Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Tunceli'de çengel boynuzlu dağ keçisi görüntülendi

Munzur Dağlarının zirvelerinde yaşadıkları için görüntülenmeleri son derece zor olan çengel boynuzlu dağ keçileri (Şamualar) Muzaffer Akyüz isimli doğa fotoğrafçısı tarafından görüntülendi.

Uzmanlar kış aylarında güneş gözlüğü kullanımıyla ilgili uyarıda bulundu

Kış aylarında güneş gözlüğü kullanımına dikkat çeken uzmanlar gözlüklerin sahte olmamasına, ultraviyole ışınını engelleyici özelliği olmasına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

İstanbul Avrasya Elazığlılar Derneği çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

İstanbul Avrasya Elazığlılar Derneği faaliyetleri kapsamında 40 kursiyer ile yabancı dil kursu vermeye başladı.

Başkan Albayrak: Fiyatların düşük olması lazım

Çaydaçıra Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapımı tamamlanan ve satışa çıkarılan 60 konut için 4 bin 85 kişi başvuru yaptı. Başvuru yapan kişiler için kura çekimi 26 Ekim Salı günü gerçekleşecek. Konutları ve fiyatları değerlendiren Elazığ Emlakçılar Oda Başkanı Hakan Albayrak’ta 'Elazığ bir deprem geçirdi, fiyatlar daha uygun olabilirdi' dedi.

Sayıner: E-Ticaret şirketimiz büyük ilgi görüyor

Elazığ ekonomi haber: Antalya’da sürdürülen Yöresel Ürünler Fuarı’nda Elazığ yöresel ürünlerinin tanıtılması nedeniyle www.elazigburada.com e-Ticaret sitesi yetkililerince fuara katılan firmalara bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Elazığ Zübeyde Hanım Caddesi'nde trafik kazası

Zübeyde Hanım Caddesi’nde zincirleme trafik kazası meydana geldi. Üç aracın karıştığı kazada 1 kişi hafif yaralandı.

Elazığlı hemşehrimiz Fikret Onhan'a yeni görev

Elazığlı hemşehrimiz Malatya eski Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan, Karaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atandı.

Elazığ, yetim evlat muamelesi görüyor!

Önce 24 Ocak 2020 yılındaki büyük deprem, sonrasında pandemi süreci derken vatandaşın hali içler acısı. Elazığ insanına bir dokunup bin ah işittiğimiz şu günlerde ekonominin geldiği nokta vatandaşı canından bezdiriyor.

Malatya'da otomobil ile pikap çarpıştı: 2 yaralı

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde otomobil ile pikabın karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Vali Karaloğlu öncü oldu, Lav Yolu'nda doğaseverleri buluşturdu

Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Ovabağ Mahallesi'nde Karacadağ 'Lav Yolu' bisiklet turu ve doğa yürüyüşü yapıldı.

Yüreği yanık anne Necibe Çiftçi: 'Bir evladımı şehit ettiniz, bari diğer evladımı verin'

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlattığı evlat nöbeti 783'üncü gününde devam ediyor.

13 yaşında kaçırılan ağabeyi için eyleme katıldı

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır il binası önünde başlattığı evlat nöbetinin 783'üncü gününde 238 aile, evladı için eyleme katıldı.

3 puan 'Pazar'ı'

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Amed Sportif Faaliyetler, ligin dişli ekiplerinden Pazarspor'u Muhlis İstemi'nin golüyle 1-0 mağlup etti.

Bölge derbisi Diyarbekirspor'un

Komşu kent temsilcisi Adıyaman Futbol Kulübü'nü 2-1 mağlup eden Diyarbekirspor, bu sezon ilk kez deplasmanda 3 puana uzandı.

Kadın voleybolunda Bağlar-Elazığ dostluğu

Türkiye Kadınlar 2.Voleybol Ligi'nde yer alan Elazığ Belediyespor ve Bağlar Belediyespor takımları Elazığ'da dostluk karşılaşmasında karşı karşıya geldi.

Fırat Üniversitesi'nde gezi etkinlikleri başladı

Fırat Üniversitesi (FÜ) tarafından öğrencilere Elazığ'ın kültürel ve turistik değerlerini tanıtmak amacıyla gezi etkinlikleri gerçekleştirilmeye başlandı.