Malatya

Malatya Haberleri

Tüfenkci'den Öğretmenler Günü mesajı

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Malatya'da silahlı saldırı: 1 yaralı

Malatya'da meydana gelen silahlı saldırı kişi yaralandı.

Malatya'da minibüsün çarptığı ticari araç hurdaya döndü: 1 yaralı

Malatya'da minibüsün çarptığı ticari araç hurdaya dönerken sürücüsü yaralandı.

Tarım Market'in 564'üncü şubesi Malatya'da

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 564'üncü şubesi Malatya'da törenle açıldı.

Sanatçı Latif Doğan'dan Doğanşehir'e taziye evi

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'ne taziye evi yapılması için Sanatçı Latif Doğan protokol imzaladı.

Çınar'dan Öğretmenler Günü mesajı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ' Öğretmenlik, sevgi, şefkat ve fedakrlık isteyen kutsal bir meslektir. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan, onların bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişiminde yönlendirici rol üstlenen öğretmenlerimiz, geleceğimizin büyük güvencesidir' dedi.

Özcan'dan Öğretmenler Günü mesajı

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Malatya'da kadına yönelik şiddet arttı

Malatya'da kadına yönelik şiddet nedeniyle 2020 yılında 3944 başvuru yapılırken, 2021 yılı ilk on ayında 4223'e çıktı.

Başkan Gürkan'dan Öğretmenler Günü mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çınar, yetim koordinasyon merkezini inceledi

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kadınlara yönelik Aile Danışmanlık Merkezi kurmak içinde çalışmalarımızı başlattık' dedi.

Kahtalı'dan Öğretmenler Günü mesajı

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Kahtalı, bütün öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayarak, 'Öğretmenlerin bizim medeniyetimizde, tarihimizde ve dinimizde çok müstesna bir yeri vardır' ifadelerini kullandı.

Ayakkabı profesörünün çeyrek asırlık meslek aşkı

Malatya'da, babasından öğrendiği ayakkabı tamirciliğini çeyrek asırdır sürdüren Mehmet Ceyhan, dört metrekarelik dükkanda işini ilk günkü heyecanla sürdürüyor.

İnönü Üniversitesi'nden toplu iş sözleşmesi açıklaması

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörlüğü tarafından toplu iş sözleşmesi hakkında yapılan açıklamada, Yüksek Hakem Kurulu tarafından nihai olarak karara bağlanan toplu iş sözleşmesinin yürürlük tarihi 1 Ağustos 2020, sona erme tarihi ise 31 Temmuz 2022 olup, toplu iş sözleşmesinin sona ereceği tarihe kadar taraflar bu toplu iş sözleşmesi hükümleri ile bağlıdır' denildi.

Rektör Karabulut'tan Öğretmenler Günü mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bülbüloğlu'ndan Öğretmenler Günü mesajı

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, Öğretmenler Günü mesajında, 'Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesinde aktif rol oynayan öğretmenler her türlü övgü ve takdire layıktır' ifadelerini kullandı.

Reşat Erdoğan'dan Öğretmenler Günü mesajı

Faik Erdoğan Vakfı Başkanı Reşat Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında Eğitime gönül vermiş bir iş insanı olarak ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ancak çağdaş eğitim kurumlarımız marifetiyle ve gelecek nesillerin mimarı öğretmenlerimizin eliyle ulaşacağımızı biliyorum dedi.

Başkan Güder'den Öğretmenler Günü mesajı

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Öğretmenlerimiz, bizim gelecek ümidimiz, milli ve manevi değerlerimizin, birliğimizin, dirliğimizin, benliğimizin ve kimliğimizin teminatı, aynı zamanda bu zenginliklerimizin yarınlara aktarılmasını sağlayan varlık köprülerimizdir' ifadelerini kullandı.

FKA'dan projesi başlangıç toplantısı

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) 2021 Yılı Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı kapsamında başarılı bulunarak desteklenen Malatya Sanayisinin Dijital Dönüşüm Olgunluk Seviyesi ve Verimlilik Analizi projesinin başlangıç toplantısı gerçekleştirildi.

Malatya'da kaza trafiği kilitledi

Malatya'da özel halk otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kaza trafiği kilitledi. Yaralananın olmadığı kazada kentin en işlek caddesinde trafik yaklaşık 45 dakika durdu.