğiz' dedi.

89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria Sitesi sakinleri projelere açık olduklarını duyurdu

Kahramanmaraş merkezli depremlerde 89 kişin hayatını kaybettiği Galeria Sitesi sakinleri, Galeria Platformunu kurarak her türlü projeye açık olduklarını duyurdu.

Diyarbakır'da iki kardeş arazi anlaşmazlığı yüzünden kuzeni tarafından öldürüldü

Diyarbakır'da iddiaya göre, arazi anlaşmazlığı yüzünden iki kardeş, bekçi kuzenleri tarafından bir market içinde uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Toplam 31469 haber.