Malatya

Malatya Haberleri

Battalgazi Belediyesi, yollarda altyapı sağlamlaştırma çalışmaları gerçekleştirdi

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şehit Fevzi Mahallesi'nde asfalt serimi öncesinde altyapı sağlamlaştırma çalışmaları gerçekleştirdi.

Malatya'da kaçakçılık operasyonu

Malatya'da polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda gümrük kaçağı makaron ve tütün ürünleri ele geçirdi.

Sultansuyu'nda milyonluk taylar için modern tavlalar inşa ediliyor

Malatya'nın Akçadağ ilçesindeki Sultansuyu Tarım İşletmesi'nde bulunan ve depremlerde hasar alarak yıkılan, milyonluk tayların bakımının yapıldığı tavlalar yeniden inşa ediliyor. İleri teknoloji kullanılarak inşa edilen tavlarla tay yetiştiriciliğinde kalitenin arttırılması hedefleniyor.

Malatya'da 778 bin adet kaçak makaron ele geçirildi

Malatya'da düzenlenen operasyonda 74 koli içerisinde 778 bin adet gümrük kaçağı makaron ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 zanlıya işlem yapıldı.

Milletvekili Ölmeztoprak: ' Malatya'nın yeniden imarı ve ihyası için tüm gayret ve çabayı gösteriyoruz'

AK Parti Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, depremlerin yıktığı Malatya'nın yeninden imarı ve ihyası için Cumhur ittifakı olarak her türlü gayret ve çabayı gösterdiklerini söyledi.

MSB'den Malatya'da cumhuriyetin 100'üncü yılına özel fotoğraf sergisi

Malatya'da cumhuriyetin kuruluşunun 100'üncü yılı dolayısıyla Türk askerinin 100 yılda icra ettiği askeri görevlerden oluşan fotoğraf sergisi açıldı.

Hasarlı bina korkutuyor

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde depremlerde hasar aldığı ileri sürülen ve hasar tespit çalışması yapılamayan 2 katlı bina tehlike saçıyor. Binada zaman zaman kopmaların yaşandığını ifade eden bölge esnafı yapının çökmesinden endişe duyduklarını söyledi.

Doğanşehir'de yaralar sarılmaya devam ediyor

6 Şubat 2023'de yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yara alan illerden biri olan Malatya'da yapımı tamamlanan kalıcı deprem konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Malatya'da dolu yağışı etkili oldu, yollar beyaza büründü

Malatya'da bir anda başlayan dolu yağışı her yeri beyaza bürüdü. Yaklaşık 15 dakika etkili olan dolu yağışı yayaya ve sürücülere de zor anlar yaşattı.

Bakan Yerlikaya: 'Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz'

Asrın felaketinden ağır yara alan Malatya'da deprem sonrası yapımına başlanan kalıcı deprem konutlarından 6 bin 181'i İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katıldığı kura programı ile hak sahiplerine teslim edildi. Bakan Yerlikaya, her ay 15-20 bin konutu teslim edeceklerini belirterek yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edeceklerini söyledi.

YRP adayı Yıldırım: 'Hiç kimse Malatyalıların umutlarının kırılmasına neden olamaz'

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 'Yeniden Refah Partisi olarak, vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesinin takipçisi olacağız. Bakanlar rahatsızlanınca Malatya'da işler durma noktasına gelemez' dedi.

Yakalanan FETÖ firarisi tutuklandı

Malatya'da jandarma tarafından yakalanan Fetö firarisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya Park'ta Yeşil Sinema hizmete girdi

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde yaklaşık bir yıl sonra yeniden faaliyete geçen sinema salonu sinema severleri ağırlamaya başladı.

Sami Er, mahalle toplantılarında vatandaşlarla buluştu

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, katıldığı mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği her mahallede coşkuyla karşılanan Sami Er, göreve geldiklerinde hiç vakit kaybetmeden Malatya'yı yeniden ayağa kaldırmak için yoğun bir mesai harcayacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı Hekimhan seçim bürosu açılışında 'kazanacağız' mesajı

Malatya'da 31 Mart yerel seçimler öncesinde en hareketli seçim bölgesi olan Hekimhan ilçesinde, Cumhur İttifakı'nın adayı MHP'li Memet Tabaroğulları'nın seçim borusu büyük bir coşku ile açıldı. Seçim bürosu açılışına AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

Apartmanda çıkan yangında 8 kişi dumandan etkilendi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir apartmanın bodrum katında yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen 8 kişi hastaneye kaldırıldı.

Malatya'da silah kaçaklarına operasyon

Malatya'da düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda 1 adet tabanca, 1 adet tüfek,13 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Operasyonda 3 zanlı gözaltına alındı

Sadıkoğlu aday değilim

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, belediye başkan adayı olacağına dair basında ve sosyal medyada çıkan haberler ve paylaşımların gerçekleri yansıtmadığını söyledi.

AK Parti Battalgazi Adayı Taşkın, ' Önceliğimiz yeni çarşının ayağa kaldırılması olacak'

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Av. Bayram Taşkın, önceliklerinin yıkılmış çarşı merkezi ile mahalleleri ayağa kaldırmak olduğunu söyledi.

Toplam 9426 haber.