Malatya

Malatya Haberleri

Yeni Malatyaspor kötü gidişata dur diyemedi

Yeni Malatyaspor Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Giresunspor'a 1-0 mağlup oldu ve galibiyet hasretini sonlandıramadı.

Arapgir'de sonbahar doğal güzelliğiyle görenleri hayran bıraktırıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesi eşsiz doğal güzelliğiyle görenleri kendine hayran bırakıyor.

Çınar, 'aşk yolunda' filminin oyuncuları ile söyleşi etkinliği düzeledi

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile oyuncular Alev Oraloğlu ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen söyleşi programına katıldılar.

Büyükşehir Belediyesi Down Sendromlular Kafeteryası 3 Aralık'ta hizmete giriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında hayata geçirilecek olan Down Sendromlu bireylerin çalışacağı 'Gülen Yüzler Kafe'nin protokolü imzalandı.

Koruma altındaki yaban keçilerini avlayan 4 kişiye 127 bin 526 lira ceza

Malatya'da koruma altındaki anne ve yavru iki yaban keçisini avladıkları gerekçesiyle 4 kişiye 127 bin 526 lira ceza uygulandı.

Battalgazi Belediyesi asfaltsız yol bırakmama adına kararlı ilerliyor

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Hanımınçiftliği Mahallesindeki 1.5 milyonluk ulaşım yatırımını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Bu tempo ile Battalgazi'mizde asfaltsız yol bırakmama hedefimiz var' dedi.

İnönü Üniversitesinde 'Tecrübenin Paylaşımı' isimli çevrim içi seminer

Malatya İnönü Üniversitesi Kariyer Merkezi'nin düzenlediği 'Tecrübenin Paylaşımı' isimli çevrim içi seminere hat sanatının usta ismi Konya Karatay Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Öksüz konuk olarak katıldı.

Pütürge'de deprem sonrası yeni konutlarda yaşam başladı

Sivrice depremin ardından Malatya'nın Pütürge ilçesinde yapımı tamamlanan deprem konutlarında yaşam başladı. Depremde evleri ağır hasar gören Pütürgeli depremzedeler, köylerinde yapılan alt katı ahır olan köy konutlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Aşk yolunda sinema filminin Malatya galası yapıldı

Malatya Yeşilyurt Belediyesinin destekleriyle çekimleri Yeşilyurt'ta gerçekleştirilen 'Aşk yolunda' sinema filminin Malatya gala gösterimi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan filmin oyuncuları, desteklerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a teşekkür ettiler.

Malatya'daki silahlı baskına tutuklama

Malatya'da boşanma aşamasındaki eşinin ikametine silahla baskın düzenledikten sonra kaçan daha sonra yakalanarak gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Orduzu sentetik çim sahası düzenlenen törenle hizmete girdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen protokol sonrasında Orduzu Bölgesinde 35 dönüm alan üzerine kurulan FİFA standartlarındaki sentetik çim saha gerçekleştirilen açılış programı ile Amatör Spor Kulüplerinin hizmetine sunuldu.

Engelli öğrenci temsilcisi seçimi yapıldı

Malatya İnönü Üniversitesi Engelsiz İnönü Koordinatörlüğü tarafından üniversite engelli öğrenci temsilcisi seçimi ve engelli öğrenciler ile tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Hollywood yıldızları Malatya'da

Hollywood yıldızları Jerry G. Angelo, Aubrey Trujillo ve Leo Zaza olarak bilinen Türk aktör Hasan Aslan, Türkiye Escrima Kali Federasyonu Başkanı Mustafa Günaydın'dan eğitim almak için Malatya'ya geldi.

Yeşilyurt'ta 'Z takımı' müzikal tiyatro gösterisi yoğun ilgi gördü

Çocukların sosyal ve kişisel gelişimlerini destekleyecek sosyal sorumluluk projelerine devam eden Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen 'Z Takımı' Müzikal Tiyatro Gösterisine çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Malatya'da aç kalan domuzlar kent merkezine indi

Malatya'da havaların soğumasıyla birlikte yiyecek bulamayan yaban domuzları kent merkezine indi.

Battalgazi'ye 5 bin metrekarelik yeni bir park daha kazandırıldı

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi tarafından Fırat Mahallesi'nde yapımı tamamlanan parkın açılışı gerçekleştirildi. Çocukların büyük bir sevgiyle karşıladığı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Battalgazi'yi güzelleştirmek için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz' dedi.

Malatya'da yeni yapılan havuzda ilk yüzme müsabakası yapıldı

Malatya'da hizmete yeni sunulan Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu'nda ilk yüzme müsabakası gerçekleştirildi.

Yılın 'en'lerinde Başkan Gürkan'a iki ödül birden

Bu yıl 5'incisi düzenlenen Türkiye Altın Marka Ödülleri töreninde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a Yılın Yerel Yöneticisi ve Malatya Gastronomisine katkı ve desteklerinden dolayı Yılın Kültür Turizm ve Gastronomi Markası dalında iki ödül birden verildi.

Silahlı baskında eşi ve çocuklarına korku dolu anlar yaşatmıştı, yakalandı

Malatya'da boşanma aşamasındaki eşinin ikametine silahla baskın düzenledikten sonra kaçarak kayıplara karışan şahıs, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda yakalandı.