Malatya

Malatya Haberleri

Ticaret Bakanı Bolat, Dış Ticaret Verilerini Malatya'da açıklayacak

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2023 yılının dış ticaret verilerini deprem bölgesi Malatya'da düzenleyeceği toplantısı ile açıklayacak.

Malatya'da uyuşturucu operasyonları: 5 tutuklama

Malatya'da jandarma ekipleri tarafından Ocak ayında düzenlenen operasyonlarda, çok sayıda uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan 91 zanlından 5'i tutuklandı.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut: 'Şehir merkezlerinin ayağa kaldırılması adına büyük bir seferberlik içindeyiz'

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Malatya'da yapımı süren çarşı projesini yerinde inceledi. Bulut, Saray Mahallesi'ndeki 1. Etap projesinin ise 10 gün içinde ihaleye çıkacağını belirterek, 'Şehir merkezlerinin ayağa kaldırılması adına büyük bir seferberlik içindeyiz' dedi.

Yeşilyurt belediye personeli kan verdi

Yeşilyurt Belediyesi ile Türk Kızılayı Malatya Şubesi işbirliğiyle düzenlenen kan bağışı etkinliğine yoğun ilgi gösteren Yeşilyurt Belediye personelleri kan bağışında bulunarak örnek bir davranış sergilediler.

Malatya Emniyet Müdürü, TSO Meclisinin konuğu oldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi 2024 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Malatya TSO 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu'nda düzenlenen meclis toplantısına Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal'da katılım sağladı.

Kontrolden çıkan otomobil refüje çarptı: 1 yaralı

Malatya'da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil refüje çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Depremde oğlunu, gelinini ve torunlarını kaybeden yaşlı kadın mezarlıktan ayrılamıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde oğlu ve gelini ile iki torununu kaybeden Azet Yılmaz, günün büyük bir bölümünü ailenin defnedildiği şehir mezarlığında geçiriyor. Mezarlığın evi haline geldiğini belirten yaşlı kadın, çocuklarını çok özlediğini söyledi.

Hasarlı binalara dadanan hırsızlar yakalandı

Malatya'da girdikleri hasarlı binalardan hırsızlık yapan 2 zanlı gözaltına alındı.

Güder, Göztepe mahalle toplantısına katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen mahalle toplantısına katıldı.

Malatya'da 4 katlı binanın çatısı çöktü

Malatya'da 2 bloklu olan 4 katlı bir binanın çatısı kar yükü nedeniyle çöktü. Şans eseri olayda kimse yaralanmazken bina çevresinde güvenlik önlemi alındı.

Malatya'da Otomobil tıra çarptı 1 yaralı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde otomobilin tıra çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

Çınar: 'Esnaflarımızın ortaya koyduğu fedakarlık takdire şayan'

Yeşilyurt'un farklı noktalarına kurulan konteyner çarşılar ile ilçenin muhtelif bölgelerindeki işyerlerini ziyaret ederek esnafların talep ve beklentilerini dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ekonominin bel belkemiği olan esnafların yaşanılan asrın felaketinden sonra kente olan bağlılıklarının ve ticari hayatın hareketlenmesi noktasında ortaya koydukları fedakrlıkların takdire şayan olduğunu söyledi.

YRP Büyükşehir Adayı Yıldırım'dan personele 35 bin TL sözü

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediyesi Adayı Bilal Yıldırım, seçildikleri takdirde belediye çalışanlarının en düşük 35 bin TL maaş alacağının sözünü verdi.

DSİ Genel Müdürü son 21 yıldaki Malatya yatırımlarını açıkladı

Malatya'ya yapmış oldukları DSİ yatırımları hakkında açıklamalarda bulunan DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, 'Son 21 yılda Malatya'da inşa ettiğimiz 19 sulama tesisi ile 387 bin 380 dekar tarımsal araziyi sulamaya açtık' dedi.

Depremin yıldönümünde acılar hala taze

Malatya'da, 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 78 kişinin hayatını kaybettiği Hakimbey apartmanında yakınlarını kaybeden İsmail Kılınç, ikinci depreme enkaz başında yakalandıklarını belirterek, hala ve eniştesinin cenazelerine 8'inci günde ulaşılabildiğini söyledi.

Malatya'da korkutan konteyner yangını

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde konteynerde yangın çıktı. Yangında 1 kişi dumandan etkilendi.

İki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Malatya'da iki otomobilin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Vali Yazıcı'dan daire müdürlerine sitem

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, yılın ilk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında, deprem sonrası bazı işlerin yavaş ilerlemesine tepki göstererek, 'Savsakladığınızı görüyorum arkadaşlar' dedi.

Malatya'da 31 kilo 950 gram skunk maddesi ele geçirildi

Malatya'da, zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 31 kilo 950 gram skunk maddesi ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 4 zanlı tutuklandı.

Toplam 9426 haber.