Malatya

Malatya Haberleri

Malatya jandarması suçlulara geçit vermedi

Malatya'da kentin huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz görev yapan jandarma ekipleri bir çok başarılı operasyona imza atarak dosta güven düşmana korku verdi.

Gürkan: 'Engellilere uygun engelsiz mekanlar oluşturmaya gayret ediyoruz'

Engellilerin istek ve sorunlarına dikkat çekilmesi, bu konuda toplumsal bilinç ve farkındalığın artırılmasını sağlamak amacıyla Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 'Sevgi Her Engeli Aşar' temalı '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' farkındalık etkinliği düzenlendi.

Malatya'da engellileri anlamak için etkinlik yapıldı

Malatya İnönü Üniversitesi'nde '3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü' dolayısıyla program düzenlendi. Programda, engelli ve özel gereksinimleri bulunan bireyleri anlamak için gözleri kapalı şekilde futsal maçı, görme engelli kabartma yüzey parkuru, tekerlekli sandalyeyle empati, işitme dili ile şarkı söyleme gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Öğrencilerden Küçük Sivri tepesinde kamp

Malatya İnönü Üniversitesi Dağcılık ve Kış Sporları Topluluğu, ilk kez Temel Dağcılık Eğitim Kampı'nı gerçekleştirdi.

Öğrencilerden lösemili çocuklara anlamlı ziyaret

Malatya'da, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Eşref Bitlis Yurdu ile Beydağı Gençlik Merkezi öğrencileri hastanede tedavi gören lösemili çocuklara ziyaret ederek moral verdi.

Tüfenkci, 'Türkiye ekonomik terörle de mücadele ediyor'

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Parti binasında düzenlenen Halk Gününde yaptığı konuşmada, Türkiye bir yandan terörle mücadele ederken, bir yanda da ekonomik terörle mücadele ediyor' dedi.

Sağlıklı Çocuklar Şenliği'nde doyasıya eğlendiler

Malatya'nın Kale ilçesinde düzenlenen 'Sağlıklı Çocuklar Şenliği'nde öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Malatya'da Engelliler Günü mesajları

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle protokol üyeleri mesajlar yayımlayıp, engellilerin önündeki engellerin kaldırılması istendi.

Aracıyla 40 metre yükseklikten uçtu

Malatya'da yaklaşık 40 metrelik uçurumdan şarampole yuvarlanan aracın sürücüsü yaralandı.

Battalgazi'deki muhtarlardan Güder'e hizmet teşekkürü

Battalgazi'de görev yapan muhtarlar, Medeniyetin Kalbi Battalgazi'de 2019 yılından bu yana hayata geçirilen hizmet ve yatırımlar nedeniyle Belediye Başkanı Osman Güder'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Muhtarlar, 'Bizim hizmet kaptanımız sağlam. Hizmet gemimizi Battalgazi'de en güzel şekilde yürütüyor' dedi.

Malatya'dan 48 milyon dolar ihracat

Malatya'dan Kasım ayında 48 milyon 497 bin dolar ihracat gerçekleştirildiğini belirten Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'İhracatçı üyelerimizin varlıklarını sürdürebilmesi için daha çok desteğe ihtiyacı var' dedi.

Malatya'da 2023 yatırımları planlandı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın katılımlarıyla, Büyükşehir Belediyesinin 2023 yılı altyapı ve üstyapı yatırım programı ile ilgili olarak bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Malatya'da okullar arasında düzenlenen voleybol şampiyonası tamamlandı

Malatya'da düzenlenen Okul Sporları Voleybol İl Şampiyonası oynanan final müsabakaları ile tamamlandı.

Kelebek kardeşlere moral

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yaşayan ve İnönü Üniversitesi Onkoloji Hastanesi Dermatoloji ve Hematoloji bölümlerinde tedavi gören Kelebek kardeşler Nurgül ve Sevilay Demirtaş, İnönü Üniversitesi İnönü Üniversitesini gezdi.

Yeşilyurt'un yeni projelerine Bakan Varank'tan destek istendi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte ziyaret ettiği Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan 'Bilim Merkezi, Yöresel Ürünler Pazarı, Tarımsal Ekipman Parkı ve Karma Yem Üretim Tesisi' yatırımları için destek talebinde bulundu.

Doğum gününde geçirdiği kazada hayatını kaybetti

Malatya'nın Darende ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Komiser Yardımcısı Ramazan Tülek'in cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketine gönderildi. İki çocuk babası Tülek'in doğum gününde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Malatya Emniyetini yasa boğan ölüm

Malatya'nın Darende ilçesinde görevli komiser yardımcı Ramazan Tülek geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Tülek'in 4 yaşındaki oğlu ise kazada yaralandı.

Malatya'da feci kaza: Komiser yardımcısı öldü, oğlu yaralandı

Malatya'da yolcu otobüsü ile otomobilin karıştığı trafik kazasında bir komiser yardımcısı hayatını kaybetti, oğlu ise yaralandı.

Otomobil şarampole devrildi: 3 yaralı

Malatya'da sürücünün kontrolünden çıkan otomobilin şarampole devrildiği kazada 3 kişi yaralandı.