Malatya

Malatya Haberleri

Emniyet Genel Müdürü deprem bölgesinde

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, ziyaret ettiği deprem bölgesi Malatya'da emniyet mensuplarıyla bayramlaştı.

Depremzedelere bayram ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan Bayramı dolayısıyla çadır ve konteynerde kalan depremzede vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Malatya'da bir ilçe daha doğal gaza kavuştu

Malatya'nın Hekimhan ilçesine doğal gaz verilmeye başlandı.

Kontrolden çıkan otomobil, aydınlatma direğine çarptı: 1 ölü

Malatya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı. Aracın ikiyi bölündüğü kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Malatya'daki çadır kentlerde hüzünlü bayram

Malatya'da, 6 Şubat depremlerinin ardından evleri hasar alan depremzedelerin bir kısmı bayrama çadırda girdi.

Deprem bölgesi Malatya'da köy evleri yükseliyor

6 Şubat depremlerinde büyük yıkım yaşayan Malatya'nın Akçadağ ilçesinde inşasına başlanan tek katlı köy evlerinin yapımı son sürat devam ediyor.

Başkan Gürkan vatandaşlarla bayramlaştı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Bayram Namazını Şehir Mezarlığında kıldıktan sonra, vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Gürkan, bayramlaşmanın ardından Şehir Mezarlığında bulunan Şehitliği de ziyaret etti.

Depremzedelerin en acı bayramı

Asrın felaketinde yakınlarını kaybeden depremzedeler, bayramın ilk gününde mezarlıklara akın etti. En acı bayramı yaşayan depremzedeler, yakınlarının kabirleri başında gözyaşı dökerek dua etti.

Deprem bölgesi Malatya'da buruk Ramazan Bayramı sevinci

Asrın felaketinde yıkımın vurduğu Malatya'da depremzedeler Ramazan Bayramı'na girmenin buruk sevincini yaşıyor. Bayram namazında binlerce kişi saf tutarken, şehitlikte sabah erken saatlerinde dolmaya başladı.

'Yunus' timleri depremzede çocuklara moral oluyor

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde depremzede çocuklar için düzenlenen bayram etkinliğine katılan 'Yunus' timleri çocuklarla moral oldu.

Doğanşehir'de depremde vefat edenler için mevlit okutuldu

Malatya'nın ilçesinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatlarını kaybedenler için Mevlid-i Şerif ve iftar programı düzenlendi.

Çocuklar bilim ile deprem travmasını atlatıyor

Depremin vurduğu Malatya'da, çadır kentte yaşayan çocuklar üniversite öğrencilerinin kurduğu bilim atölyesi etkinliklerine katılarak yaşadıkları deprem travmasını atlatıyor.

Jandarma depremzede vatandaşlarla iftar yaptı

Malatya il Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler depremde etkilenen Malatya'da kurulan ramazan çadırında depremzedelerle iftar yaptı.

Malatya'da depremzede çocuklara jandarma şefkati

Malatya il Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler depremzede çocukları unutmadı. Ekipler ziyaret ettikleri Doğanşehir'de çok sayıda depremzede çocuğa kıyafet ve oyuncak hediye etti.

Başkan Güder, depremzede çocukların yüzünü güldürdü

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Battalgazi'de vatandaşların ihtiyaçları karşılamaya devam ederken, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de Ramazan Bayramı öncesi çadır ve konteynerde yaşayan depremzede çocukların yüzünü bayramlık hediyeler ile güldürdü.

Depremde yan yatan bina müze yapılacak

Kahramanmaraş depremlerinin vurduğu Malatya'da Yeşilyurt Belediyesi, ilçede yıkılan ilçe milli eğitim müdürlüğü binasının 'Deprem müzesi' olarak koruma altına alınması için girişimde bulundu.

Depremde 65 öğrencisini kaybeden İnönü Üniversitesi normale dönmeye çalışıyor

6 Şubat depremlerinde 65 öğrencisi ile 7 personelini kaybeden Malatya İnönü Üniversitesi normale dönmeye çalışıyor.

Malatya'da 6 araç birbirine girdi: 2 yaralı

Malatya'da 6 aracın birbirine girdiği zincirleme kazada 2 kişi yaralandı.

Jandarma öğrenciler için 14 derslik çadır kurdu

Malatya'da okulları hasar alan öğrenciler için jandarma tarafından 14 derslik çadır kuruldu.