Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır çadır kentte seçim sandığı kurulmayacak

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilden biri olan Diyarbakır'da, çadır kentte seçim sandığı kurulmayacak.

Büyükşehir sporcusundan altın madalya

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi sporcusu Milli Karateci Nazlı Bozkurt, altın madalya kazandı.

Kasap ve et reyonlarında sıkı denetim

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki kasaplar ile marketlerin et reyonlarında denetim gerçekleştirdi.

Diyarbakır Valisi Konukevi Kız Yurdu öğrencileriyle iftar açtı

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, Büyükşehir Belediyesi Konuk Evi Kız Öğrenci Yurdundaki öğrencilerle iftar yemeğinde buluştu.

Mersin'de başlayan adam kaçırma Diyarbakır'da son buldu

Mersin'de husumet güttükleri kişiyi Batman'a götürmeye çalışan şahıslar, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde polis ekiplerinin yol kontrolünde yakayı ele verdi.

Amedspor, Ankaraspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Amedspor, kendi sahasında karşılaştığı zorlu Esenler Erokspor'u 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı. Yeşil-kırmızılı ekip bu hafta sonu deplasmanda karışılacağı Ankaraspor maçı hazırlıklarına dinlenmeden başladı.

Diyarbakır'a karate de 15 madalya

Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı'nın 2022-2023 eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan ve Bitlis Karate İl Temsilciliği tarafından 8-9 Nisan'da düzenlenen okul sporları Karate Genç A-B grup müsabakaları son buldu. Diyarbakır, 15 madalya alarak turnuvaya damga vurdu.

Evlat direnişinin sembol isimlerinden Ayşegül Biçer, AK Parti'den milletvekili adayı oldu

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden Diyarbakır annelerinin evlat nöbetinin sembol isimlerinden Ayşegül Biçer, AK Parti'den milletvekili adayı oldu.

Evlat nöbetindeki Güzide Demir: 'Oğlumun hayallerini çaldılar'

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını ileri süren ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.

Deprem travmasına dikkat: 'Erken teşhis konulmazsa süreç uzar'

Diyarbakır Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi'nde Psikiyatri Uzmanı Dr. Burhan Çoban, 'Hastanemize en çok başvurunun sebebi deprem oluyormuş hissi, sallantı, yoğun korku, kaygı ve uykusuzluktur' dedi.

Otomobiller kavşakta çarpıştı, araçlar cayır cayır yandı: 8 yaralı

Diyarbakır'da Silvan-Lice Üç yol ayırımında otomobiller kavşakta çarpıştı, araçlar cayır cayır yandı. Meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Şehit ve gazi aileleri polis teşkilatının yıl dönümünü kutladı

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, Türk Polis Teşkilatı'nın 178. yıl dönümünü kutladı.

Yenişehir akademilerinde eğitimler sürüyor

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi tarafından açılan sanat, tiyatro ve müzik akademilerindeki ücretsiz eğitimler devam ediyor.

Diyarbakır'da bir şüpheliden, husumetlisinin arkadaşına silahlı saldırı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir şüpheli, sokak ortasında husumetlisinin arkadaşına silahlı saldırıda bulundu.

Ailelerin HDP ve PKK'ya karşı evlat nöbeti devam ediyor

Diyarbakır'da çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını ileri süren ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.

Diyarbakır'da 8 yıl sonra ilk defa Paskalya Bayramı kutlandı

Diyarbakır'daki Surp Giragos Ermeni Kilisesi'nde, 2015-2016 yılında yaşanan hendek olaylarından sonra ilk defa 8 yıl aranın ardında Paskalya Bayramı kutlandı.

'Paravan operasyonu' ile 157 milyon 816 bin lira vurgun yapan çete çökertildi

Diyarbakır Emniyeti, TOGG ve deprem kredisi gibi birçok kredi vaadiyle 30 bankada 157 milyon 816 bin lira işlem hacmi olan çeteyi 3 aylık takip sonucunda 'paravan operasyonu' ile çökertti.

Hayvansever oda başkanı sokak canları için ticari aracı ambulansa çevirdi

Diyarbakır Sarraflar ve Kuyumcular Odası (DİKO) Başkanı Mehmet Yüksel öncülüğünde 'sokak canları ambulansı' hizmete alındı.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'nın katlettiği 5 sivil şehit törenle anıldı

Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı Güleç Mahallesi kırsalında bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca odun toplamaya giden işçilerin bulunduğu araca yönelik el yapımı patlayıcı ile düzenlenen saldırıda şehit edilen 5 sivil vatandaş için anma töreni düzenlendi.