Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır'da özel gereksinimli bireylere özel ilgi

Diyarbakır'ın Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, özel gereksinimli bireylerle Engelsiz Yaşam Merkezinde bir araya gelerek iftar programında buluştu.

Ergani'de spor kurslarına yoğun katılım

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ergani ilçesinde 'Spora Gel' kursları çerçevesinde 12 ay boyunca ücretsiz eğitimler veriyor.

Diyarbakır'da 3 kişinin ölümüne neden olan sürücü yakalandı

Diyarbakır-Elazığ karayolunda çalışma yapan işçilerden 3'ünün ölümüne sebep olan sürücü gözaltına alındı.

Evlat nöbetindeki gözü yaşlı anne: '8 yıldır terörle mücadele ediyorum'

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını ileri süren ailelerin evlat direnişi sürüyor.

Diyarbakır'da ticari araç Karayolları çalışanlarına çarptı: 3 ölü, 1 yaralı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Elazığ yolu üzerinde çalışma yapan Karayolları personeline ticari aracın çarpması sonucu 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Diyarbakır Elazığ karayolu 16. kilometresinde yolda çalışma yapan karayolları personeli seyir halindeki ticari bir aracın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 karayolu personeli hayatını kaybederken, 1 personel ise yaralandı.

Diyarbakır Elazığ karayolu 16. kilometresinde yolda çalışma yapan karayolları personeli seyir halindeki ticari bir aracın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 karayolu personeli hayatını kaybederken, 1 personel ise yaralandı.

Morbid obez ameliyatı olan hasta: 'Sanki yeniden doğdum'

'Morbid obezite' hastalığı nedeniyle Bingöl'den Diyarbakır'a gelerek 'morbid obezite' ameliyatı olan Ali Aydoğdu, sevincini 'Ameliyattan sonra sanki yeniden doğdum' sözleriyle anlattı.

DTSO, Bismil'de üyeleriyle iftarda buluştu

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Bismil'de üye buluşmaları etkinliği çerçevesinde düzenlediği iftarda üyeleriyle bir araya geldi.

Diyarbakır'da bayram telaşı başladı

Diyarbakır'da bayramın yaklaşmasıyla birlikte çarşı esnafında telaş başladı.

Dicle'de sağanak yağış etkili oldu

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde sağanak yağış etkili oldu.

Silvan'da fırtına ve sağanak yağış etkili oluyor

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde beklenen sağanak yağış öğle saatlerinde etkili oldu. İlçe merkezi ve yüksek kesimlerde şiddetli rüzgarla birlikte kuvvetli sağanak yağış etkili oldu.

Bilgievi öğrencileri 'Polis Haftası'nı kutladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde eğitim faaliyetlerine devam eden Selahaddin Eyyubi Bilgievi öğrencileri, Polis Haftasını kutladı.

Bayram öncesi Diyarbakır'daki tatlı imalathanelerine sıkı denetim

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla kent genelinde tatlı imalathanelerinde denetim yaptı.

Yağışlar Ergani'deki sulama göletinin su seviyesini yükselti

Diyarbakır'da, son aylarda etkisini gösteren yağışlar, Ergani ilçesinde bulunan Boğaz Barajı (Sulama gölettinin) su seviyesini yükseltti.

Evlat nöbetindeki anne Latife Ödümlü: 'Benim oğlumu HDP götürdü'

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını ileri süren ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.

Diyarbakır'da sağanak yağış başladı

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü Diyarbakır Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden Diyarbakır için yapılan sağanak uyarısının ardından, yağış etkisini gösterdi.

Kanser olduğunu öğrendi, yapay mesane ile sağlığına kavuştu

Diyarbakır'da aylarca idrar yolunda kanama şikayeti çeken 73 yaşındaki Necdet Kaya, mesane kanseri teşhisi konulduktan sonra yapay mesane ile tekrar yaşamına devam etti.

'Togg'a kredi' ilanı verip 158 milyon liralık vurgun yapan 25 çete üyesi tutuklandı

Diyarbakır ile iki ilde deprem ve Togg kredisi verme vaadiyle vatandaşları 158 milyon lira dolandıran çeteye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 25 kişi tutuklandı.

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü Diyarbakır Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden Diyarbakır için sağanak yağış uyarısı yapıldı.