Malatya

Malatya Haberleri

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı, Malatya'da üyeler ile buluştu

MÜSİAD Genel Başkanı Murat Asmalı, Türk ekonomisinin diğer ülkelere göre birçok avantajının olduğunu ifade ederek, 'Türkiye gelecek de önümüzdeki 10 sene yıldızı parlayacak ülke olacak' dedi.

Yıldırım: 'Yeni Malatya'yı kurarken, Yeni Malatyaspor'u da ayağa kaldıracağız'

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 'Biz Malatya'yı enkaz içinde ayağa kaldırmaya talip olurken, Yeni Malalatspor'uda ayağa kaldıracağız' dedi.

Sigaranın zararları ele alındı

Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi İlçe Sağlık Müdürlüğü 'Dünya Sigarayı Bırakma Günü' kapsamında farkındalık ve bilgilendirme semineri düzenledi.

Malatya Yeni Adalet Sarayı'nın temelleri atıldı

Malatya'da 1 milyar 461 milyon TL'ye mal olacak olan Yeni Adalet Sarayı'nın temelleri, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un katılımı ile atıldı. Bakan Tunç, deprem bölgesinde ağır hasar alan ve yıkılan yargı binaları olduğunu belirterek 24 yeni adalet sarayının yapımını yatırım programına aldıklarını söyledi.

Milletvekili Ölmeztoprak: 'Tek bir depremzede vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz'

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde temaslarda bulunan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, '6 Şubat'ın izlerini silmeye kararlıyız, tek bir vatandaşımızı mağdur etmeden birlik beraberlik içerisinde yeni bir Akçadağ inşa edeceğiz' dedi.

Adalet Bakanı Tunç Malatya'da

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yeni adliye binasının temel atma töreni için geldiği Malatya'da Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Malatya'da 6 kilo 250 gram skunk ele geçirildi

Malatya'da polis ekiplerince şüpheli bir araçta yapılan aramada 6 kilo 280 gram skunk maddesi ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

Malatya'da, kamera ile tespit edilen hırsızlar yakayı ele verdi

Malatya'da okul ile işyerlerinde hırsızlık yaptıkları belirlenen 2 zanlı izlenen kamera görüntüleri sonrasında yakalandı. Zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya'da okulun istinat duvarı çöktü

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde bir ilkokulun istinat duvarı çöktü. Okul kapalıyken meydana gelen olayda yaralanan olmadı.

Depremzede ustalar ayakta kalmak için direniyor

Malatya'da 6 Şubat depremlerinin ardından birçok zanaat ustası farklı şehirlere taşınırken geride kalanlar ise ayakta kalmak için direniyor.

Otomobille çarpışan motokurye yaralandı

Malatya'da otomobille çarpışarak yola savrulan motokurye yaralandı.

Görüşmeye çağırdığı arkadaşını silahla vurdu

Malatya'da bir şahıs, görüşmek için çağırdığı arkadaşını tabancayla vurarak yaraladı.

İskeleden düşen işçi hayatını kaybetti

Malatya'da inşaat iskelesinden düşen 27 yaşındaki işçi olay yerinde hayatını kaybetti.

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Canlı, eğitim faaliyetlerini denetledi

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Canlı, Malatya'daki eğitim-öğretim çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Malatya adliye binasının temeli atılıyor

Malatya Barosu Başkanı Onur Demez yaptığı açıklamada yeni adliye binasının temel atma töreninin 9 Şubat Cuma günü Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un katılımları ile gerçekleştirileceğini söyledi.

Aday gösterilmeyince CHP'den istifa etti

2 dönemdir Arguvan'da Belediye Başkanı olan CHP'li Mehmet Kızıldaş, kendisini yeniden aday göstermeyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'ya tepki amaçlı partisinden istifa etti.

Güder, asrın felaketinin yıldönümünde depremzedeler ile bir araya geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, beraberinde İstanbul'un Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir ile birlikte asrın felaketinin yıldönümünde ilçede konteyner kentte kalan depremzedeler ile bir araya geldi.

Hırsız saklandığı elbise dolabında yakayı ele verdi

Malatya'da polis ekipleri bir eve hırsızlık için giren şahsı, elbise dolabında yakalandı. Şahsın verdiği bilgiler ile diğer 2 suç ortağı da yakalanırken çaldıkları malzemelere de el konuldu.

Deprem mezarlıklarında yas ve gözyaşı

'Asrın felaketi' şeklinde nitelendirilen depremlerin yıl dönümünde Malatya'da, hayatını kaybedenlerin yakınları mezarlıklarda aynı acıları tekrar yaşadı. Kimi çocuğunu kimi eşini kaybeden vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Toplam 9531 haber.