Malatya

Malatya Haberleri

Otomobil şarampole devrildi: 2 yaralı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Malatya'da Tekstil ve Hazır Giyim çalıştayı

Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) programı dahilinde Malatya'da yapılacak olan 'Türkiye'de Tekstil ve Hazır Giyimde Markalaşma ve Sektörün Geleceği' konulu çalıştay İnönü Üniversitesinde gerçekleştirildi.

Malatya'da okul sporları mercek altına alındı

Malatya'da 2022-2023 bilgilendirme toplantısında okul sporları mercek altına alındı. GSB Yaz Spor Okulları projesinde 44 branşta, 77 bin sporcu yetiştirildi.

Başkan Güder'den ilçeyi yarınlara hazırlama vurgusu

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, meclis toplantısında, 'Değişen ve gelişen ilçemizi daha güzel yarınlara hazırlama noktasında Battalgazi Belediyesi olarak gece demeden gündüz demeden yoğun bir çalışma ortaya koyuyoruz, koymaya da devam edeceğiz' dedi.

Bakan Yardımcısı Büyükdede, Başkan Gürkan ile bir araya geldi

Çeşitli temas, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Malatya Valisi Hulusi Şahin ile TSE Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Şahin ve beraberindeki heyetle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Suç makineleri polisten kaçamadı

Malatya'da aralarında 37 yıl 4 ay ila 20 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 2 zanlı ile birlikte çeşitli suçlardan aranması bulunan 238 şüpheli yakalandı.

Yeni Malatyaspor deplasmanda farklı

Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor, son üç maçında iki galibiyet elde ederek çıkışa geçti.

Kızılay ekiplerinden huzurevine ziyaret

Yeşilyurt Kızılay ekipleri, Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla sohbet etti.

Oluklu'da trafik akışını rahatlayacak

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Malatya'nın hem ticaret hem de tarımsal anlamda hızla gelişen mahallelerinden Oluklu Mahallesinde 2022 yılı Yatırım Programına alınan yol açma, yenileme ve sathi kaplama çalışmalarına hız verdi.

Ameliyathanede yangın tatbikatı

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde (TÖTM) ameliyathanesinde yapılan yangın tatbikatında gerçeği aratmayan görüntüler ortaya çıktı.

Kontrolden çıkan araç refüje çarptı: 1 yaralı

Malatya'da sürücüsünün kontrolünde çıkan hafif ticari araç refüje çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yaşlı çifti trafik kazası ayırdı

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında yaşlı kadın hayatını kaybederken, eşi yaralandı.

Bu kadarına da 'pes' dedirten olay

Malatya'da seyir halindeki bir kamyonun arkasına takılan motosiklet sürücüsü görenlerin yüreğini ağzına getirdi. Bu kadarına da 'pes' dedirten olay ise anbean kameralara yansıdı.

Topsöğüt Malatya Caddesi'ne yeni asfalt

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri önümüzdeki günlerde havaların daha da soğuyacak olması nedeniyle sathi ve sıcak asfalt serim çalışmalarına hız vererek ulaşımı sağlıklı ve konforlu bir hale getiriyor.

Vicdansız baba 1,5 aylık kızını parkta ölüme terk etti

Malatya'da 1,5 aylık kız çocuğunu parka bırakarak ölüme terk eden baba yakalanarak gözaltına alındı.

Öğrenci yurdunda tatbikat

Malatya'da, kurum ve kuruluşların iş birliği ile Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) konusunda alınması gereken tedbirlerin yerine getirilmesi ile ilgili öğrenci yurdunda tatbikat yapıldı.

Hisarcıklıoğlu'na yeni dönem hedeflerini iletti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, beraberinde MTSO Meclis Başkanı Hakan Er ve meclis üyeleri ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret ederek, yeni dönem hedeflerini iletti.

Uslanmaz hırsızlar yakalandı

Malatya'da hırsızlık suçlarında onlarca suç kaydı bulunan 4 zanlı polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.