Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır'da sopalarla bastıkları iş yerindeki kişileri darp edip kaçtılar

Diyarbakır'da cep telefonu ve aksesuar satışının yapıldığı iş yerine gelen grup, ellerindeki sopalarda dükkanda bulunanları darp etti. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Diyarbakır'da pansiyonda kalan öğrenciler uzay yolculuğuna çıktı

Diyarbakır'da, pansiyonda kalıp okullarda eğitim gören öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE ekibi tarafından düzenlenen 'Pansiyon, Bilim ve Eğlence Festivali Projesi' çerçevesinde zekalarını bilgi yarışmaları ve geleneksel zeka oyunlarıyla test edip, gelişen teknolojiyle uzay bilimini canlı anlatımla öğreniyor.

Diyarbakır Final Okulları TÜBİTAK'ta bölge finallerinde

Diyarbakır Final Okulları ortaokul öğrencisinin projesi, TÜBİTAK bölge finallerine katılmaya hak kazandı.

Ceylan Karavil AVM, Otizm Farkındalık Günü'nde mavi ışık yaktı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park AVM, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü'nde destek için dış cephesini mavi ışıkla aydınlattı.

Diyarbakır'da izinsiz yürümek isteyen DEM'lilere polis müdahalesi

Diyarbakır'da 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin ardından İl Seçil Kuruluna giderek süreç hakkında bilgi alan DEM Parti Eşbaşkanları Ayşe Bucak Serra Küçük ile Doğan Hatun ile DEM Parti milletvekilleri, il yönetimi ve çok sayıda vatandaşın olduğu kalabalık izinsiz yürümek isteyince polis müdahalesi ile karşılaştı. DEM'liler ile polis arasında çıkan arbedede bir anda ortalık savaş alanına döndü.

Turistik Güneydoğu Ekspresi yollarda

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdesi Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni turistik tren işletilmeye başlıyor. Ankara-Diyarbakır seferini yapacak olan turistik tren ilk ziyaretinde fenomenleri ağırladı.

Diyarbakır'da kaçakçılara 67 ayrı operasyon: 6 tutuklama

Diyarbakır'da, son bir ayda gerçekleştirilen 67 ayrı kaçakçılık operasyonlarında gözaltına alınan 84 şüpheliden 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonda, çok sayıda kaçak sigara, telefon ve tarihi sikke ele geçirildi.

Diyarbakır'da otomobil minibüse çarptı: 2 yaralı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde otomobilin minibüse arkadan çarptığı kazada 2 kişi hafif yaralandı.

DİKO'dan hasta ve hasta yakınlarına 500 kişilik iftar yemeği

Diyarbakır Kuyumcular Odası, Ramazan ayı boyunca her akşam yardımlaşma ve iftar programı çerçevesinde dün Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde iftar yemeği verdi.

24 haftalık doğan 'Umut', kök hücre sayesinde hayata tutundu

Elazığ'dan göz tedavisi için Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ek Binasına sevk edilen 24 haftalık prematüre bebeğe akciğer hastalığı teşhisi konuldu. Solunum cihazında yaşam mücadelesi veren 'Umut' bebek, 'kök hücre' tedavisiyle hayatta tutunarak taburcu edildi.

Diyarbakır'da nesli tükenmekte olan boynuzlu baykuş görüntülendi

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde nesli tükenmekte olan boynuzlu baykuş, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Diyarbakır'da korku dolu anlar!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde 11 katlı apartmanın çatısında çıkan yangında alevlerin arasında kalan 3 itfaiye erinden biri, itfaiye hortumu ile kendini aşağı bırakırken düşerek ağır yaralandı. Diğer 2 itfaiye eri ise dumandan etkilenirken, yaşananlar kameralara yansıdı.

İtfaiye erleri alevlerin arasında kaldı!

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde bir sitenin çatısında çıkan yangını söndürmeye çalışan itfaiye erleri alevlerin arasında kaldı. Erlerden biri kendini aşağı bıraktı.

Diyarbakır'da yasak aşk cinayeti: Eşini ve sevgilisini öldürdü

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir kadın ve bir erkek birlikte yaşadığı evin kapısında silahla vurulmuş halde bulundu.

Muhtarın ilk icraatı cadde temizliği oldu

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Fatih Mahallesi'nin yeni muhtarının ilk icraatı, cadde ve sokaklara saçılan aday pusulalarını temizlemek oldu.

Diyarbakır'da 1 kişinin öldüğü muhtarlık kavgasında 14 gözaltı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde dün oy verme işlemi sırasında 1 kişinin öldüğü 12 kişinin yaralandığı iki muhtar adayı aileleri arasında çıkan silahlı kavgaya ilişkin 14 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır İl Seçim Kurulu önünde oy torbası kuyruğu

Diyarbakır İl Seçim Kuruluna getirilen oy torbaları nedeniyle kuyruk oluştu.

Diyarbakır'da oy sayma işlemi devam ediyor

Diyarbakır'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanma işleminin saat 16.00'da sona ermesiyle başlayan oy sayımı devam ediyor.

Dolandırıcılık için kullanılan 556 adet sahte altın ve tarihi eser ele geçirildi

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda dolandırıcılıkta kullanılmak üzere hazırlanan 556 adet tarihi eser ve ve altın görünümü verilmiş malzeme ele geçirildi.

Toplam 8657 haber.