Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

Amedspor, şampiyonluk yolunda yara aldı

TFF 2. Lig ekiplerinden Amedspor, Sivas Belediyespor ile deplasmanda 2-2 beraber kalarak şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.

Diyarbakır'da 'Murat Şenlikleri' yapıldı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yüz yıllardır kutlanan ve bölgenin en eski etkinliklerinden biri olan 'Murat Şenlikleri' yapıldı.

Diyarbakır'da depremde hayatını kaybedenler için hatim okunuyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kadın Yaşam Merkezlerinde depremde hayatını kaybedenler için hatim indiriliyor.

Diyarbakır'da fırtına

Diyarbakır'da meteorolojinin uyarısının ardından sabah saatlerinde başlayan fırtınada yayalar sokakta yürümekte güçlük çekti.

Yıllardır oğlunu bekleyen babadan evladına 'teslim ol' çağrısı

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını ileri süren ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.

Diyarbakır'da iftar çadırları günlük 6 bin kişiye hizmet veriyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin kurduğu iftar çadırlarında günde 6 bin vatandaş iftarını açıyor.

Diyarbakır'da 1 kişinin öldüğü motosiklet kazasına ait görüntüler ortaya çıktı

Diyarbakır'da kontrolsüz kavşakta çarpışarak bir kişinin ölümüne ve bir kişinin ise ağır yaralanmasına neden olan motosiklet kazasının güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı.

Magandalar önce egzoz patlattı, sonra yarıştı

Diyarbakır'da bir grup trafik magandası önce egzoz patlattı, ardından yarışarak trafiği tehlikeye soktu.

Ramazan'ın vazgeçilmezi halka tatlıya rağbet arttı

Ramazan ayında iftar sofralarında eksiltilmeyen, orta ve dar gelirli ailelerin tercih ettiği halka ve tulumba tatlısı, vatandaşın vazgeçilmezi oluyor.

Diyarbakır OSB Başkanı Fidan: 'Deprem korkusu göçe zorluyor'

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan, deprem felaketinin yaşandığı 11 ildeki vatandaşların daha güvenli şehirlere göç etmeye başladığını belirterek, Bölge sanayimizin kalkınmasının en önemli faktörü olan genç nüfusun başka şehirlere göç etmesi, bölge sanayisini ve ekonomik kalkınmasını olumsuz etkiler. Devletimizle birlikte bu göçü önlemek için çalışma yapılması gerekiyor dedi.

5. Harem-i Şerif'te asırlardır mukabele geleneği sürüyor

Diyarbakır Ulu Camii'nde Ramazan ayında karşılıklı Kur'an-ı Kerim okunması olarak bilinen mukabele geleneği devam ediyor.

'Cerrah, bina yöneticisinin odasını kliniğe çevirdi' iddiası

Diyarbakır'da, Beyin ve Sinir Cerrahı Prof. Dr. Teyfik Yılmaz'ın, kliniğinin bulunduğu plazada elektrikler kesilince hastalarını plaza yöneticisinin ve güvenlikçilerin odasında kabul ettiği iddia edildi. Hasta ve yakınları, kapı girişinde kuyruk oluşturdu.

Diyarbakır'ı, Türkiye şampiyonasında 1071 Malazgirt Anadolu Lisesi temsil edecek

Diyarbakır'ı, Türkiye şampiyonasında 1071 Malazgirt Anadolu Lisesi temsil edecek.

Dicle'de hasar tespit çalışmaları tamamlandı, itiraz süreci başladı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem sonrası Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde de hasar tespit çalışmaları tamamlandı, itiraz süreci 24 Mart tarihinde başladı.

Diyarbakır'da zabıta ekipleri denetimleri sıklaştırdı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında vatandaşların sağlıklı ve temiz gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla denetimlerini sıklaştırdı.

Sivas Belediyespor - Amedspor mücadelesinin hakemleri açıklandı

TFF 2. Lig Beyaz Grup 29. haftasında oynanacak Sivas Belediyespor-Amedspor maçında hakem Sinan Özcan düdük çalacak.

Diyarbakır'da kumar oynatan 4 kişiye 17 bin lira para cezası

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde polis ekipleri kumar oynatıldığı belirlenen kıraathaneyi mühürledi, 4 şüpheliye 17 bin lira para cezası uygulandı.

Uzmanından Ramazan ayında kronik rahatsızlığı olanlara uyarı

Ramazanın ayının gelmesiyle birlikte kronik rahatsızlıkları olanlara oruç tutup tutamayacakları konusunda açıklama yapan Dahiliye Uzmanı İhsan Solmaz, kontrol altında olan diyabet hastalarının doktor ile irtibatlı oruç tutması gerektiğine dikkat çekti.

Şafak Sezer ile Berdan Mardini, depremzedelerle bir araya geldi

Diyarbakır'da 6 Şubat'ta yaşanan depremde etkilenerek evlerine giremeyen vatandaşlar, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalmaya devam ediyor. Ünlü komedyen Şafak Sezer ve şarkıcı Berdan Mardini, moral ve moivasyon için depremzedelerle buluştu.