Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

Uzman doktor DSÖ verileriyle uyardı: 6 kişiden 1'i kısırlık yaşıyor

Diyarbakır'da, Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı olan Prof. Dr. Hakan Çoksüer, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) raporları üzerine yüzde 15'lere varan kısırlık oranının temel nedenlerini sıralayarak, uyarıda bulundu.

Diyarbakır'da otomobil tarlaya uçtu: 3'ü ağır 4 yaralı

Diyarbakır'da direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobilin sürücüsü yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Kazada 3'ü ağır 4 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Diyarbakır'da enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine onur ödülü

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 26'ncısı düzenlenen Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) 26. yıl onur ödülünü aldı.

Selahaddin Eyyubi Camii'ne akın ettiler

Diyarbakır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı Selahaddin Eyyubi Camii ve Külliyesi vatandaşların akınına uğradı.

Diyarbakır'da bir kısmı çöken binanın yıkımı tamamlandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da ağır hasar gören ve geçtiğimiz haftalarda bir kısmı kendiliğinden çöken binanın kontrollü yıkımı tamamlandı.

Evlat nöbetindeki aileler bayrama buruk giriyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını ileri süren ailelerin evlat direnişi sürüyor.

Uzmanından uyarı: 'Mevsiminde kullanılmayan lastik, kazaya sebebiyet verebilir'

Kış lastiği uygulaması 1 Nisan itibariyle sona erdi. Kış lastiği uygulamasının sona ermesiyle birlikte Diyarbakır'da vatandaşın birçoğu, halen yaz lastiği değişimi yapmazken, lastikçiler bu konuda vatandaşı uyardı.

Diyarbakır merkezli 'hacker' operasyonunda yakalanan 16 şüpheli tutuklandı

Diyarbakır merkezli 11 ilde, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde düzenlenen hacker operasyonunda gözaltına alınan 20 şüpheliden 16'sı tutuklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Diyarbakır son 40 yılda hiç olmadığı kadar huzur ve emniyet içindedir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da depremzedelerle iftarda bir araya geldi. Erdoğan, 'Diyarbakır son 40 yılda hiç olmadığı kadar huzur ve emniyet içindedir' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Milletimizin geleceğinde eli kanlı canilerin cirit attığı bir Türkiye fotoğrafına asla yer yok'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da yeni sivil, özgür bir anayasayı birlikte yapma çağrısı yaparak, 'Milletimizin geleceğinde ne sokaklarında beyaz Torosların gezdiği ne de dağlarında eli kanlı canilerin cirit attığı bir Türkiye fotoğrafına asla ve asla yer yoktur' dedi.

Bismil'de trafik kazası: 2 yaralı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Makas attı, trafiği birbirine kattı: 2 yaralı

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralanırken, kazaya karışan bir araç kullanılamaz hale geldi.

Tarihçi yazar Ahmet Şimşirgil Diyarbakırlılarla buluştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayına özel hazırladığı kültür-sanat takvimi kapsamında tarihçi, yazar Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Diyarbakırlılarla bir araya geldi

Doğum Hastanesi köprülü kavşağı altyapısına köklü çözüm

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ortaklığında yürütülecek projeyle Doğum Hastanesi köprülü kavşağında altyapı güçlendirecek.

500 milyon liraya mal olan Selahaddin Eyyubi Cami ve Külliyesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak

Diyarbakır'da 6 yıl önce temeli atılan ve 500 milyon liraya mal olan Selahaddin Eyyubi Cami ve Külliyesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ibadete açılacak.

Kaymakam Sak, muhtarlarla iftarda buluştu

Diyarbakır'ın Hazro İlçe Kaymakamı Salih Sak, mahalle muhtarları ile iftarda buluştu.

Bakanı Soylu, 'Diyarbakır'da 50. 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda kahraman arkadaşlarımız 201 şüpheliyi gözaltına aldı'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğünde yaptığı açıklamada, 'Diyarbakır'da 50. 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda kahraman arkadaşlarımız 201 şüpheliyi gözaltına aldı' dedi.

'Makas' operasyonunda 15 tutuklama

Diyarbakır merkezli 5 ilde suç örgütüne yönelik düzenlenen 'makas' operasyonunda yakalanarak adliyeye sevk edilen 19 şüpheliden 15'i tutuklandı.