Malatya

Malatya Haberleri

Malatya'da torbacı operasyonu: 3 tutuklama

Malatya'da torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 7 zanlı gözaltına alındı. Zanlılardan 3'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

'Malatya’mızı o güzel eski günlerine döndüreceğiz'

Malatya'da gerçekleşen Akçadağlılar Buluşmasına katılan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, 'Temel meselemiz şehrimizden göç edenlerin tekrar kente döndürülmesi. Bunun hesabını yapıyoruz, bunun içinde Malatya'yı biran önce ayağa kaldırmamız lazım' dedi.

TSO üyelerinin sorunları Vergi Dairesi Başkanına iletildi

35. Vergi Haftası dolayısıyla Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Balıkçı'yı ziyaret eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Oda üyelerinin vergi dairesi özelinde karşılaştığı sorunları iletti.

'Güveninizi istismar etmeyeceğiz'

Yeşilyurt ilçesine bağlı Kuyulu mahallesi sakinleri ile bir araya gelen AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 'Yapımı tamamlanan konutlarımızı teslim ettik. Cumhurbaşkanımızın ve Çevre ve Şehircilik Bakanımızın sözü var. 55 bin konutu bir yıl içinde teslim ediyoruz. Bizim tek derdimiz var, oda vatandaşımıza hizmet etmek' dedi.

Mahmut Çalık Anadolu Lisesi, Erasmus projesi kapsamında Avrupa'ya gidiyor

Mahmut Çalık Anadolu Lisesi öğrencileri, 'Dijital Koçluk Modeli' çalışmaları kapsamında kurslara ve öğrenci grup çalışmalarına katılmak için Almanya ve Hollanda'ya gidecek.

Doğanşehir Spor Kulübü'nden Başkan Zelyurt'a ziyaret

Doğanşehir Spor Kulüp Başkanı Utku Doğan ve yönetimi, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt'u makamında ziyaret etti.

Küçük Ömer'in İstiklal Marşı coşkusu

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yaşayan 5 yaşındaki Ömer Faruk Konak, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okuyarak herkesi kendisine hayran bıraktı.

Malatya'da ilk iftar yapıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ramazan ayı boyunca iftar yemeği verecek.

Malatya'da kaçakçılık operasyonları: 6 şahıs tutuklandı

Malatya'da, jandarma tarafından Şubat ayında düzenlenen operasyonlarda bir miktar uyuşturucu ile gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda gözaltına alınan 82 şahıstan 6'sı tutuklandı.

'Hekimhan'da sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz'

Cumhur İttifakı'nın MHP'li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, Hekimhan Kocaözü Mahallesi'nde vatandaşlarla gelerek, 'Hekimhan'da sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz' dedi.

Malatya'da kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Malatya'da kamyonet ile otomobilin karıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

'Yeşilyurt'ta yolun altı ile üstünü eşitleyeceğiz'

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 31 Mart seçimlerinin ardından göreve gelmesi durumunda Yeşilyurt ilçesinde fark oluşturarak çalışmalara imza atacaklarının altını çizerek, 'Bölgeler arası gelişmişlik farkını ortadan kaldıracak önemli projelerimiz var. Malatya'da bundan böyle yolun altı ile üstü eşit olacak' dedi.

Bayram Taşkın: 'Hizmet çıtasını yükselteceğiz'

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, 6 Şubat depremleri sonrasında devletin tüm unsurlarıyla sahada olduğunu belirterek, kısa sürede 90 bin çadırın vatandaşların kullanımına sunulduğunu söyledi.

Sami Er: 'Malatya'ya dair yapacağımız çok projemiz var'

Malatya Cumhur İttifakı adayları, Battalgazi ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Coşku ve katılımın yüksek olduğu mahalle buluşmasında Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediye Başkan Adaylarına Göztepeliler büyük ilgi gösterdi.

Öğretmenlik hayalini bıraktı çiftlik kurdu

Malatya'da yaşan 45 yaşındaki kimya öğretmenliği mezunu Gökhan Balcı, öğretmenlik hayalinden vazgeçerek Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'ndan (TKDK) aldığı destekle çiftlik kurdu. Balcı şimdilerde günde 300 litre süt üretimi yapıyor.

Malatya'da ilk teravih namazı kılındı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen illerden biri olan Malatya'da ilk teravih namazı kılındı.

'Hekimhan'ı projelerimiz ile ihya edeceğiz '

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Hekimhan ilçesi'ndeki çalışmalarını yoğunlaştıran cumhur ittifakının MHP'li Hekimhan belediye başkan adayı Memet Tabaroğulları, cumhur ittifakının organize ettiği toplantıda hemşerileri ile bir araya geldi. Tabaroğulları, ' Hekimhan'ı projelerimizle ihya edeceğiz' dedi.

Malatya'da Ramazan hareketliliği

Malatya'da çarşı ve pazarlarda Ramazan yoğunluğu yaşandı. Alışveriş yapan vatandaşlar, fiyatların normal olduğunu söyledi.

Başkan Adayı Sami Er, projelerini açıkladı

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Büyük Dönüşüm Başlıyor başlığı ile Malatya için hazırladığı projeleri kamuoyuna açıkladı.

Toplam 9532 haber.