Malatya

Malatya Haberleri

Malatya'da antrenörlük kursu düzenlendi.

Malatya'da 2. kademe masa tenisi antrenörlük kursu düzenlendi.

Mustafa Sarıgül kendisini eleştirenlere yanıt verdi

Türkiye'nin ilk yerli elektrikli arabası olan TOGG'un açılışına katıldığı için kendisini eleştirenlere Malatya'dan cevap veren Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 'Yerli malı yurdun malı herkes TOGG'u kullanmalı' dedi.

Malatya karla mücadeleye hazırlanıyor

Malatya'da karla mücadelede herhangi bir sorun yaşanmaması için yağış öncesi, sırasında ve sonrasında yapılacak çalışmalar ve gerektiğinde koordinasyon sağlanması konuları ele alındı.

Başkan Gürkan: 'Basın kutsal bir görev yapıyor'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, basın mensuplarının yöneticilerin gözü kulağı olduğunu belirterek, 'Basın mensuplarının yaptığı görevi biz kamusal görev olarak değerlendiriyoruz' dedi.

Jandarmadan dron destekli uyuşturucu operasyonu

Malatya'da jandarma ekipleri tarafından 4 ayrı adrese dron destekli gerçekleştirilen operasyonda 4 kilo 389 gram esrar ile 1 adet kurusıkı tabanca ve uyuşturucu madde tartımında kullanılan 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Seyyar satıcıların kavgası kanlı bitti: 1 ağır yaralı

Malatya'da iki seyyar satıcı arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

Başkan Güder, gençlere tecrübelerini aktardı

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gençlerle bir araya gelerek ilçeye ve geleceğe dair fikirlerini aldı. Gençlerin sorularını bir bir cevaplayan Başkan Güder, 'Battalgazi'deki tüm gençlere dokunmaya, onlarla beraber olmaya, onlara yönelik projeler üretmeye devam edeceğiz' dedi.

Lise öğrencilerine çevre eğitimi

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, çevre bilinci oluşturulmasına katkı sunmak amacıyla düzenlenen 'Sıfır Atık ve Çevre Bilinci Farkındalık Eğitimi' programında öğrencilere sıfır atığın önemini anlattı.

Malatya'da şantiyede korkutan yangın

Malatya'da bir şantiyede inşaat işçilere ait konteynerlerde yangın çıktı. Yaralananın olmadığı yangında maddi hasar oluştu.

Tercih için üniversiteyi incelediler

Malatya'nın Darende ilçesinden bir grup öğrenci, Elazığ'a eğitim ve kültür gezisi düzenledi. Lise son sınıf öğrencileri, tercih için üniversiteyi incelediler.

Darende'de sis, kartpostallık görüntüler oluşturdu

Malatya'nın Darende ilçesinin yüksek kesimlerinde oluşan sis, kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Akçadağ'da zehir tacirlerine darbe

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1,5 kilo kubar esrar ele geçirildi, olayla ilgili gözaltına alınan 6 zanlı tutuklandı.

Kontrolden çıkan araç kayısı bahçesine uçtu: 1 yaralı

Malatya'da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil kayısı bahçesine uçtu. Kazada araç sürücüsü yaralandı.

Malatya'ya 1 yılda 32 madalya kazandırdılar

Malatyalı Kick Boks sporcuları bu yıl ulusal ve uluslararası şampiyonalarda 32 madalya aldı.

Malatya'da vizyon buluşması

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İnönü Üniversitesi tarafından 'Vizyon Buluşması' adı altında bir gezi programı gerçekleştirildi.

Kayıp şahsın cesedi bulundu

Malatya'da kayıp olarak aranan şahıs Orduzu Pınarbaşı göletinde ölü bulundu.

Başkan Güder, muhtarlarla buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, onların sorun ve taleplerini dinledi. Muhtarlarla istişare toplantısında konuşan Başkan Güder, kentsel dönüşüm konusunu Malatya'da ciddi şekilde masaya yatırmak gerektiğini belirtti.

Konak'ın geleneksel yapıları 'sokak sağlıklaştırma' projeleriyle aslına kavuşuyor

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Konak Mahallesinde (Yukarı Banazı) gerçekleşen 'Sokak Sağlıklaştırma' Projel çalışmalarını inceleyerek, Konak'ın tarih kokan caddelerini 'sokak sağlıklaştırma' projelerimizle turizme kazandırmak için çok ciddi adımlar atıyoruz' dedi.

Yeni Malatyaspor, Pendikspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Yeni Malatyaspor, Spor Toto 1. Lig'in 14. haftasında sahasında oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını tamamladı.