Malatya

Malatya Haberleri

10 yıldır topladığı taşları çuvalla müzeye götürdü

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde yaşayan Mesut Güler, 10 yıldır çevreden topladığı ve farklı olduğunu düşündüğü taşları incelenmesi için çuvalla müzeye götürdü. Taşlara olan ilgisinin küçük yaşlarda başladığını belirten Güler müzeye teslim ettiği taşların incelenmesini istedi.

Polisten enkaz hırsızlarına suçüstü

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde enkaz döküm sahasında hırsızlık yapan 2 zanlı polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Malatya'da 13 bin 464 litre kaçak şarap ele geçirildi

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 13 bin 464 litre kaçak şarap ele geçirildi.

Türkiye Kuaför Milli Takımı, Avrupa Şampiyonu oldu

Geçtiğimiz günlerde Arnavutluk'un başkenti Tiran'da düzenlenen Global Fashion Progress Uluslararası Yarışmaya katılan Eurocup Turkey Kuaför Milli Takımı Avrupa Şampiyonu oldu.

Sami Er, Salköprü Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Malatya'da tüm hak sahiplerinin konutlarının tesliminin ardından fazla konut üreterek kiracılar ve alt gelir grubundaki vatandaşlara da TOKİ konutları yapacaklarını söyledi.

Hasarlı binada asansör boşluğuna düşen şahıs ağır yaralandı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 6 katlı hasarlı bir binanın asansör boşluğuna düşen şahıs ağır yaralandı.

'Depremzede esnafımızın geliri borçları kadar artmadı'

Mücbir sebep hali süresince biriken borçların esnafı kaygılandırdığını dile getiren Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, esnafın gelirinin borçları kadar artmadığına vurgu yaparak biriken borçlar için azami oranda af talep etti.

'Bu zihniyettekiler Malatya'yı yeniden ayağa kaldıramaz'

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında gezilerine devam ediyor. Vatandaş ve esnafları ziyaret eden Yıldırım, 'Çürük zemine sınırsız kat ve imar izni verenler, yıkılmasında sorumlu oldukları Malatya'yı yeniden ayağa kaldıramaz. Çare ahlaklı belediyeciliktir, çare Yeniden Refah Partisidir' dedi.

Malatya'da sanayi sitesinde korkutan yangın

Malatya'nın Darende ilçesinde sanayi sitesinde çıkan yangında 7 iş yerinin çatısı hasar gördü.

Malatya'da hafif ticari araç trambüsle çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Malatya'da hafif ticari aracın trambüse arkadan çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Otel çalışanından 150 bin dolarlık vurgun

İstanbul'dan Malatya'ya ikinci el araç almak için gelen biri yabancı uyruklu iki arkadaş, yanlarında getirdikleri 150 bin dolar nakit parayı otel odasındaki kasaya koyup yemeğe çıktı. Döndüklerinde kasanın yerinde olmadığı gören 2 arkadaş durumu polise bildirince, parayı kasayla birlikte otelde çalışan garsonun çaldığı ortaya çıktı.

MHP'li Tabaroğulları: 'Hekimhan projelerimiz ile cazibe merkezi olacak'

Cumhur ittifakının MHP'li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Tabaroğulları, Hekimhan'da görüştükleri her insandan, Hekimhan'nın hizmetler konusunda yaşadığı sıkıntıları dinlediklerini vurgularken, ' Hekimhan projelerimizle cazibe merkezi olacak' dedi.

Malatya'da trafik kazası: 1 yaralı

Malatya'da otomobil ile elektrikli motosiklet çarpıştı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Sami Er: 'Cumhur ittifakı olarak sizlerin desteğiyle bu seçimlerde de en iyi sonucu alacağız'

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ve İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Gökhan Gök ile Cumhur İttifakının adayı olan Darende Belediye Başkan Adayı Alican Bozkurt'un seçim bürosu açılışına katıldı.

Bakan Işıkhan: 'Deprem bölgesinde aktif işgücü programlarımızı çok daha avantajlı hale getirdik'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Malatya'da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yaptığı toplantıda en büyük adımlardan biri olarak, deprem bölgesinde aktif işgücü programlarını çok daha avantajlı hale getirdiklerini söyledi.

Otomobil ile elektrikli motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Malatya'da otomobil ile elektrikli motosikletin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

YRP'li Yıldırım: 'Şikayetlerinizi CİMER'e değil sandığa yansıtın'

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 'Malatya, CİMER'e en fazla şikayet yazılan birinci il. Biz diyoruz ki, şikayetlerinizi 31 Mart'ta sandığa yansıtacaksınız' dedi.

Bakan Işıkhan Malatya'da

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, bir dizi programa katılmak üzere geldiği Malatya'da Valiliği ziyaret etti.

AK Parti Akçadağ İlçe Başkanlığına Kenan Tugal atandı

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığına Kenan Tugal atandı.

Toplam 9426 haber.