Tunceli

Tunceli Haberleri

Tunceli'de 154 sağlık personeline 'çocuk ihmal ve istismarı farkındalık' eğitimi

Tunceli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 154 sağlık personeline 'çocuk ihmal ve istismarı farkındalık' eğitimi düzenlendi.

Türkiye'de yılda yaklaşık 3 bin çocuğa kanser tanısı konuyor

Tunceli Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Hamdullah Cem Kaçmaz, Türkiye'de yılda yaklaşık 3 bin çocuğa kanser tanısı konulduğunu söyledi.

Tunceli'de 96 köy yolu ulaşıma açıldı

Tunceli'de yoğun kar yağışı nedeni ile kapanan 108 köy yolundan 96'sı ulaşıma açıldı. 12 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor.

Tunceli merkezli 3 ilde PKK/KCK operasyonu: 14 gözaltı

Tunceli merkezli Elazığ ve İstanbul'da düzenlenen PKK/KCK operasyonunda 14 şüpheli yakalandı.

Tunceli'de kapanan 108 köy yolunda çalışmalar sürüyor

Tunceli'de kar yağışı nedeniyle kapanan 108 köy yolunu ulaşıma açmak için çalışma başlatıldı.

Tunceli'de kar yağışı etkili olmaya başladı

Tunceli'de sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur, öğleden sonra yerini kar yağışına bıraktı. Yağışın ardından bazı karayollarında kaya düşmeleri yaşanırken, sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyarılar yapıldı.

Tunceli'de çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi

Tunceli'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen Şehit Savcı Murat Uzun operasyonunda terör örgütlerine ait çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Tunceli Valiliği, Erzincan'a geçişlere kısıtlama getirdi

Tunceli Valiliği, Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle kentten Erzincan'a gidişlere 4 gün boyunca kısıtlama getirildiğini açıkladı.

Tunceli'den Erzincan'a çok sayıda ekip ve iş makinesi gönderildi

Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kayması nedeni ile Tunceli'den olay yerine çok sayıda ekip ve iş makinesi sevk edildi.

Tunceli'de kırmızı listedeki vaşak fotoğraflandı

Tunceli'de, nesli tehdit altında olduğu için IUCN kırmızı listesinde yer alan vaşak fotoğraflandı.

Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan

Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi. Ekipler çalışmalarını sürdürürken ulaşım kontrollü şekilde sağlanıyor.

Tunceli'de konteyner kent yapımı sürüyor

Tunceli merkez ve 7 ilçede konteyner kent yapım çalışmaları sürüyor. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, yapımı devam eden konteyner kentlerde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.

Tunceli'de su deposuna düşen muhtarı, AFAD ve itfaiye kurtardı

Tunceli'de su deposuna düşen köy muhtarı, AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Durumu iyi olan muhtar, tedbir amacıyla hastaneye sevk edildi.

Tunceli'yi tedirgin eden görüntü

Tunceli'nin Hozat ilçesinde kış uykusunda olması gereken yılanlar karların üzerinde belirdi. Kış ayında ortaya çıkan yılanların depremin habercisi olduğunu düşünen vatandaşlar, tedirgin oldu.

Leylekler mevsimleri karıştırdı

Kış mevsiminin ılıman geçtiği Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde çok sayıda leylek Keban Baraj Gölü kıyısında görüntülendi.

Nesli tükenme tehdidi altındaki vaşak, kameralara adeta poz verdi

Dünya genelinde nesli tükenme tehdidi altında bulunduğu için koruma altında bulunan vaşak, Tunceli'de kendisini görüntüleyen doğa fotoğrafçısına adete poz verdi.

Tunceli'de, eksi 23 derecede çadırlı kamp

Türkiye Dağcılık Federasyonu Tunceli İl Temsilciliği tarafından bin 800 metrede eksi 23 derece sıcaklıkta çadırlı kamp etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan 4 dağcı daha sonra 2 bin 330 metre rakımlı Zel Dağı'na tırmanış gerçekleştirdi.

Termometreler eksi 20'yi gördü, Tunceli'de ''Ağlayan Kayalar'' dondu

Tunceli-Erzincan karayolunda bulunan ve halk arasında 'Ağlayan Kayalar' olarak adlandırılan kayalar, hava sıcaklığının eksi 20 derecelere kadar düşmesinin ardından buz tuttu.

Tunceli'de koruma altındaki yaban keçisi avlayan şahıslar fotokapana yakalandı: 345 bin lira ceza

Tunceli'de koruma altındaki yaban keçileri avlayan şahıslar fotokapana yansıdı. Şahıslara toplam 345 bin 988 lira para cezası kesildi.

Toplam 1624 haber.