Malatya

Malatya Haberleri

Sağlık çalışanları 14 Mart'ı kutladı

Malatya Gözde Sağlık Grubu'nda, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastane yönetimi, idareciler, doktor ve sağlık çalışanları iftarda bir araya geldi.

61 yaşındaki şahıs sokakta ölü bulundu

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 61 yaşındaki bir şahıs sokak üzerinde ölü olarak bulundu.

Malatya'da Ramazan ayında dilenci operasyonu

Malatya'da zabıta ekipleri, Ramazan ayının başlaması ile artan dilencilere yönelik çalışma başlattı. Bir dilencinin ise zabıta ekiplerinden parasını saklamak için ayakkabısının içine koyduğu görüldü.

Battalgazi Belediyesi Mart Ayı olağan toplantısını tamamladı

Battalgazi Belediyesi Mart ayı 5'nci ve son birleşimini Çınar Park Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, toplantıda beş yılda göstermiş oldukları destek ve emeklerinden dolayı meclis üyelerine plaket verdi.

Kontrollü yıkımda sağlam işyeri zarar gördü

Malatya'da depremde ağır hasarlı bir binanın kontrollü yıkımı sırasında prefabrik yapıda hizmet veren lokanta da zarar gördü.

Başkan İlgezdi'den Mehmet Kızıldaş'a destek ziyareti

İstanbul'un Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, memleketi olan Malatya'nın Arguvan ilçesinde Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Kızıldaş'a destek ziyaretinde bulundu. İlgezdi, Mehmet Kızıldaş ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekledikleri için cezalandırıldıklarını söyledi.

'İşbirliğin en güzel örneğini Yeşilyurt'ta sergileyeceğiz'

Tüm meslek grupları ile sürekli istişare içerisinde olan ve bu anlamda büyük takdir toplayan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 'Kenti ayağa kaldırma noktasında üniversitelerle işbirliğine yönelik çok çeşitli projeler geliştirdiysek, sanayici-yerel yönetimler işbirliğinin de Türkiye'de en iyi örneğini Yeşilyurt'ta sergileyeceğiz' dedi.

14 Mart Dünya Böbrek Günü

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Nefroloji Uzmanı Uzm. Dr. Emre Yaşar hipertansiyon, diyabet ve kalp hastalığı olanlarda kronik böbrek hastalığı sıklığının daha yüksek olarak ortaya çıktığını söyledi.

Sami Er'den Söğütlü Cami Açıklaması!

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Söğütlü Camisi'nin Emekliler Parkı'na yapılacağı yönündeki söylemlere tepki göstererek, 'Böyle bir şey kesinlikle yok. Allah izin verirde belediye başkanı olursak böyle bir teşebbüse zaten asla izin vermeyiz' dedi.

Organize hırsızlık çetesi çökertildi

Malatya'da, organize bir şekilde hırsızlık yaptıkları tespit edilen suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 6 zanlı tutuklandı.

'Bizim hizmet vizyonumuzun merkezimizde halkımız var'

6 Şubat'ta yaşanan asrın felaketi sonrası evleri yıkılan veya ağır hasar gören depremzedeleri kaldıkları Kuyuönü konteyner kentte ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinleyen AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, hizmet vizyonlarının merkezinde halk olduğunun altını çizerek, hak sahiplerine konutlarının teslim edilmesinden sonra kiracılar için de en az 15 bin konut yapılacağını söyledi.

'Devlet millet el ele Malatya'yı ayağa kaldıracağız'

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, depremlerde ağır hasar alan Malatya'yı birlik beraberlik ruhu içerisinde devlet millet el ele vererek ayağa kaldıracaklarını söyledi.

'Suya yüzde 44 indirim yapacağız'

YRP'li Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, göreve geldiklerinde suyya yüzde 44 indirim yapacaklarını açıkladı.

Malatya'da esnafın konteynerde Ramazan mesaisi

6 Şubat depremlerinin yıkıma uğrattığı illerden biri olan Malatya'da esnaf geçici konteyner iş yerlerinde Ramazan hareketliliği yaşıyor. Afetten önce kendi dükkanında Ramazan'ı karşılayan esnaf, bu yıl da geçen yıl olduğu gibi konteynerde müşterilerini bekliyor.

'Malatya eskisinden daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacak'

Yeşilyurt ilçesine bağlı Konak Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, TOKİ ve Emlak Konut tecrübesi ile Malatya'yı en kısa sürede küllerinden ayağa kaldıracaklarını belirterek, 'Malatya eskisinden daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacak' dedi.

Yeşilyurt'ta İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlendi

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılıp, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin destekleriyle düzenlenen 'On Kıta Bir Asır: Yankılanan Ses' temalı İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'nda dereceye giren okul takımlarının ödülleri düzenlenen törenle dağıtıldı.

200 yıllık tarih yeniden ayağa kaldırılıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesinde bulunan Osmanlı dönemine ait 200 yıllık Çarşı Hamamı sürdürülen restorasyon çalışmalarıyla yeniden ayağa kaldırılıyor.

Malatya'da torbacı operasyonu: 3 tutuklama

Malatya'da torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 7 zanlı gözaltına alındı. Zanlılardan 3'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

'Malatya’mızı o güzel eski günlerine döndüreceğiz'

Malatya'da gerçekleşen Akçadağlılar Buluşmasına katılan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, 'Temel meselemiz şehrimizden göç edenlerin tekrar kente döndürülmesi. Bunun hesabını yapıyoruz, bunun içinde Malatya'yı biran önce ayağa kaldırmamız lazım' dedi.

Toplam 9530 haber.