Malatya

Malatya Haberleri

Malatya Büyükşehir Basketbol takımı galip

Türkiye 2. Lig Tekerli sandeyle Basketbol'da Malatya'yı temsil eden Malatya Büyükşehir Basketbol Takımı, 2. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Amasya Gümüşhacıköyspor'u misafir etti. Malatya Büyükşehir Basketbol Takımı, 2.hafta maçını galip tamamladı.

MTÜ'den 'Bilinçli Nesil Güçlü Gelecek' konferansı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü ve 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü kapsamında 'Bilinçli Nesil Güçlü Gelecek' konulu konferans düzenlendi. Online düzenlenen programa, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Kübra Güran Yiğitbaşı, MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, rektör yardımcıları, genel sekreter, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Malatya'da 17'nci kattaki intihar girişimini polis engelledi

Malatya'da inşaat halinde olan bir binanın 17'nci katında intihar girişiminde bulunan şahsı polis ikna etti.

Başkan Özcan'dan öğretmenlere çiçek

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan, Meclis Başkanı Erdoğan Ünal ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Özal Mahallesi'ndeki Özal İlkokulu ve İmam Hatip Özal Ortaokulu'ndaki öğretmelere çiçek, öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Battalgazi'de Öğretmenler Günü kutlaması

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 'Can Verip Destanlaşanlar' adlı kutlama programı düzenlendi. Öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekilen programda şehit öğretmenlerin isimlerinin canlandırıldığı oratoryo gösterisi, katılımcılardan büyük takdir topladı.

Yeşilyurt'ta öğretmenler için özel bir program düzenledi

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesinde görev yapan öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen programda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Öğretmenlerimizin gayreti ve fedakrlığı asla unutulmaz' dedi.

Öğretmenler Günü nedeniyle Başkan Gürkan'a ziyaretler

Öğretmenler Günü nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Minik öğrenciler de Gürkan'ı ziyaret etti.

Arguvan'da Öğretmenler Günü kutlaması

24 Kasım Öğretmenler Günü her yıl olduğu gibi Malatya'nın Arguvan İlçesi'nde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

'Güvenli İnternet Kullanımı ve Siber Zorbalıklar' konferansı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelleri tarafından İnönü Üniversitesi öğrencilerine yönelik 'Güvenli internet kullanımı ve siber zorbalıklar' konulu konferans verildi.

Sumudica: 'Deliler gibi ocak ayındaki transfer sezonunu bekliyorum'

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 3 mağlubiyet alan Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Marius Sumudica, kendisinden önce yapılan transfer politikasını eleştirerek, 6-7 oyuncumuzun kalitesi Süper Lig kalitesinde değil. Bunu herkes biliyor. Ben şimdi nasıl değişiklik yapacağım, nasıl oyuncumu rotasyona götüreceğim, dinlendireceğim? Deliler gibi ocak ayındaki transfer sezonunu bekliyorum dedi.

Yazıhan'da muhtarlarla toplantı

Malatya'nın Yazıhan İlçesi'nde muhtarlarla toplantı düzenlenip, ilçede yaşayan yabancılar hakkında özellikle sağlıklı kayıt tutulması istendi.

İnönü üniversitesinde yeni açılan bulvar ağaçlandırılıyor

Malatya İnönü Üniversitesi'ndeki yeni yapılan bulvar, fidan dikim programı ile ağaçlandırılıyor.

Fendoğlu'ndan Öğretmenler Günü mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, Öğretmenler Günü mesajında, 'Öğretmensiz bir toplum ruhen, fikren, ahlaken ve vicdanen zayıf düşecek, geride kalacak, bu yüzden canlılık emarelerini kaybedecektir' dedi.

Malatya'da 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Malatya'da tören düzenlendi.

Demez'den Öğretmenler Günü mesajı

Malatya Baro Başkanı Avukat Onur Demez, Öğretmenler Günü mesajında, 'Öğretmen, insanların kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlayan, yaşamları boyunca kendilerine gerekebilecek bilgileri kazanmalarına yardımcı olan ve topluma arkasını dönmeden toplumun sürekli önünden giden bir gönül eridir' ifadelerini kullandı.

2020'nin en başarılı rektörü Karabulut seçldi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, 2020 yılının en başarılı rektörü seçildi.

Akçadağ Belediyesi'ne ödül

Malatya'nın Akçadağ Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği tarafından bu yıl 12'incisi düzenlenen 'Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması'nda ödül aldı.

Yeni Malatyaspor'da Galatasaray maçı hazırlıkları sürüyor

Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında konuk edeceği Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Arapgir'de öğretmenler günü kutlaması

Malatya'nın Arapgir ilçesinde '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla tören düzenlendi.